Fit Club 🏋🏻‍♀️

Günaydın kızlar
Ben sabitim bu hafta dengeli gitmisim demek ki
Aslında eksi olmam lazım ama abartılı yemedim neyse. Haftaya belki daha cok eksi olur.
Okul temposu yorucu geçiyor benim oğlanı birakinca bi kaç arkadaşla buluşup kahve falan içiyoruz eve gelince de koşturmalı tempo oluyor.
Haftaya çocuğu okula birakinca acik havada yürüyüşe baslicam planım bu.

Hele hele bakın kim gelmiş tombiş Melek gelmiş
Kızlaarrrrrrrr
Sonuç şok edici
+2kg karşınızdayım efendim bu bir başarı ve kutlanmalı
Sabah tartıldım
75.4 mü 75.3 mü valla emin değilim 75 i görünce yanındaki sayı anlamını yitirdi benim için
Hemen bahanelerimi de iliştireyim şuraya şimdi Türkiye’den oğlan kardeşim iş için 3 günlüğüne yanımıza gelmişti ve ilk kez geldi öyle olunca onu güzel ağırlamak adına kendimi de arada iyi beslemişim bu hafta sporsuz susuz bol yemeli bir hafta oldu. Tabiki gruba da hiç bakamadım öyle olunca gruptan uzaklaşını abur cuburlar ele geçirdi
Yaa Allah’ını seven üzerime motivasyon atsın
Görüntümden hiç ama hiç mutlu değilim üzüldükçe kendimi daha çok abur cubura verdim sonra onları yediğim için ve zayıflayamacağım diye daha çok üzüntü ve daha çok abur cubur resmen kısır döngüye girdim

Gunaydin kizlar ,bende tartildim sabah ama herles ertelemis bende size uyarak pazartesi yaziyim isters

Uzerine motivasyon atayim hemen

Cabuk gelen cabuk gider, o yuzden dert etme

Simdi ben bi hesaplama yaptim

Dedim ki hedef kilomdaki koruma kalorime gore besleneyim, bana gene 1700 kalori hesapladi.
58 kilodaki benim boyumda huyumda suyumda birisi bu kadar kalori alirsa kilosunu korurmus.
Bu mantikla benim de 58 e kadar bu kalori ile kilo vermem icap eder, dimi
Cok zekiyim, hemen yarin baslayayim
Kalori saymada ciddi gunler basliyor efem

Aaa ben tartilmadim yeniden, neyse cuma tartilirim artik, regl odemi falan tamamen gitmis olur,
Bu hafta spora baslamam lazim ama hala mail gelmedi, ins aksilik cikmaz.

Bugun app de bilgilerimi guncelledim, hedef kalorimi falan. Gayet tutturulabilir bir diyet planim var, tek sorun protein de, onu da zamanla oturturuz bakalim

Selam bende tartilamadim
Artik bu haftayi es geciyorum

Cocuklari yollamam icin erken kalktim sonra tekrar yatmistim.
Temizlige verdim kendimi

Is yerinde gene pasta var
Kibrit kutusu kadar yedim 140 kalori

Aksam menum hebuz belli degil

Sabah
Muzlu sut

Arada meyve ve brownie

Ogle
Salata
1 vegan kroket

Aksama proteinli bisi yemem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…