- 17 Ağustos 2023
- 511
- 637
- 35
kilolar alındı o zaman şimdi verme zamanıBayadir off moddayizcok uzun tatile ciktik. Yavasdan dönuyoruz
Ben tatile cikmadan kilom ile ayniyimkilolar alındı o zaman şimdi verme zamanı
istikrarlı olmak da güzelBen tatile cikmadan kilom ile ayniyimilk sayfadaki kilo yani
aslinda veriyoruz ama tatiller baslayinca saliyoruzkimse kilo veremiyor mu yani
Ben tatile cikmadan kilom ile ayniyimilk sayfadaki kilo yani
İŞTE NEFİS BAZEN DAYANAMIYOR :)aslinda veriyoruz ama tatiller baslayinca saliyoruz
Ay bu aksam bende pizza yiyecegim. Is yeri ile gitmesem yemezdimBenimki tatil dönüşü ayniydi sabah tartildim pizza +lari var
Ay bu aksam bende pizza yiyecegim. Is yeri ile gitmesem yemezdim
Bu aksam son
Obur ogunlerim duzgun olacak ama iste pizza basli basina 3 ogunluk kaloriye bedel
afiyet olsun canim arada olunca etkisi olmaz ,bende yavastan azaltiyorum ogunleri once eve alisveris yapmam lazim onu farke ttimAy bu aksam bende pizza yiyecegim. Is yeri ile gitmesem yemezdim
Bu aksam son
Obur ogunlerim duzgun olacak ama iste pizza basli basina 3 ogunluk kaloriye bedel
Hosgeldin alysPizzata laf yok
Al yarim pizza, yarim da salata. Mis gibi ogun
afiyet olsun canim arada olunca etkisi olmaz ,bende yavastan azaltiyorum ogunleri once eve alisveris yapmam lazim onu farke ttim
Hosgeldin alysyarim bile olmasa gitmiyor benden cokta guzel kokuyor meret
benimde oyle olduBen tr de yerel yiyim dedim hep, 1,5 aydir pizza bogazimdan gecmedi, o yuzden laf ettirmem simdiliksonra bakariz.
Yavrumcum iyice davul gibi oldum benAlys sayayim bende kalori istikrarli olurum insallah
Is sonrasi kosuya anlastim arkadas ile. Canim cikacak
Ben simdiden döndüm fakat tartiyi sizinle ayni gun paylasayim.
Lori sedulu tavsannesi siz ne zaman geliyorsunuz? Nerelerdesiniz
Melegimkorusun normalde bu zamanlarda tatilde oluyorsun sanki. Hele bir ses ver
Sismaniye gel dombili bacim
Haftaya haftasonu olsun muYavrumcum iyice davul gibi oldum bengelmeye korkuyorum
Aşırı saldım kendimi
Tartı hangi gün yapicaz ona göre geleyim bi spor neyim arastirayim bari
Bugün eski fotolarima baktim kendime kufurler savurdum
Bana uyar ben de ölçü alıp öyle devam edeyim ay en olmadı bi diyetisyene gidicem artık.Haftaya haftasonu olsun muLori Alys sedulu tavsannesi ?
Bende aldim . Ölcüm alacagim birde. Cünkü kilom gitmiyor gibi olsada cm den gittigini gorsem,motivasyonumu kayip etmemw
Alys sayayim bende kalori istikrarli olurum insallah
Is sonrasi kosuya anlastim arkadas ile. Canim cikacak
Ben simdiden döndüm fakat tartiyi sizinle ayni gun paylasayim.
Lori sedulu tavsannesi siz ne zaman geliyorsunuz? Nerelerdesiniz
Melegimkorusun normalde bu zamanlarda tatilde oluyorsun sanki. Hele bir ses ver
Sismaniye gel dombili bacim
Haftaya haftasonu olsun muLori Alys sedulu tavsannesi ?
Bende aldim . Ölcüm alacagim birde. Cünkü kilom gitmiyor gibi olsada cm den gittigini gorsem,motivasyonumu kayip etmemw