Gecmis olsun. Seker ve tansiyon ilaci diyet.selam kızlar doktordan geliyorum. Sabah tahlillerimi verdim. Kilo veremediğimi de söyledim. Elim yüzüm hala şiş. Tansiyonumu 1hafta düzenli ölçüp gidecem haftaya. Şekerim de yüksek çıktı maalesef. Halbuki şekeri nerdeyse hiç tüketmiyordum. Onu da ne yiyip içtiğimi not edecem günlük şeker ölçecem bakalım. Çok moralim bozuldu aynı gün hem tansiyon hem şeker takibi yapacağım. İnşallah diyet ile ikisini de toparlayabilrim. Bu yaşta ilaç kullanmak istemiyorum
selam kızlar doktordan geliyorum. Sabah tahlillerimi verdim. Kilo veremediğimi de söyledim. Elim yüzüm hala şiş. Tansiyonumu 1hafta düzenli ölçüp gidecem haftaya. Şekerim de yüksek çıktı maalesef. Halbuki şekeri nerdeyse hiç tüketmiyordum. Onu da ne yiyip içtiğimi not edecem günlük şeker ölçecem bakalım. Çok moralim bozuldu aynı gün hem tansiyon hem şeker takibi yapacağım. İnşallah diyet ile ikisini de toparlayabilrim. Bu yaşta ilaç kullanmak istemiyorum
Gecmis olsun. Seker ve tansiyon ilaci diyet.
Normalde tatlıyı çok severim ama diyette olduğum için yemiyordum. Tansiyonda aileden geldiği için genetik hamileliklerde de sorundu o yüzden sıfır tuza yakın yerim ben. Ama yine de dikkat edecegim bu hafta. İnşallah diyetle çözülürGecmis olsun
Bu hafta 3 ogun duzenli beslenip olcumlerini yap bakalim, belki de diyet degisimi ile ilacsiz cozulecek bir durumdur.
Cogu sey oyle cikiyor genelde, moralini bozma
Ben yakinda fakirlikten zayiflicamHello
Sabah: 2 ekmek brie peyniri ile
Aksam: 3 wasa kasar peynir
Bugun hic bisey yapmadim. Uyudum tv izledim
Simdi de dondurma yemege geldik
Saban gibi ekmegi ban yeterBen yakinda fakirlikten zayiflicam
Peynir kg fiyatı almış başını gitmiş gıdım gıdım yiyorum
Tam benim beden tipim. Kilo aldığım yer popo ilk vermeye başladığım yerse göğüs bölgesi.Dugunluk abiye deniyom ne zamandir,
Sinir oldum
Popisin tam oturdugu elbiselerde gogus kismi cok bol duruyor,
Gogus otursa popis sigmiyor
Bana layik elbise yok anacim
Kilo vermeye hemen ust bedenden basliyorum zaten
Cok gecmis olsun. Biraz beslenme ile desteklersen olcumlerinde düşüş olur belki.selam kızlar doktordan geliyorum. Sabah tahlillerimi verdim. Kilo veremediğimi de söyledim. Elim yüzüm hala şiş. Tansiyonumu 1hafta düzenli ölçüp gidecem haftaya. Şekerim de yüksek çıktı maalesef. Halbuki şekeri nerdeyse hiç tüketmiyordum. Onu da ne yiyip içtiğimi not edecem günlük şeker ölçecem bakalım. Çok moralim bozuldu aynı gün hem tansiyon hem şeker takibi yapacağım. İnşallah diyet ile ikisini de toparlayabilrim. Bu yaşta ilaç kullanmak istemiyorum
Ceyizine o balkan soslarindan koyuver…Kahvaltı
2 dilim ekmek balkan sosu surdum ekmeklerin üzerine
Peynir ve kahve
Akşam
Bi tabak nohut yemeği
3 yk pilav
Bir bardak ayran
Su 1.2 lt
Hiit cardio yaptım sonra kv ye git gel toplam 3 km yürüdüm. 10 k adım var.
Kız balkan kökenli olduğumuz için bayılıyorum yememeye çalışıyorum ama zor yaCeyizine o balkan soslarindan koyuver…
PuhahahahaKız balkan kökenli olduğumuz için bayılıyorum yememeye çalışıyorum ama zor yabol bol getiririm yavrum balkan yapımı biberli salcalar falan bi de kırmızı don koyayım diyorum
Benim eşim Bulgaristan göçmeni ben de onun sayesinde alıştım bu kahvaltılık soslara. Haftaya 3-4 günlük bir Bulgaristan ziyaretimiz olacak bol bol onlardan getirme planındayızKız balkan kökenli olduğumuz için bayılıyorum yememeye çalışıyorum ama zor yabol bol getiririm yavrum balkan yapımı biberli salcalar falan bi de kırmızı don koyayım diyorum