Afiyet olsunhengame arasinda oluyor oyle ya
cocuklarla evden cikabilmek mucize kismindayim abartmazsin sen nasilsa ,cok mu gec saatlerde suyla icecekle idare etsen yemege kadar
Noreyim o kadar harekete sasiriyorum ben bi tarafimi catlatsam olmuyur oyle
Geçmiş olsun yavrum. Çocuklar hasta olunca insanin gozu bir sey gormuyor. Tedavi umarım ise yarar hastaneye yatışa ya da iğneye gerek kalmaz.Iyi geceler
Oğlumu bu hafta üç defa doktora götürdüm. Pazartesi tekrar kontrolü var.cok öksürüyor terliyor çok hasta yawrum zatürre olmuş. Pazartesi kontrolünde iyileşme olursa iyi yoksa başka tedavi ye başlayacak doktor iğne falan dedi yada hastaneye yatış olacak. İnşallah ilaç fayda eder diğer tedaviye gerek kalmaz.
Benim diyet yalan oldu . Cocugum iyi olsun bakarim artık.
Kaptanim bu hafta ben izinli olayım. A Arrietty_
Tekrar cok gecmis olsun. Oglun iyilessin dönersin yine.Iyi geceler
Oğlumu bu hafta üç defa doktora götürdüm. Pazartesi tekrar kontrolü var.cok öksürüyor terliyor çok hasta yawrum zatürre olmuş. Pazartesi kontrolünde iyileşme olursa iyi yoksa başka tedavi ye başlayacak doktor iğne falan dedi yada hastaneye yatış olacak. İnşallah ilaç fayda eder diğer tedaviye gerek kalmaz.
Benim diyet yalan oldu . Cocugum iyi olsun bakarim artık.
Kaptanim bu hafta ben izinli olayım. A Arrietty_
Cocuklar niye zor uyudu laSelam kizlar
Eve simdi geldim.
Yarin tartilacagim. Bu hafta 2 defa tartildim hafta ici 75,2 di.
Bakalim yarin ne gorecegim.
Cok yorgunum.
Cocuklar 22 de zar zor uyudu ikisi gece 1 de hala tam uyumamisti. Saat 4.30 da kalktikuyku uyudum diyemem. Saat basi uyandim.
Eve gelince 1 saat dinlenip kosuya gittik. Simdi geldim iste
Cok teşekkür ederim.Geçmiş olsun yavrum. Çocuklar hasta olunca insanin gozu bir sey gormuyor. Tedavi umarım ise yarar hastaneye yatışa ya da iğneye gerek kalmaz.
Canım röntgen çekildi. Cok ateşledi ateşinden büyük çişini bile tutamıyordu. Şükür biraz daha iyi . Pazartesi belli olacak artık. Belki başka hastaneye goturebilirim.Tekrar cok gecmis olsun. Oglun iyilessin dönersin yine.
Enfeksiyon sayisinda dusuk oluyor mu?