Fit Club 🏋🏻‍♀️

Günaydin
Kalori sayima devam ediyorum bugunden itibaren
Keto da takildim kaldim kilo konusunda. Tariflerini sevsemde darlandim tarti oyle kalankaldigi icin.
Yumurta orucu ile Plato donemi kiriliyor ama gel gor ki her ogun yumurta yiyince circir oluyorum 😂😂

Alys Alys senin gibi olan yapayim 😁
En son gecen sali gittim galiba spora. Ay onuda bosladim.
Aslinda izin gunumdu bugun, ama hastalik var diye gelirmisin dediler. Geldim 🥲

Günaydin
Kalori sayima devam ediyorum bugunden itibaren
Keto da takildim kaldim kilo konusunda. Tariflerini sevsemde darlandim tarti oyle kalankaldigi icin.
Yumurta orucu ile Plato donemi kiriliyor ama gel gor ki her ogun yumurta yiyince circir oluyorum 😂😂

Alys Alys senin gibi olan yapayim 😁
En son gecen sali gittim galiba spora. Ay onuda bosladim.
Aslinda izin gunumdu bugun, ama hastalik var diye gelirmisin dediler. Geldim 🥲
Gunaydin canim ,vucut alisti artik kendini koruyor sanki onceye gore cok zorlaniyorum bende zorlandikcada hevesim kiriliyor😪
Bi aralar yesilcayli birsey yapiyordunz sanki o nasildi onu mu denesek?

Gunaydin canim ,vucut alisti artik kendini koruyor sanki onceye gore cok zorlaniyorum bende zorlandikcada hevesim kiriliyor😪
Du kan birasi mi acaba ?
Aklima bir o geldi yesilcay diyince

Zigzag kalori hesabi yapacagim
Mild weight loss ile Weight loss arasi olacak.

Izin gunlerimde mild ,calistigim günler weight loss mu mantikli bilmiyorum. Evde iken daha cok yedigim icin o kisim sanki daha uygun.. millet tam yersiniz yapar 😂

Eklentiler

• 1000010414.jpg
    1000010414.jpg
    112,4 KB · Görüntüleme: 27
Zigzag kalori hesabi yapacagim
Mild weight loss ile Weight loss arasi olacak.

Izin gunlerimde mild ,calistigim günler weight loss mu mantikli bilmiyorum. Evde iken daha cok yedigim icin o kisim sanki daha uygun.. millet tam yersiniz yapar 😂

Bence spor yaptigin gunler mild olsun, ona da enerji lazim.

Ay aksam 20 dakika yoga yaptim, nasil iyi geldi. Hic boslamamak lazim, az da olsa yapmak lazim iste ya.

Aslinda en iyisi degistirmek.
Atiyorum bu hafta normalde diyetinde olmayan seyler tuket, vucut sasirsin.

Meyve az yiyorsan normalden fazla ye mesela, kaloriye dikkt et tabi, sonraki hafta eskiye don gibi.

Merhaba kizlar, nasilsiniz? Hala burada aktifsiniz ne kadar guzel :KK36:
Benim cok yardima ihtiyacim var, kendi basima basaramiyorum. Her 2-3 ayda bir maksimun kilo rekorumu kiriyorum. :kızgın:Beni de alir misiniz araniza? Tabloya eklemeye gerek yok, muhabbete katilmak yeterli :)

Benim cok yardima ihtiyacim var, kendi basima basaramiyorum. Her 2-3 ayda bir maksimun kilo rekorumu kiriyorum. :kızgın:Beni de alir misiniz araniza? Tabloya eklemeye gerek yok, muhabbete katilmak yeterli :)
Gel bacim gel :KK50:

Ben cok iyi gidiyorum maasallah 2 gundur hahahah 😀

Sabah
Haslanmis yumurta, salatalik

Ogle
1 dilim ekmek, peynirli salamli
1 dilim ekmek, fistik ezmeli recelli
Domates

Ara
Meyve
Mini cikolata

Aksam
Kiymali patlican yemegi
Yogurt

45 dak bisiklet
10 k adim tamamdir 🤗

Bundan sonrasi benden bedava 🙂

Son düzenleme:
Hosgeldin kiz cicek🤗♥️

X