Fit Club 🏋🏻‍♀️

verdiklerimizi almasak bu isi çözmüştuk aslimda Alys jmda baksana vi yerde başa donuyoruz,istikrarimi geri alsam tek.basimizada hallederizde hareketi arttirma lazim spordan cok cilt bakimi kozmetige sardim bu aralar

Birbirimizi gazlayip baslamamiz lazim

verdiklerimizi almasak bu isi çözmüştuk aslimda Alys jmda baksana vi yerde başa donuyoruz,istikrarimi geri alsam tek.basimizada hallederizde hareketi arttirma lazim spordan cok cilt bakimi kozmetige sardim bu aralar

Ben de makyaja sardiydim ama bu sicakta o da yalan oldu.

Ahaha hatta o kadar etkilemis beni, gece ruyamda makyajsiz odul alacaktim. Ay odul alicam suslenmem lazim diyorum, makyaj setim yanimda degilmis, biri gitsin acilen getirsin diyorum, kimse orali degil. Cok stresli uyandim

ahaha ne tatli ruya oyle oluyor uzun zaman dusununce aslimda bende yazlik makyaj urunleri filan bakiyorum.Gunes kremi vs.kullaniyorumda cok sık degil gecen yil daha cok surmustum cillerim olusmadi bu yil daha etkili urun kullanmak istiyorum ,tatil kafasina girdim bile

ne yedin merak ettimm. 1 ogunle nasil icine ettin
Yazayım hemen lorişim. Tüm gün dışarıdaydım gündüz yemek yiyemedim.

16:00
1 tatlı 1 tuzlu minik kurabiye
1 çay
1 türk kahvesi

19:00
1 yk patlıcan salatası
Yarım pors. salçalı makarna
Bunları eve gelince atıştırma yaptım

20:00
1 dl somon
2/3 yk çoban salata
2 dl ekmek

Bende 3000 kalorilik bisey sandim ya la Bence super olmus hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…