Fit Club 🏋🏻‍♀️

Oy oy yoruldum ya
Kahvaltı 11
2 dilim ekmek üzerine balkan sosu
Domates salatalık kahve tulum peyniri

Akşam 17.40
Şöyle güzelce bi tabak arpa şehriyeli patlicanli bi pilav yedim. Yanina bi kase yoğurt

Hiit yaptim ama azicik 20 dk
Jj 250 tane
Adım şimdilik 7k ama daha dışarı cikicam.

Iyi geceler
Oğlumu bu hafta üç defa doktora götürdüm. Pazartesi tekrar kontrolü var.cok öksürüyor terliyor çok hasta yawrum zatürre olmuş. Pazartesi kontrolünde iyileşme olursa iyi yoksa başka tedavi ye başlayacak doktor iğne falan dedi yada hastaneye yatış olacak. İnşallah ilaç fayda eder diğer tedaviye gerek kalmaz.
Benim diyet yalan oldu . Cocugum iyi olsun bakarim artık.
Kaptanim bu hafta ben izinli olayım. A Arrietty_

Geçmiş olsun yavrum. Çocuklar hasta olunca insanin gozu bir sey gormuyor. Tedavi umarım ise yarar hastaneye yatışa ya da iğneye gerek kalmaz.

Tekrar cok gecmis olsun. Oglun iyilessin dönersin yine.
Enfeksiyon sayisinda dusuk oluyor mu?

Selam kizlar
Eve simdi geldim.
Yarin tartilacagim. Bu hafta 2 defa tartildim hafta ici 75,2 di.
Bakalim yarin ne gorecegim.
Cok yorgunum.
Cocuklar 22 de zar zor uyudu ikisi gece 1 de hala tam uyumamisti. Saat 4.30 da kalktik uyku uyudum diyemem. Saat basi uyandim.
Eve gelince 1 saat dinlenip kosuya gittik. Simdi geldim iste

Merhaba kizlar ben sabah kostur kostur isler hallettim yeni girdim eve yarına tartılırım sabit gibiyim ama belli olmaz 100 gr eksik olsun

Selam benimkide en son biraktigimiz gibi bugun tartilmadim sabah erken ciktik ama bi fark yoktu 61.8du hafta icu

Cocuklar niye zor uyudu la

Geçmiş olsun yavrum. Çocuklar hasta olunca insanin gozu bir sey gormuyor. Tedavi umarım ise yarar hastaneye yatışa ya da iğneye gerek kalmaz.
Cok teşekkür ederim.
Tekrar cok gecmis olsun. Oglun iyilessin dönersin yine.
Enfeksiyon sayisinda dusuk oluyor mu?
Canım röntgen çekildi. Cok ateşledi ateşinden büyük çişini bile tutamıyordu. Şükür biraz daha iyi . Pazartesi belli olacak artık. Belki başka hastaneye goturebilirim.

Bu arada sabah bi ara tartildim.
Gecen c.tesi 88.10
Bu cum. Tesi 88.90

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…