- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Herkese diyetisyen sart oldu
Tavsancim 3 ogun yemeye calis, duzen kurarsin. Acikcasi acikmamak da iyi bir sey degil benim anladigim. Acikmak iyi bir sey, vucut yakiyor ki istiyor. Iste tam o noktada tam yeterli olacak kadar kaloriden biraz az yedigimizde kilo vercez
Birbirimizi gazlayip baslamamiz lazimHerkese diyetisyen sart oldu
Tavsancim 3 ogun yemeye calis, duzen kurarsin. Acikcasi acikmamak da iyi bir sey degil benim anladigim. Acikmak iyi bir sey, vucut yakiyor ki istiyor. Iste tam o noktada tam yeterli olacak kadar kaloriden biraz az yedigimizde
O zaman cumartesi -1kg
Benim hedef de eksi gelmekkac gr
verdiklerimizi almasak bu isi çözmüştuk aslimdaAlys jmda baksana vi yerde başa donuyoruz,istikrarimi geri alsam tek.basimizada hallederizde hareketi arttirma lazim spordan cok cilt bakimi kozmetige sardim bu aralar
30 derece sicaklik icinde ütü yapmak ta spordan sayiliyormu
Gram gram herseyi tartiyorum herseyi yaziyorum uygulamaya. Bu hafta kacisi yok. Verilecek o kilo
O zaman cumartesi -1kg
Benim hedef de eksi gelmekkac gr olursa kabulum
Rahat 30 parca vardi anasiniManyaklik odulunu sana veriyoruz
Canina mi susadin
Rahat 30 parca vardi anasini
3 tane kaldi. Aksam gelince yapar biter
Ben de makyaja sardiydim ama bu sicakta o da yalan oldu.
Ahaha hatta o kadar etkilemis beni, gece ruyamda makyajsiz odul alacaktim. Ay odul alicam suslenmem lazim diyorum, makyaj setim yanimda degilmis, biri gitsin acilen getirsin diyorum, kimse orali degil. Cok stresli uyandim
Aksami beklesydin keske kuzum bizim buralarda ısındı birden ama ben hastalandim30 derece sicaklik icinde ütü yapmak ta spordan sayiliyormu
22:00 kadar calisiyorum yavrum. bitsin gitsin kurtulayimBacaklar neysede
Aksami beklesydin keske kuzum bizim buralarda ısındı birden ama ben hastalandim
Evet kuzum sauna etkisi diyoruz biz ona.30 derece sicaklik icinde ütü yapmak ta spordan sayiliyormu
20 kg versem benim bacaklar bu kadar incelmez. Belim bile bu kadar olur bacağım yine olmaz
ne yedin merak ettimm. 1 ogunle nasil icine ettinAnaaa ben bugün diyette olduğumu unuttum
Akşama kadarda aç gezdim, eve gelince gözüm döndüyse demek
Yazayım hemen lorişim. Tüm gün dışarıdaydım gündüz yemek yiyemedim.ne yedin merak ettimm. 1 ogunle nasil icine ettin
sagolcanim sanada gecmis olsun22:00 kadar calisiyorum yavrum. bitsin gitsin kurtulayim
gecmis olsun kuzucuk
Bende 3000 kalorilik bisey sandim ya laYazayım hemen lorişim. Tüm gün dışarıdaydım gündüz yemek yiyemedim.
16:00
1 tatlı 1 tuzlu minik kurabiye
1 çay
1 türk kahvesi
19:00
1 yk patlıcan salatası
Yarım pors. salçalı makarna
Bunları eve gelince atıştırma yaptım
20:00
1 dl somon
2/3 yk çoban salata
2 dl ekmek