Fit Club 🏋🏻‍♀️

Alys Alys sana bagliyiz baslamak icin 😁 sen gel basliyalim. Tarti gunu ona Gore belirleyelim

Ahaha ok 👍

Haftasonu kendime geleyim, pazartesi online olurum, baslariz. Kalori sayacagim yine, her sey serbest ama kaloriye uygun beslenicem.

Ben sonraki haftasonu ilk kez tartilicam, hemen tartilirsam uzulurum 🥹
Isteyen de pazartesi sabahi tartilsin diyelim.

Ay bu aksam bende pizza yiyecegim. Is yeri ile gitmesem yemezdim 😝
Bu aksam son
Obur ogunlerim duzgun olacak ama iste pizza basli basina 3 ogunluk kaloriye bedel
afiyet olsun canim arada olunca etkisi olmaz ,bende yavastan azaltiyorum ogunleri once eve alisveris yapmam lazim onu farke ttim
Pizzata laf yok 🤪

Al yarim pizza, yarim da salata. Mis gibi ogun 😍😋
Hosgeldin alys😚 yarim bile olmasa gitmiyor benden cokta guzel kokuyor meret😬😆

Alys Alys sayayim bende kalori 🥲 istikrarli olurum insallah

Is sonrasi kosuya anlastim arkadas ile. Canim cikacak 😂

Ben simdiden döndüm fakat tartiyi sizinle ayni gun paylasayim.

Lori Lori sedulu sedulu tavsannesi tavsannesi siz ne zaman geliyorsunuz? Nerelerdesiniz :skandal:

Melegimkorusun Melegimkorusun normalde bu zamanlarda tatilde oluyorsun sanki. Hele bir ses ver

Sismaniye Sismaniye gel dombili bacim

Lori Lori sedulu sedulu tavsannesi tavsannesi siz ne zaman geliyorsunuz? Nerelerdesiniz :skandal:

Melegimkorusun Melegimkorusun normalde bu zamanlarda tatilde oluyorsun sanki. Hele bir ses ver

Yavrumcum iyice davul gibi oldum ben 😀 gelmeye korkuyorum 😀
Aşırı saldım kendimi
Tartı hangi gün yapicaz ona göre geleyim bi spor neyim arastirayim bari
Bugün eski fotolarima baktim kendime kufurler savurdum 🤣

Yavrumcum iyice davul gibi oldum ben 😀 gelmeye korkuyorum 😀
Aşırı saldım kendimi
Tartı hangi gün yapicaz ona göre geleyim bi spor neyim arastirayim bari
Bugün eski fotolarima baktim kendime kufurler savurdum 🤣
Haftaya haftasonu olsun mu Lori Lori Alys Alys sedulu sedulu tavsannesi tavsannesi ?

Bende aldim . Ölcüm alacagim birde. Cünkü kilom gitmiyor gibi olsada cm den gittigini gorsem,motivasyonumu kayip etmemw

Ben de cronometer kullanicam.
Bugunden baslayayim, sadece yediklerimi nor edeyim, pazartesi kalori hedefi koyayim.

Spor uyeligimi durdurdum bir sureligine, ekimde tenis kursuna gidicem 2 ay kadar, o arada yeniden baslatmayim diyorum. O yuzden bolca yuruyus hedeflerim. Neyse ilk hafta icin cok plan yapmayayim, daha isler beni bekler. Sonrasinda spor rutinine doneriz

X