Fit Club 🏋🏻‍♀️

Evet haklisin, ben de iste farketmeden salmisim kendimi. Bu aralar biraz kiyafet aldim kendime bakayim diye ama toparlanip birkac kiloya da veda etme zamanim coktan gecmis :)

Dusundukce de oteleniyor ama gelmedikce de sıkıntı yapıyor, yoksa demesi kolay. Neyse umarim yakinda gelir modun duzelir. O zamana kadar acik havada yuruyus
Burada havalar da bozdu, kis geldi resmen

Yavrum adaçayı içtin mi regl söktürücü olarak kullanılıyor

Gunaydin kizlar ,kac gündür hastayiz cocuklarla oglum bidaz daha iyi olsada Miram cok hastalandi anca bugun rahatca uyuyabildik ,ne bakabildim ne de yazabildim haftasonu kilom sabitteydi umarim hala oyledir A Arrietty_
Çok geçmiş olsun
Ahaha yok len o kadar da degil

Is cok stresli bu ara, takmiyorum diyorum ama takiyorum demek ki etkilemis. Isten cikarmalar flan olacak bu hafta, baya kotu modum.
İyi düşün iyi olsun herseyin hayırlısı

Kızlar valla benim bugün şaftım kaydı bugün aç susuz tam 6 saat bir devlet dairesinde ayakta dışarıda sırada bekledim eve geldiğimden beri yatıyorum hasta olmuş gibi hissediyorum. İşim o kadar uzun sürmez dedim 3 saati gözden çıkarmıştım bir kahve içip çıkmıştım. Gelince de tost yedim. Akşamda hazır dışarıdan oldu. Yarına toparlarım umarım

Hello ladies. Toplasin bakalim

Lori
Alys
sedulu
tavsannesi
Melegimkorusun

Yarin tartilip, boy,Hedef paylamamiz gerek obur grup da.

Sizlere kefilim dedim. Kurallar ilk sayfada. Zayiflama motivasyonu icin harika bir firsat.

Dönüs bekliyorum bu aksam. Olmadi yarin sabah obur konuda paylassanizda olur

Gecmis olsun. Yorgunluk sebep oldu belki..ustune ac kalmak da tetiklemistir

Olar,
Paylasiriz.
Direk odulle baslarim ben de, nasilsa sisim bu hafta

Yarin paylasim yapmazsaniz katilamiyorsunuz.
Dun demistim,bugunden haber bekliyorum diye. Umarim kontrole gelirsiniz

Oo süper yarışmaya dahil olduk haydi biz bu hırsla istediğimiz kiloya geliriz inşallah kilo için tartı fotosu da olacak mı?
Melegimkorusun nerede, kirbac istiyordu
Valla uyar, soyle bir yarisak
Burdayım burdayım valla kırbaçı duyunca heyecanlandım hemen hırslandım bak yarışma olunca
Yarin paylasim yapmazsaniz katilamiyorsunuz.
Dun demistim,bugunden haber bekliyorum diye. Umarim kontrole gelirsiniz
Tamam canım ben varım başka türlü olmayacak çünkü kendimize kalınca çook gevşedik

Evet olacak
Baya kati kurallari var . Cuma yarisi gibi. Sevdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…