Merhaba kızlar bu gün saçma sapan bı gunduyemeye doymadım hiç. Abur cubur kızartma ekmek ne ararsan hepsini yedim oda yetmezmis gibi yemeği yedim hemen yattım uyudum gitti bı haftanın tüm emegi
Iyi aksamlar
Tarti oncesi manyadim bende.
Kizin dogum günü bugün
Birde sabah +1kg gorunce sinir oldum.
Hem aktifim hem regl bitti hende dikkat ettim. 75den kurtulacagim derken 76 gormek canimi skti.
Sporum yok yinede saat 15gibi 10bin adim atmissin. Sonra saatin sarji bitti
Benim yemek faslı bitti yazayım menüyü
Kahvaltı 10 da
Tavada yumurta
2 dilim ekmek çeçil peyniri domates salatalık kahve
Akşam 16 da
Bir tane lahmacun ve ayran
iyiki dogmus miraIyi aksamlar
Tarti oncesi manyadim bende.
Kizin dogum günü bugün
Birde sabah +1kg gorunce sinir oldum.
Hem aktifim hem regl bitti hende dikkat ettim. 75den kurtulacagim derken 76 gormek canimi skti.
Sporum yok yinede saat 15gibi 10bin adim atmissin. Sonra saatin sarji bitti
Yok aslında çok kisitlamadim hiç canımda istemiyordu bu tarz şeyler ama ipin ucu bı kaçınca geri yakalayamadım. Bide okulda biseyler atistiriyodum o yüzden akşam.fazla yemiyodum. Bugün hiç bişe yemedim okulda. Eve gelince de Allah ne verdiyse yedimCok mu kisitlamistin kendini.
En iyisi onceki gunlerine bir bakmak, cok kisitladiysan ondan da olabilir. Regl vs doneminde istah cok acilabiliyor.
Uzme canini, deneye deneye bazi seyler.
Yok aslında çok kisitlamadim hiç canımda istemiyordu bu tarz şeyler ama ipin ucu bı kaçınca geri yakalayamadım. Bide okulda biseyler atistiriyodum o yüzden akşam.fazla yemiyodum. Bugün hiç bişe yemedim okulda. Eve gelince de Allah ne verdiyse yedim
Bari yarın bı eksiyi görseydim dedim. 1hafta daha sabret dur artikAy oluyor arada oyle, ders olsun bosver :)
Ogrenme sureci olarak dusun.
En gec aksam 18Yarın tartıları buraya mı atıyoruz yoksa belli bir kişiye mi bi de kaça kadar atmamız lazım ona göre uyanacağım
Gunaydin, is yok guc yok 7:30 olmadan uyandim yinesabah nasilsa erken kalkmam lazim degil diye gec yatmayi birakmam lazim. Kendi kendine uyaniyor bunye alismis artik
Gecen hafta 76.5
Bu hafta 75.5
Giden -1 kg
Gunaydin,Günaydın 75.550 kg.
Şişmaniye aynı kilodayız
Gunaydinnnn
Gecen hafta: 87,4
Bu hafta: 86,5
Fark: 0,9
Hedef: 86,0
Haftaya rakibim kimse korksun. Pazartesi box yapmaya baslicam
A Arrietty_caglacaglacagla