Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla başka yola geleceğim yok çok yanlış yollara saptımEheheh
Kamcilanmak istiyor melekcik
O zaman üzerimizdeki ölü toprağını bi atalım haydi shake shake shakeHepimizin kendine gelmesi lazim
AtalimO zaman üzerimizdeki ölü toprağını bi atalım haydi shake shake shake
Ben bugün en azından bol su içmeye çalıştım ama her saat başı lavabodaydımHepimizin kendine gelmesi lazim
Gecmis olsun canim.
Selam kizlar yaris cok guzel fikir
ben de aradigim gazi buldum, yani galiba
Dun arkadaslarimla bulustum, mini mini hanimlar, ben koca gobekli gıdılı cok kotu hisettim. Eski hallerimi ozledim cok. Artik hep kot / tayt - tshirt / kazak giyiyorum, hic suslenmek gelmiyor icimden. Dun aksam karar verdim, ogunlerimi kucultemiyorum o zaman aralikli oruc yapacagim. Bana sans dileyin
Gecmis olsun canim.
Yine covid var buralarda. Orda da var mi?
Sessiz sessiz devam etmeye calisiyoruz bizde
Kizlar obur grupdan haber bekliyorum
Olmazsa ,toparlanmamiz lazim
Kargom gelmis. Yürüyerek gittim sabah kontrol tartisi +1 diyorduObur gruptan haber gelene kadar hafi bugun herkes 10 k adimlasin
Kargom gelmis. Yürüyerek gittim sabah kontrol tartisi +1 diyordu
Eve donunce yurume bandinda adimlayacagim. Aksam yemegi hep hazir.
Aksam mesaileri sonra normal aslinda. 1 de yattim 6.30 da kalktim. Cocuklar ile evden cikmadan tartildim.Moral bozma sakin, diyetinde bir sorun yok, gunluk dalgalanma normal.
Ben spor yapinca ertesi gun arti geliyorum hep mesela.
Ben de telefonla sayiyorum, ondan ancak 3 k olmus sabah beri. Ama tamamlarim 10 a. Spora da gidicem ama agrim var, cok hafif takilirim, sirf ekmeyeyim diye gidicem.
Aksam mesaileri sonra normal aslinda. 1 de yattim 6.30 da kalktim. Cocuklar ile evden cikmadan tartildim.
Bende su ara saati sarj etmiyorum. Telefondan takip ediyorum bende.
Test yaptin mi sen
Stressdendir ozaman.Ahaha yok len o kadar da degil
Is cok stresli bu ara, takmiyorum diyorum ama takiyorum demek ki etkilemis. Isten cikarmalar flan olacak bu hafta, baya kotu modum.