Dugunluk abiye deniyom ne zamandir,
Sinir oldum
Popisin tam oturdugu elbiselerde gogus kismi cok bol duruyor,
Gogus otursa popis sigmiyor
Bana layik elbise yok anacim
Kilo vermeye hemen ust bedenden basliyorum zaten
Benim hiç öyle yurtdışı hayalim yoktu buraya gelmeden 1 sene önce bile sorsalar hayır derdim. Ama çocuk olunca fikirler amaçlar hayaller öncelikler değişti. Önemli olan mutlu, huzurlu, geleceğe umutla baktığın yer de olmak . En önemlisi evlatlarımızın geleceğin… 5 yıldır yurtdışındayım.. evet memleket özlemi hep var sevdiklerimin de özlemi ama…..Ay ciddili yurt dışı yaşam yolları arıyorum.
Ay ciddili yurt dışı yaşam yolları arıyorum.
Nikah tarihi alakmiAy ciddili yurt dışı yaşam yolları arıyorum.
Nikah tarihi alakmi
Destek, umut diye diye geçiyor senelerArayan mevlasini da bulur, belasini da demisler
Niyetine girdiysen bulursun yolunu, hayirlisi olsun canimcim.
Bizim bundan sonraki davamiz birbirimize destek olmak olacakumutsuzluk yok.
Destek, umut diye diye geçiyor seneleryaşlandım yahu çocuk bari eğitim kalitesi güzel, adaletli, huzurlu ortamda olsun diyorum.
Sağ ol yavrum sizde sonradan gitmiştiniz sahi. Bakalım arastirmalara devam. Dediğin gibi niyet olursa olur her şeyHadi ins canim,
Dedigim gibi niyetine giren bir yolunu buluyor. Neden olmasin. Hollandada imkan olusursa yazarsin, loris bilmez, o burali
Sağ ol yavrum sizde sonradan gitmiştiniz sahi. Bakalım arastirmalara devam. Dediğin gibi niyet olursa olur her şey
Kırbaçlaya kırbaçlaya açıcam o kapılarıEvet canim, ben kafama koydugumu yaparim bilirsin
Sen de oylesin
O yuzden geriye kaldi kapilari acmak
İyi haftanız olsun kızlarbugün burda resim tatil öyle olunca bugün hep pazarmış gibi geliyor. Ben bugün bakalım diyetisyenle görüşeceğim ben tek başıma yapamıyorum çok kızıyorum kendime nasıl bu kadar kiloyu aldım diye ama ya böyle kızmaya devam edecektim ya da bir yerden yine başlayacaktım. Bu sefer hersey daha kolay olmasını diliyorum. Ben yediklerimi de buraya günlük olarak eklerim örnek liste olması adına hafiflediğimiz bir hafta olsun inş
Benim internetten takip ettiğim biriydi. Ekliyorum instagram linkiniSu aralar ben de diyetisyenle mi devam etsem diye dusunmelere basladim.
Seninki gibi birisi olsun istiyorum. Yani ketocu sucu bucu degil de herseye belli oranda okeylesin.
Ozel degilse seninkinin instagramini veya linkini atar misin canim