Fit Club 🏋🏻‍♀️

Dugunluk abiye deniyom ne zamandir,
Sinir oldum
Popisin tam oturdugu elbiselerde gogus kismi cok bol duruyor,
Gogus otursa popis sigmiyor 😤

Bana layik elbise yok anacim 🤣

Kilo vermeye hemen ust bedenden basliyorum zaten 🤷🏻‍♀️

Ay ciddili yurt dışı yaşam yolları arıyorum.
Benim hiç öyle yurtdışı hayalim yoktu buraya gelmeden 1 sene önce bile sorsalar hayır derdim. Ama çocuk olunca fikirler amaçlar hayaller öncelikler değişti. Önemli olan mutlu, huzurlu, geleceğe umutla baktığın yer de olmak . En önemlisi evlatlarımızın geleceğin… 5 yıldır yurtdışındayım.. evet memleket özlemi hep var sevdiklerimin de özlemi ama…..
Hersey gönlünce olsun🙏🏻🙏🏻🙏🏻

İyi haftanız olsun kızlar 🙏🏻🙏🏻💕 bugün burda resim tatil öyle olunca bugün hep pazarmış gibi geliyor. Ben bugün bakalım diyetisyenle görüşeceğim ben tek başıma yapamıyorum çok kızıyorum kendime nasıl bu kadar kiloyu aldım diye😔 ama ya böyle kızmaya devam edecektim ya da bir yerden yine başlayacaktım. Bu sefer hersey daha kolay olmasını diliyorum. Ben yediklerimi de buraya günlük olarak eklerim örnek liste olması adına 🙏🏻🙏🏻🫶🏻 hafiflediğimiz bir hafta olsun inş 💕

Arayan mevlasini da bulur, belasini da demisler 😉
Niyetine girdiysen bulursun yolunu, hayirlisi olsun canimcim.

Bizim bundan sonraki davamiz birbirimize destek olmak olacak 🥰 umutsuzluk yok.
Destek, umut diye diye geçiyor seneler 🤣 yaşlandım yahu çocuk bari eğitim kalitesi güzel, adaletli, huzurlu ortamda olsun diyorum.

İyi haftanız olsun kızlar 🙏🏻🙏🏻💕 bugün burda resim tatil öyle olunca bugün hep pazarmış gibi geliyor. Ben bugün bakalım diyetisyenle görüşeceğim ben tek başıma yapamıyorum çok kızıyorum kendime nasıl bu kadar kiloyu aldım diye😔 ama ya böyle kızmaya devam edecektim ya da bir yerden yine başlayacaktım. Bu sefer hersey daha kolay olmasını diliyorum. Ben yediklerimi de buraya günlük olarak eklerim örnek liste olması adına 🙏🏻🙏🏻🫶🏻 hafiflediğimiz bir hafta olsun inş 💕

Su aralar ben de diyetisyenle mi devam etsem diye dusunmelere basladim.
Seninki gibi birisi olsun istiyorum. Yani ketocu sucu bucu degil de herseye belli oranda okeylesin.
Ozel degilse seninkinin instagramini veya linkini atar misin canim

Su aralar ben de diyetisyenle mi devam etsem diye dusunmelere basladim.
Seninki gibi birisi olsun istiyorum. Yani ketocu sucu bucu degil de herseye belli oranda okeylesin.
Ozel degilse seninkinin instagramini veya linkini atar misin canim
Benim internetten takip ettiğim biriydi. Ekliyorum instagram linkini

Yemek bitti yazayım

Kahvaltı
2 dilim ekmek
Peynir salatalık domates kahve

Ara
5 erik

Akşam
Körili tavuk sote ve makarna porsiyon şöyle makarna 5 yk kadar vardı.
IMG_7684.jpeg

Hiit cardio ve jj yaptım. Epey acıktırdı o yüzden tavuğu bol tuttum yoksa makarnayı gömerdim 🤣
Su 1 lt şimdilik.

selam kızlar doktordan geliyorum. Sabah tahlillerimi verdim. Kilo veremediğimi de söyledim. Elim yüzüm hala şiş. Tansiyonumu 1hafta düzenli ölçüp gidecem haftaya. Şekerim de yüksek çıktı maalesef. Halbuki şekeri nerdeyse hiç tüketmiyordum. Onu da ne yiyip içtiğimi not edecem günlük şeker ölçecem bakalım. Çok moralim bozuldu aynı gün hem tansiyon hem şeker takibi yapacağım. İnşallah diyet ile ikisini de toparlayabilrim. Bu yaşta ilaç kullanmak istemiyorum:KK43:

X