- 30 Nisan 2023
- 51
- 152
- 46
Boyle gunler olur dert etme.
Benim de istahim aciktir.
Ben ogun atlamamaya calisiyorum, cok acikinca onunu alamiyorum.
Aralikli oruc yaptim, iyi kilo verdim ama bu sorunu cozmedi. Simdi boyle deniyorum.
Sen de ogle yemegi yesen mesela, aksami hafifletebilirsin diye dusunuyorum.
Demotive etme kendini yaw. Bizde 1001 sey deniyoruz hangisi bana uygun diyee. Buldukmu? NayirrrBen de aralıklı oruç deniyorum güyya.
Demotive etme kendini yaw. Bizde 1001 sey deniyoruz hangisi bana uygun diyee. Buldukmu? Nayirrr
Hayatimin su içsem yarıyor kısmındayım galiba ben yapsam o 4 kiloyu alırdım helal olsun
Bunu arkadaşım da dedi ramazanda denedim ama yok ben daha çok kilo aldım
Ben kurtuldum L koltuklan çok şükür. Çocuklarin odasını ayırdım oturma odasını oğlana verdim. Biz salonu kullanıyoruz. L koltuğu da ikiye böldüm birini balkona diğerini mutfağa attım çok rahat oldu
Baslangicta herkes veriyor,
Biz uzun zamandir yolcuyuz ondan hep
Benim koca yiyip yiyip verenlerden, hic muhatap olmuyorum
Ramazanda +2 ile bitirdimsanirim belli yastan sonra o kisma geliyoruz bende kendimi yaklasmis hissediyorum
ramazamda aslinda bendede ise yaramisti ,ama kaybettiklerimle kalamadim ogun ssayisi arttimi direkt artisa geciyor malesef tartim
keske o baslamgicta kalsaydim
Kiz Alma. Bende senin gibiyim..o yuzden hic bulundurmuyorumBugun cok sacma bi gun oldu, abur cubur dusunmeyeyim diye dusuk kalorili tahilli proteinli cikolata alternatiflerinden almistim, 3 paket yedim, almasam daha iyiydi
Sabah tb tost ve yagsiz peynirle yumurta yedim
Oglen 1 muz yarim kase sut ve 2 yk granola
Aksam patates salatasi
Aralarda 3 bahsettigim cikolata ve meyve
Bugun cok sacma bi gun oldu, abur cubur dusunmeyeyim diye dusuk kalorili tahilli proteinli cikolata alternatiflerinden almistim, 3 paket yedim, almasam daha iyiydi
Sabah tb tost ve yagsiz peynirle yumurta yedim
Oglen 1 muz yarim kase sut ve 2 yk granola
Aksam patates salatasi
Aralarda 3 bahsettigim cikolata ve meyve
Allahim
Nasil acim varya. Eve gitcem simdi. Direk uyumam lazim.
Ama aklim birseyler yemekde
Tobe almam artik, namussuz normal cikolatadan lezzetliKiz Alma. Bende senin gibiyim..o yuzden hic bulundurmuyorum
Hahah herseye para gozuyle bakiyosun birikimler nasilAy onlar cok pahali bosa para
Benim herif de protein barlara dokuyordu para, dur dedim ben sana yaparim.
Olmadi amabenimkiler hep ufalanip granola oluyor.
Tobe almam artik, namussuz normal cikolatadan lezzetli
Hahah herseye para gozuyle bakiyosun birikimler nasil
Bende yeni el ayak yüz maskeleri sipariş geçtimAraba alucugum
Bugun yillar sonra makyaj malzemesine para verdim, cok koydu . Ama eskileri cope atmam gerekiyordu artiktarihleri geceli baya olmustur