Stressdendir ozaman.
Yeni gectigin is miydi bu ? Yeni dedigim 1 sene once.
Evet haklisin, ben de iste farketmeden salmisim kendimi. Bu aralar biraz kiyafet aldim kendime bakayim diye ama toparlanip birkac kiloya da veda etme zamanim coktan gecmis :)Aslinda tam tersini oneriyorlar
Hani yazmissin ya, hep tayt kazak geziyorum diye.
Tam tersi simdiden giyin suslen, kendini sevdikce kendine bakma istegin artacak, hani kilo verince soyle yapicam boyle yapicam degil, simdiden basla onlari yapmaya, kilo verme hevesin artacak, diyorlar.
Ben diyenlerin yalancisiyim
Dusundukce de oteleniyor ama gelmedikce de sıkıntı yapıyor, yoksa demesi kolay. Neyse umarim yakinda gelir modun duzelir. O zamana kadar acik havada yuruyusKizlar kizlar
Hala regl olmadigim icin modum cok dusuk, istahim acik, oram buram agriyor, ayyyy yetti gari durumundayim.
Neyse bugunluk planimi yazayim bakalim:
Sabah
Sut ve cikolatali ekmek
Ogle
Mercimek corbasi, az salata
Aksam
Yumurtali ispanak, yogurt
Bunlar boylece 1400 kalori tuttu, aksam spora gidicem, o yuzden bir ara ogun yapacagim 4 gibi, 200 kalori de oradan eklerim, gunu tamamlarim.
Yavrum adaçayı içtin mi regl söktürücü olarak kullanılıyorKizlar kizlar
Hala regl olmadigim icin modum cok dusuk, istahim acik, oram buram agriyor, ayyyy yetti gari durumundayim.
Neyse bugunluk planimi yazayim bakalim:
Sabah
Sut ve cikolatali ekmek
Ogle
Mercimek corbasi, az salata
Aksam
Yumurtali ispanak, yogurt
Bunlar boylece 1400 kalori tuttu, aksam spora gidicem, o yuzden bir ara ogun yapacagim 4 gibi, 200 kalori de oradan eklerim, gunu tamamlarim.
Yavrum adaçayı içtin mi regl söktürücü olarak kullanılıyor
Olsun yavrum bi dene belki söker bi iki güneNo
Iceyim, dogali yok da sallamasi var
Çok geçmiş olsun
İyi düşün iyi olsun herseyin hayırlısıAhaha yok len o kadar da degil
Is cok stresli bu ara, takmiyorum diyorum ama takiyorum demek ki etkilemis. Isten cikarmalar flan olacak bu hafta, baya kotu modum.
Gecmis olsun. Yorgunluk sebep oldu belki..ustune ac kalmak da tetiklemistirKızlar valla benim bugün şaftım kaydı bugün aç susuz tam 6 saat bir devlet dairesinde ayakta dışarıda sırada bekledim eve geldiğimden beri yatıyorum hasta olmuş gibi hissediyorum. İşim o kadar uzun sürmez dedim 3 saati gözden çıkarmıştım bir kahve içip çıkmıştım. Gelince de tost yedim. Akşamda hazır dışarıdan oldu. Yarına toparlarım umarım
Hello ladies. Toplasin bakalim
Lori
Alys
sedulu
tavsannesi
Melegimkorusun
Yarin tartilip, boy,Hedef paylamamiz gerek obur grup da.
Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗
💥 Kurallar ❗Detaylı menü paylaşımı yapılacak ❗Tartı fotoğrafı cumartesi günü kilo yüzdesi alınarak en geç 15:00'e kadar gönderilecek ❗3 gün mazeretsiz menü göndermeyen ve 2 hafta tartı fotoğrafı paylaşmayan kişiler 1 uyarı alacak 1'inciler kilo yüzdesine göre belirlenir Kilo yüzdesi bulma...www.kadinlarkulubu.com
Sizlere kefilim dedim. Kurallar ilk sayfada. Zayiflama motivasyonu icin harika bir firsat.
Dönüs bekliyorum bu aksam. Olmadi yarin sabah obur konuda paylassanizda olur
Yaris halinde bide sIki kurallar kendinize getirir bence biziKurallar bana uyar valla, ben zaten gunluk 10 k yi tamamlamaya calisiyorum duzenli.
Herkes yuruse bu grupta sisman kalmaz, ama dinlemiyonuz sakalimiz yok diye hep
Yaris halinde bide sIki kurallar kendinize getirir bence bizi
Yarin paylasim yapmazsaniz katilamiyorsunuz.Hello ladies. Toplasin bakalim
Lori
Alys
sedulu
tavsannesi
Melegimkorusun
💥 Kurallar ❗Detaylı menü paylaşımı yapılacak ❗Tartı fotoğrafı cumartesi günü kilo yüzdesi alınarak en geç 15:00'e kadar gönderilecek ❗3 gün mazeretsiz menü göndermeyen ve 2 hafta tartı fotoğrafı paylaşmayan kişiler 1 uyarı alacak 1'inciler kilo yüzdesine göre belirlenir Kilo yüzdesi bulma...www.kadinlarkulubu.com
Sizlere kefilim dedim. Kurallar ilk sayfada. Zayiflama motivasyonu icin harika bir firsat.
Tamam yarin tartil super isteTartilmayi unuttum ben bugün isler güçler derken
Yarın sabaha tartilip bildiririm. Büyük ihtimal sabit ya da artı gelirim çünkü ekstra bir sey yapmadim
Oo süper yarışmaya dahil oldukHello ladies. Toplasin bakalim
Lori
Alys
sedulu
tavsannesi
Melegimkorusun
Burdayım burdayım valla kırbaçı duyunca heyecanlandım
Tamam canım ben varım başka türlü olmayacak çünkü kendimize kalınca çook gevşedikYarin paylasim yapmazsaniz katilamiyorsunuz.
Dun demistim,bugunden haber bekliyorum diye. Umarim kontrole gelirsiniz
Evet olacakOo süper yarışmaya dahil oldukhaydi biz bu hırsla istediğimiz kiloya geliriz inşallah kilo için tartı fotosu da olacak mı?
Burdayım burdayım valla kırbaçı duyunca heyecanlandımhemen hırslandım bak yarışma olunca
Tamam canım ben varım başka türlü olmayacak çünkü kendimize kalınca çook gevşedik