Fit Club 🏋🏻‍♀️

Herkese diyetisyen sart oldu 😃

Tavsancim 3 ogun yemeye calis, duzen kurarsin. Acikcasi acikmamak da iyi bir sey degil benim anladigim. Acikmak iyi bir sey, vucut yakiyor ki istiyor. Iste tam o noktada tam yeterli olacak kadar kaloriden biraz az yedigimizde kilo vercez 😅

verdiklerimizi almasak bu isi çözmüştuk aslimda Alys Alys jmda baksana vi yerde başa donuyoruz,istikrarimi geri alsam tek.basimizada hallederizde hareketi arttirma lazim spordan cok cilt bakimi kozmetige sardim bu aralar🤦🏽‍♀️🫠

Herkese diyetisyen sart oldu 😃

Tavsancim 3 ogun yemeye calis, duzen kurarsin. Acikcasi acikmamak da iyi bir sey degil benim anladigim. Acikmak iyi bir sey, vucut yakiyor ki istiyor. Iste tam o noktada tam yeterli olacak kadar kaloriden biraz az yedigimizde
🙃

O zaman cumartesi -1kg 🤞🏼

Benim hedef de eksi gelmek 😅 kac gr
Birbirimizi gazlayip baslamamiz lazim 😬😆

verdiklerimizi almasak bu isi çözmüştuk aslimda Alys Alys jmda baksana vi yerde başa donuyoruz,istikrarimi geri alsam tek.basimizada hallederizde hareketi arttirma lazim spordan cok cilt bakimi kozmetige sardim bu aralar🤦🏽‍♀️🫠

Ben de makyaja sardiydim ama bu sicakta o da yalan oldu.

Ahaha hatta o kadar etkilemis beni, gece ruyamda makyajsiz odul alacaktim. Ay odul alicam suslenmem lazim diyorum, makyaj setim yanimda degilmis, biri gitsin acilen getirsin diyorum, kimse orali degil. Cok stresli uyandim 🥹

Birbirimizi gazlayip baslamamiz lazim 😬😆

Gaz olarak herkese bu yaz bu etekten alcam 😋

IMG_0810.jpeg

Bacaklari boyle inceltin plis

Ben de makyaja sardiydim ama bu sicakta o da yalan oldu.

Ahaha hatta o kadar etkilemis beni, gece ruyamda makyajsiz odul alacaktim. Ay odul alicam suslenmem lazim diyorum, makyaj setim yanimda degilmis, biri gitsin acilen getirsin diyorum, kimse orali degil. Cok stresli uyandim 🥹

ahaha 😅😅 ne tatli ruya oyle oluyor uzun zaman dusununce aslimda bende yazlik makyaj urunleri filan bakiyorum.Gunes kremi vs.kullaniyorumda cok sık degil gecen yil daha cok surmustum cillerim olusmadi bu yil daha etkili urun kullanmak istiyorum ,tatil kafasina girdim bile😅😅

ne yedin merak ettimm. 1 ogunle nasil icine ettin :KK70:
Yazayım hemen lorişim. Tüm gün dışarıdaydım gündüz yemek yiyemedim.

16:00
1 tatlı 1 tuzlu minik kurabiye
1 çay
1 türk kahvesi

19:00
1 yk patlıcan salatası
Yarım pors. salçalı makarna
Bunları eve gelince atıştırma yaptım🙈

20:00
1 dl somon
2/3 yk çoban salata
2 dl ekmek

Yazayım hemen lorişim. Tüm gün dışarıdaydım gündüz yemek yiyemedim.

16:00
1 tatlı 1 tuzlu minik kurabiye
1 çay
1 türk kahvesi

19:00
1 yk patlıcan salatası
Yarım pors. salçalı makarna
Bunları eve gelince atıştırma yaptım🙈

20:00
1 dl somon
2/3 yk çoban salata
2 dl ekmek