Fit Club 🏋🏻‍♀️

Gecmis olsun. Seker ve tansiyon ilaci diyet.

Gecmis olsun
Bu hafta 3 ogun duzenli beslenip olcumlerini yap bakalim, belki de diyet degisimi ile ilacsiz cozulecek bir durumdur.
Cogu sey oyle cikiyor genelde, moralini bozma

Gecmis olsun. Seker ve tansiyon ilaci diyet.
Gecmis olsun
Bu hafta 3 ogun duzenli beslenip olcumlerini yap bakalim, belki de diyet degisimi ile ilacsiz cozulecek bir durumdur.
Cogu sey oyle cikiyor genelde, moralini bozma
Normalde tatlıyı çok severim ama diyette olduğum için yemiyordum. Tansiyonda aileden geldiği için genetik hamileliklerde de sorundu o yüzden sıfır tuza yakın yerim ben. Ama yine de dikkat edecegim bu hafta. İnşallah diyetle çözülür

Hello
Sabah: 2 ekmek brie peyniri ile
Aksam: 3 wasa kasar peynir

Bugun hic bisey yapmadim. Uyudum tv izledim

Simdi de dondurma yemege geldik

Hello
Sabah: 2 ekmek brie peyniri ile
Aksam: 3 wasa kasar peynir

Bugun hic bisey yapmadim. Uyudum tv izledim

Simdi de dondurma yemege geldik
Ben yakinda fakirlikten zayiflicam
Peynir kg fiyatı almış başını gitmiş gıdım gıdım yiyorum

Dugunluk abiye deniyom ne zamandir,
Sinir oldum
Popisin tam oturdugu elbiselerde gogus kismi cok bol duruyor,
Gogus otursa popis sigmiyor

Bana layik elbise yok anacim

Kilo vermeye hemen ust bedenden basliyorum zaten
Tam benim beden tipim. Kilo aldığım yer popo ilk vermeye başladığım yerse göğüs bölgesi.

Cok gecmis olsun. Biraz beslenme ile desteklersen olcumlerinde düşüş olur belki.

Dün akşama kuru fasulye yaptim kendi ayağıma sıktım resmen sabah kalktım elim yüzüm şiş.

Cumartesi çarşıda işlerim vardi . Biraz kaçamaklar oldu. Malesef yazmaya yüzümde olmadı.
Pazar
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalik
3 zeytin

Ogle
Elma yogurt tarçın

Akşama
Yesil mercimek corba
Kabak mücver
Salata

Pazartesi
2 has. Yumurta yeşillik 3 zeytin

Ogle
Elma yogurt tarçın yulaf

Aksam
K.fasulye Salata

Lesie 3 mil
Su 2 litre

Kahvaltı
2 dilim ekmek balkan sosu surdum ekmeklerin üzerine
Peynir ve kahve

Akşam
Bi tabak nohut yemeği
3 yk pilav
Bir bardak ayran

Su 1.2 lt
Hiit cardio yaptım sonra kv ye git gel toplam 3 km yürüdüm. 10 k adım var.

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Benim durumlar ayni hala inisli cikisli gidiyorum burda olmasamda oyle salmadim ama degisen birsey yok Ertelenen cardiyolog rdvum var haftaici bakalim o neler soyluycek tahlilere ,ardindanda izinci gibiyim biletlere bi goz attimda dusundugumdende erken gidicek gibiyim

Kız balkan kökenli olduğumuz için bayılıyorum yememeye çalışıyorum ama zor ya bol bol getiririm yavrum balkan yapımı biberli salcalar falan bi de kırmızı don koyayım diyorum
Benim eşim Bulgaristan göçmeni ben de onun sayesinde alıştım bu kahvaltılık soslara. Haftaya 3-4 günlük bir Bulgaristan ziyaretimiz olacak bol bol onlardan getirme planındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…