- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Gunaydin
Bugun triple geliyorlar, hatra 4
Reglim, ofiste yemek var, birinin dogumgunu var, aksama misafir var
Bugunden bir tartilayim, yarin gene duruma bakariz
tavsannesi A Arrietty_ a
o
51.8r
-500 gr
Sabah da yuruyum, bir daha spora firsat kalmaz.
ldeBugun cok sacma bi gun oldu, abur cubur dusunmeyeyim diye dusuk kalorili tahilli proteinli cikolata alternatiflerinden almistim, 3 paket yedim, almasam daha iyiydi
Sabah tb tost ve yagsiz peynirle yumurta yedim
Oglen 1 muz yarim kase sut ve 2 yk granola
Aksam patates salatasi
o
Aralarda 3 bahsettigim cikolata ve meyve
Alma. Bende senin gibiyim..o yuzden hic bulundurmuyorum
orda yanlis var ,evrene olumla mi gonderiyorsun 61.8 olmasingonul 51 olsun iate tabi
Yaw hani hirs?Dün eve gelince bi kahve içtim ufak tefek ev işlerini hallettim sonra bi uyumusummmmmm sabah uyandımne kadar acıktıysam gece rüyamda hatay dürüm görüp durdum Lori
Bugün sabah az tost yedim kalan işlerimi hallettim akşama naparim bilmiyorum
Şimdi biraz çıkıp gezinecegim adım sayma amacım yok hıdırellez gezintisi olacak tamamen
Şimdi böyle deyince hırslı olmuş gibi gözükmüyor ama mesela bugün cidden o kadar az yedim ki o tosttan normalde yarım ekmekten fazla gibi olurdu yq da akşam yemeklerinde cidden porsiyona dikkat ediyorumYaw hani hirs?
Ahahaha
Aman ben istemem 51, popisim kurtarmaz
61 de yazasim gelmedi simdi bak iyi micok hafiflemisim sabah 5li rakamlara inince
Şimdi böyle deyince hırslı olmuş gibi gözükmüyor ama mesela bugün cidden o kadar az yedim ki o tosttan normalde yarım ekmekten fazla gibi olurdu yq da akşam yemeklerinde cidden porsiyona dikkat ediyorum
Ben sizin gibi çok adım atamıyorum atsam atarım da yanımda biri olmalı köpekten çok korkarımo yüzden yanıma birini bulamadığım için önceden araçla gittiğim kısa mesafe yerlere yürüyorum o da günlük 6 7 bin adim yapıyor
Akşamları da artık bi saate yakın spor yapıyorum son iki akşamdır yapmıyorum dün uyudum ondan önceki akşam da evde halledilmesi gereken şeyler vardi eşime yardım ettim spor nanay oldu
Yarını iple çekiyorum çünkü bi rahatlık var bu hafta giydiklerimde ama bi yandan da reglimin eli kulağında kaç kilo çıkacağım merak konusu
biz yarin tartilmiyor muyuz sen neden bugun tartildin? aksama hain yemekler mi var
Ben biriyle eş miyim? Yoksa yarın mı eslesiyorum? Çok heyecanlı, kazanana hediye var mı? Bari İstanbul Avrupa yakasından biri olsa da kaybeden kahve ismarlasa
HarikasinŞimdi böyle deyince hırslı olmuş gibi gözükmüyor ama mesela bugün cidden o kadar az yedim ki o tosttan normalde yarım ekmekten fazla gibi olurdu yq da akşam yemeklerinde cidden porsiyona dikkat ediyorum
Ben sizin gibi çok adım atamıyorum atsam atarım da yanımda biri olmalı köpekten çok korkarımo yüzden yanıma birini bulamadığım için önceden araçla gittiğim kısa mesafe yerlere yürüyorum o da günlük 6 7 bin adim yapıyor
Akşamları da artık bi saate yakın spor yapıyorum son iki akşamdır yapmıyorum dün uyudum ondan önceki akşam da evde halledilmesi gereken şeyler vardi eşime yardım ettim spor nanay oldu
Yarını iple çekiyorum çünkü bi rahatlık var bu hafta giydiklerimde ama bi yandan da reglimin eli kulağında kaç kilo çıkacağım merak konusu
Iyiki dogmusIyi aksamlar
Tarti oncesi manyadim bende.
Kizin dogum günü bugün
Birde sabah +1kg gorunce sinir oldum.
Hem aktifim hem regl bitti hende dikkat ettim. 75den kurtulacagim derken 76 gormek canimi skti.
Sporum yok yinede saat 15gibi 10bin adim atmissin. Sonra saatin sarji bitti