- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Bence şahane birşey yapmışsın tebrikler canım öğrenmenin yaşı yoktur. Ve sevdiğin işi yapmanın mutluluğu bambaşkaYok canim bi halt ettim bu yastan sonra uniye yazildim aksam 3 saat matematik sinaviyla ugrastim. Neyse ki tamamladim. Yarin biraz daha aktif olurum insallah
bunu nasil becerdin laa
onu yapanlar oldu. baya verdilerde. dene bakalimMerhaba kızlar. +100u görünce canım çok sıkıldı bu hafta bı detoks yapmayı düşünüyorum. Eğer kilo vermezsem haftaya da tüm motivasyonum bitecek gibi. 3gunluk kabak detoksu düşünüyorum.
Bide böyle deneyim biraz verdiğimi gorebilsem daha çok motive olurum gibionu yapanlar oldu. baya verdilerde. dene bakalim
Diyorum ya adım atamıyorum diye evde leslie yapıyorum ama bi saat değil mesela 1 mil leslie sonra zumba yaptım hayatımda (ilk defa zumba yaptım çok güzelmiş 2014ten beri kick boks yapan biri olarak kolay kolay her spor terletmezdi beni üstelik kas kütlem de çok yüksek ) ama toplam işte bi saate yakın hareket etmiş oluyordum bi de sporu biliyorsunuz her gün yapmadımbunu nasil becerdin laa
kendimi sis hissediyorum zaten canim ,gec yemek yiyorum bu ara buyuk ihtimalle onun etkisiAaa
Sen niye sabitsin
1. yi tebrik etmiyorumTebrik ederim kizlar.
Eki Görüntüle 3019634
Fit Klub Eslesmesi
Lori 86,5 & caglacaglacagla 76,1
Alys 61,8 & tavsannesi 61,5
Sismaniye 75,5 & Melegimkorusun 70,4
sedulu & 74,9 A Arrietty_ 76 kg
1. Etap Kilo bildirimleri 29-30 Nisan
1 -Alys ..................... 61,8
2 -tavsannesi .................61,5
3 -Melegimkorusun ...70,4
4 -Sismaniye .............75,5
5 -sedulu ................. 74,9
6 - A Arrietty_ .............. 76,0
7 -Lori ..................... 87,4
8 -caglacaglacagla . 76,1
Z zumruduanka_90 77,1 kg
K Kirkbesarti 75,5 kg
Z zumruduanka_90 +100gr a takilma canim
caglacaglacagla resmen haftanin birincisisin
Kendine es secebilirsin. Ondan sonra eslesme yapacagim.
Ay banada. Höf kimle es olcam dusunemiyorum bile