Fit Club 🏋🏻‍♀️

Gunaydin

Bugun triple geliyorlar, hatra 4
Reglim, ofiste yemek var, birinin dogumgunu var, aksama misafir var 😎

Bugunden bir tartilayim, yarin gene duruma bakariz
tavsannesi tavsannesi A Arrietty_ a
o
51.8r
-500 gr

Sabah da yuruyum, bir daha spora firsat kalmaz.

orda yanlis var ,evrene olumla mi gonderiyorsun 61.8 olmasin😅😅 gonul 51 olsun iate tabi🤪🤪

Bugun cok sacma bi gun oldu, abur cubur dusunmeyeyim diye dusuk kalorili tahilli proteinli cikolata alternatiflerinden almistim, 3 paket yedim, almasam daha iyiydi 😅

Sabah tb tost ve yagsiz peynirle yumurta yedim

Oglen 1 muz yarim kase sut ve 2 yk granola

Aksam patates salatasi
o
Aralarda 3 bahsettigim cikolata ve meyve
lde
su pahali markaninkiyse hic almamali oye zaman 😬😬
Alma. Bende senin gibiyim..o yuzden hic bulundurmuyorum

cikolata degilde barlardan aldim dun alisveriste,yanimda cikolata yedikleri zaman guzel oluyo henuz yemedim😄

Dün eve gelince bi kahve içtim ufak tefek ev işlerini hallettim sonra bi uyumusummmmmm sabah uyandım 😂 ne kadar acıktıysam gece rüyamda hatay dürüm görüp durdum Lori Lori
Bugün sabah az tost yedim kalan işlerimi hallettim akşama naparim bilmiyorum
Şimdi biraz çıkıp gezinecegim adım sayma amacım yok hıdırellez gezintisi olacak tamamen 😂

Dün eve gelince bi kahve içtim ufak tefek ev işlerini hallettim sonra bi uyumusummmmmm sabah uyandım 😂 ne kadar acıktıysam gece rüyamda hatay dürüm görüp durdum Lori Lori
Bugün sabah az tost yedim kalan işlerimi hallettim akşama naparim bilmiyorum
Şimdi biraz çıkıp gezinecegim adım sayma amacım yok hıdırellez gezintisi olacak tamamen 😂
Yaw hani hirs? 🤣

Şimdi böyle deyince hırslı olmuş gibi gözükmüyor ama mesela bugün cidden o kadar az yedim ki o tosttan normalde yarım ekmekten fazla gibi olurdu yq da akşam yemeklerinde cidden porsiyona dikkat ediyorum
Ben sizin gibi çok adım atamıyorum atsam atarım da yanımda biri olmalı köpekten çok korkarım😂 o yüzden yanıma birini bulamadığım için önceden araçla gittiğim kısa mesafe yerlere yürüyorum o da günlük 6 7 bin adim yapıyor
Akşamları da artık bi saate yakın spor yapıyorum son iki akşamdır yapmıyorum dün uyudum ondan önceki akşam da evde halledilmesi gereken şeyler vardi eşime yardım ettim spor nanay oldu 😂
Yarını iple çekiyorum çünkü bi rahatlık var bu hafta giydiklerimde ama bi yandan da reglimin eli kulağında kaç kilo çıkacağım merak konusu 😂

Şimdi böyle deyince hırslı olmuş gibi gözükmüyor ama mesela bugün cidden o kadar az yedim ki o tosttan normalde yarım ekmekten fazla gibi olurdu yq da akşam yemeklerinde cidden porsiyona dikkat ediyorum
Ben sizin gibi çok adım atamıyorum atsam atarım da yanımda biri olmalı köpekten çok korkarım😂 o yüzden yanıma birini bulamadığım için önceden araçla gittiğim kısa mesafe yerlere yürüyorum o da günlük 6 7 bin adim yapıyor
Akşamları da artık bi saate yakın spor yapıyorum son iki akşamdır yapmıyorum dün uyudum ondan önceki akşam da evde halledilmesi gereken şeyler vardi eşime yardım ettim spor nanay oldu 😂
Yarını iple çekiyorum çünkü bi rahatlık var bu hafta giydiklerimde ama bi yandan da reglimin eli kulağında kaç kilo çıkacağım merak konusu 😂

Selam ,ilk katildigin zmani hatirlayamadim eger cocugun yoksa yada varsada severse evde yurumek icin leslie yapabilirsin yada biraz daha terlemek guzel dersen zumba harika😄 ilk baslarda kendi porsiyonlarini azaltmak en onemlisi onceki gunden iyiysen sonuc guzel olur bence☺️

2 yumurtalı menemen ve 2 dilim ekmek yedim kahvaltıda. En sevdiğim ekmek ve menemen😁
Öğle yemeği bir kase yoğurt,, içine elma doğradım tarçın serperek yedim. Şimdide soğuk lipolizdeyim

Eklentiler

• IMG_20230505_144700.jpg
    IMG_20230505_144700.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 34
Harikasin😍

Merhaba kızlar bu gün saçma sapan bı gundu:KK43: yemeye doymadım hiç. Abur cubur kızartma ekmek ne ararsan hepsini yedim oda yetmezmis gibi yemeği yedim hemen yattım uyudum😌 gitti bı haftanın tüm emegi:KK43:

Iyi aksamlar
Tarti oncesi manyadim bende.
Kizin dogum günü bugün
Birde sabah +1kg gorunce sinir oldum.
Hem aktifim hem regl bitti hende dikkat ettim. 75den kurtulacagim derken 76 gormek canimi skti.

Sporum yok yinede saat 15gibi 10bin adim atmissin. Sonra saatin sarji bitti

X