Günaydın kızlar, iyi haftalar olsun
Cuma günü kızkardeşim geldi iki bebesiyle
Tüm hafta sonu evde bir bayram havası
Dünde diğer kardeşimin bebesinin doğum günündeydik.
Kardeş ve yeğene doydum 3 gündür
Dün tartıldım 66.50 kg olmuşum
Elbiselerimden belliydi zaten, üst bedenden bile almışım.
A Arrietty_ uzun süredir takip etmediğim için bilemiyorum deneyip denemediğini.
Diyetisyen desteği düşünmez misin? Çünkü son gittiğim zamanlarda az yer, spor yapar ama veremezdin. Vücut neye bu kadar direnç gösteriyor yada alıştı, bir uzmanlamı bulsanız.
Bu arada bir kaç arkadaşım bio rözenans ile kilo verdi mesela. Anladığım kadarıyla her vücudun sindirebildiği ve sindiremediği yiyecekler farklı. Sindiremediği şeyler kişiye kilo yapıyor. Onları kan testleri ve deneme yanılma ile tespit ediyorlar. Bir kaç arkadaşım şakır şakır eridi desem yeridir. Bu yöntemide bir araştır istersen.
Ay sormaBen de bebek sevdim oh mis
Bu bana bir muddet yeter
Ay sormaAlys nasıl güzeller.
25 gün kadar önce bir daha teyze oldum ben.
Kardeşlerim iyi çalışıyor çok şükür
Teyzelikte ordinaryus rütbesine yükselmişimdir bence
Bebişimizin mis kokusunun nasıl etkisinde kaldıysam bebek pudra kokusu aldım eveBuram buram bebiş kokuyor
Saglamlastirdim diyeti
Bu hafta -1 kg gormezsem artik pes ederim o kadar
Menumu yazayim:
12:00 - karpuz peynir
17:30 - tavuk salatasi
az sonra biraz cilek yerim.
gunes sagolsun istah mistah kalmadi
evdeyken sporumu yaptim:
150 squat
3 dk wallsit
2 dk plank
salatalara kullan isteBenim istah niye kapanmiyor ki
Ofise gidiyorum bu hafta, full klimali diyeondan herhalde, bugun hic cikip eve gelmek istemedim, ne kadan caliskanim
Evde daha bitecek kuru baklagillerim var, hava biraz bozsa fena olmaz
salatalara kullan iste
Amcam nerede hareket orada bereket diyor
Tum gun yemesem bile aklima gelmiyor ama aksam yemegi yiyincede doymuyorum mu.desem ne yiycegimi sasiriyorum
+900 gramim ya bu hafta1 kg yuksek hedef ama ya
Super motivasyon sirf saglik icin hareket etmeye calisiyorum kizi arabayla degil bisikletle ya da yuruyerek aliyorum. Dans mans oyunlari yapiyorum ama yok vucut inat etti salmiyor eskisi gibi kilolari.
+900 gramim ya bu hafta
Super motivasyon sirf saglik icin hareket etmeye calisiyorum kizi arabayla degil bisikletle ya da yuruyerek aliyorum. Dans mans oyunlari yapiyorum ama yok vucut inat etti salmiyor eskisi gibi kilolari.