Yarin protein günü yapayim.Bana protein verin diye bagiriyor menu
Herkese benden 3 ogu yumurta
Yarin protein günü yapayim.
Badem sutu almam lazim,protein shake icin
Ooo
Kutlayak
5. Ve son gunum. Pazar gunu tartilirim ve olculerimi alirim. Allah bilir kac kilo aldim
Ben yaris ve eski usul yuzden hesabi olsun derim. Cezali sistem de olsun. Anca o bizi yola getirir.
Sanki öyle olunca daha iyi olur ben o zamanlar aman takım geri kalmasın diye çok daha dikkat ediyordumBen yaris ve eski usul yuzden hesabi olsun derim. Cezali sistem de olsun. Anca o bizi yola getirir.
Bende etiket yapmayi unuttum. Sabah gec uyandim sonra ise gitmeden kosturmaca icindeydim.
Pazartesi izinliyim.
HoşgeldinMerhaba güzeller nasılsınızçok çok samimi şekilde özledim sizleri
Bir bakayım neler yapıyorsunuz selam vereyim diye girdim siteye.
Hepinizin ideal kilolarınıza eriştiğinizi ve koruma kısmına geçtiğinizi umut ediyorum.
Ben hala şişman ama gururlu :)
Buraya gelmeye korkuyorum çünkü istikrarım yok, forumun düzenini bozmayayım boş yere diyorum.
Bir aydır her gece sabah sporuna kalkmaya niyetleniyorum, sabah olunca devriliyorum koltuğa yada ev işlerine girişiyorum.
Evdeyim artık gayet vaktimde var ama düzeni kuramıyorum.
Bir dönem akıl veriyordum çen çen konuşup, birinin ahını aldım demek ki
Öpüyorum hepinizi, çok selamlar
Sanki öyle olunca daha iyi olur ben o zamanlar aman takım geri kalmasın diye çok daha dikkat ediyordum3-4 kişilik gruplar olsak A Arrietty_ senin geçen bizi etiketlediğin bir grup vardı onlarda ki sistem gibi mi yapsak. Valla kendi adıma söyleyeyim o kadar rahat davranıyorum ki değil kilo vermek daha kilo alarak devam ediyorum hamileyken bu kiloya çıkmıştım ben