Fit Club 🏋🏻‍♀️

Selam kizlar sabah tartildim da anca yazmaya vakit buldum yarin okula gidecek beslenmeyi falan hazirladim temizlik yaptım.
74.2 ciktim bugün
Önümüzdeki hafta icin plan yapmam sart
Beslenme düzenimde bir abarti yok ama metabolizma iyice ona alisti artik gitmiyor. Acil spor eklemem lazim beni o kendime getirecek

O zaman üzerimizdeki ölü toprağını bi atalım haydi shake shake shake
Atalim

Hergun spor 😁
Ödül ogunu yine getirip o gun spor olmasada olur

Ben ne yedim yazayim
Cok kotu ama
Sabah 2 adet Hindi fumeli kucuk tost

Aksam
1 dilim pizza
Tazefasulye
1 biftek

Su nerdeyse yok
Adim sayim 10bin olur Eve gitmeden

Selam kizlar yaris cok guzel fikir :KK6:
ben de aradigim gazi buldum, yani galiba 🤪🤣
Dun arkadaslarimla bulustum, mini mini hanimlar, ben koca gobekli gıdılı cok kotu hisettim. Eski hallerimi ozledim cok. Artik hep kot / tayt - tshirt / kazak giyiyorum, hic suslenmek gelmiyor icimden. Dun aksam karar verdim, ogunlerimi kucultemiyorum o zaman aralikli oruc yapacagim. Bana sans dileyin :rolleyes:

Gunaydin kizlar ,kac gündür hastayiz cocuklarla oglum bidaz daha iyi olsada Miram cok hastalandi anca bugun rahatca uyuyabildik ,ne bakabildim ne de yazabildim haftasonu kilom sabitteydi umarim hala oyledir A Arrietty_
Gecmis olsun canim.
Yine covid var buralarda. Orda da var mi?

Sessiz sessiz devam etmeye calisiyoruz bizde 🫣

Selam kizlar yaris cok guzel fikir :KK6:
ben de aradigim gazi buldum, yani galiba 🤪🤣
Dun arkadaslarimla bulustum, mini mini hanimlar, ben koca gobekli gıdılı cok kotu hisettim. Eski hallerimi ozledim cok. Artik hep kot / tayt - tshirt / kazak giyiyorum, hic suslenmek gelmiyor icimden. Dun aksam karar verdim, ogunlerimi kucultemiyorum o zaman aralikli oruc yapacagim. Bana sans dileyin :rolleyes:

Aslinda tam tersini oneriyorlar

Hani yazmissin ya, hep tayt kazak geziyorum diye.
Tam tersi simdiden giyin suslen, kendini sevdikce kendine bakma istegin artacak, hani kilo verince soyle yapicam boyle yapicam degil, simdiden basla onlari yapmaya, kilo verme hevesin artacak, diyorlar.

Ben diyenlerin yalancisiyim 😀

Kizlar kizlar

Hala regl olmadigim icin modum cok dusuk, istahim acik, oram buram agriyor, ayyyy yetti gari durumundayim.

Neyse bugunluk planimi yazayim bakalim:

Sabah
Sut ve cikolatali ekmek

Ogle
Mercimek corbasi, az salata

Aksam
Yumurtali ispanak, yogurt

Bunlar boylece 1400 kalori tuttu, aksam spora gidicem, o yuzden bir ara ogun yapacagim 4 gibi, 200 kalori de oradan eklerim, gunu tamamlarim.

Kargom gelmis. Yürüyerek gittim 😁 sabah kontrol tartisi +1 diyordu

Eve donunce yurume bandinda adimlayacagim. Aksam yemegi hep hazir.

Moral bozma sakin, diyetinde bir sorun yok, gunluk dalgalanma normal.

Ben spor yapinca ertesi gun arti geliyorum hep mesela.

Ben de telefonla sayiyorum, ondan ancak 3 k olmus sabah beri. Ama tamamlarim 10 a. Spora da gidicem ama agrim var, cok hafif takilirim, sirf ekmeyeyim diye gidicem.

Moral bozma sakin, diyetinde bir sorun yok, gunluk dalgalanma normal.

Ben spor yapinca ertesi gun arti geliyorum hep mesela.

Ben de telefonla sayiyorum, ondan ancak 3 k olmus sabah beri. Ama tamamlarim 10 a. Spora da gidicem ama agrim var, cok hafif takilirim, sirf ekmeyeyim diye gidicem.
Aksam mesaileri sonra normal aslinda. 1 de yattim 6.30 da kalktim. Cocuklar ile evden cikmadan tartildim.

Bende su ara saati sarj etmiyorum. Telefondan takip ediyorum bende.
Test yaptin mi sen 🫣

Aksam mesaileri sonra normal aslinda. 1 de yattim 6.30 da kalktim. Cocuklar ile evden cikmadan tartildim.

Bende su ara saati sarj etmiyorum. Telefondan takip ediyorum bende.
Test yaptin mi sen 🫣

Ahaha yok len o kadar da degil 🤣

Is cok stresli bu ara, takmiyorum diyorum ama takiyorum demek ki etkilemis. Isten cikarmalar flan olacak bu hafta, baya kotu modum.

Ahaha yok len o kadar da degil 🤣

Is cok stresli bu ara, takmiyorum diyorum ama takiyorum demek ki etkilemis. Isten cikarmalar flan olacak bu hafta, baya kotu modum.
Stressdendir ozaman.
Yeni gectigin is miydi bu ? Yeni dedigim 1 sene once.

X