Fit Club 🏋🏻‍♀️

Merhaba kızlar bu gün saçma sapan bı gundu:KK43: yemeye doymadım hiç. Abur cubur kızartma ekmek ne ararsan hepsini yedim oda yetmezmis gibi yemeği yedim hemen yattım uyudum😌 gitti bı haftanın tüm emegi:KK43:

Cok mu kisitlamistin kendini.

En iyisi onceki gunlerine bir bakmak, cok kisitladiysan ondan da olabilir. Regl vs doneminde istah cok acilabiliyor.

Uzme canini, deneye deneye bazi seyler.

Iyi aksamlar
Tarti oncesi manyadim bende.
Kizin dogum günü bugün
Birde sabah +1kg gorunce sinir oldum.
Hem aktifim hem regl bitti hende dikkat ettim. 75den kurtulacagim derken 76 gormek canimi skti.

Sporum yok yinede saat 15gibi 10bin adim atmissin. Sonra saatin sarji bitti

Kizcenin gunu kutlu olsun 🥳

Dinlenik bir gununde tartilirsin. Uykusuzluk falan etkiliyor biliyorsun zaten. Canini bosuna sikma.

Iyi aksamlar
Tarti oncesi manyadim bende.
Kizin dogum günü bugün
Birde sabah +1kg gorunce sinir oldum.
Hem aktifim hem regl bitti hende dikkat ettim. 75den kurtulacagim derken 76 gormek canimi skti.

Sporum yok yinede saat 15gibi 10bin adim atmissin. Sonra saatin sarji bitti
iyiki dogmus mira 🎂🎂 birden iner belki siskinligin bu hafta hic kacamagin bile olmadiki

Kizlar menu yazmak zor, kalori hesaplamak imkansiz

Cok yemedim ama cok cesitli yedim, cogunun adini bile bilmiyorum.

Sabah
Whey shake, meyve

Ogle
Acik bufe seklinde
Salata, ekmek, humus gibim seyler, peynir, ve bilimum

Aksam
Az az hepsinden;
Corba, salata, kofte, patates, barbunya

Bu aksam 2 kadeh sarap icicem ayrica

Tahmini koruma kalorimde kaliyorumdur diye dusunuyorum. Cok cesit yedim ama hep az az yani, yine de bilemicem.

Spor yok, adimi 10 k ya tamamlicam daha, 9 k dayim.

Cok mu kisitlamistin kendini.

En iyisi onceki gunlerine bir bakmak, cok kisitladiysan ondan da olabilir. Regl vs doneminde istah cok acilabiliyor.

Uzme canini, deneye deneye bazi seyler.
Yok aslında çok kisitlamadim hiç canımda istemiyordu bu tarz şeyler ama ipin ucu bı kaçınca geri yakalayamadım. Bide okulda biseyler atistiriyodum o yüzden akşam.fazla yemiyodum. Bugün hiç bişe yemedim okulda. Eve gelince de Allah ne verdiyse yedim :KK43:

Yok aslında çok kisitlamadim hiç canımda istemiyordu bu tarz şeyler ama ipin ucu bı kaçınca geri yakalayamadım. Bide okulda biseyler atistiriyodum o yüzden akşam.fazla yemiyodum. Bugün hiç bişe yemedim okulda. Eve gelince de Allah ne verdiyse yedim :KK43:

Ay oluyor arada oyle, ders olsun bosver :)
Ogrenme sureci olarak dusun.

Gunaydinnnn♥️👋
Gecen hafta: 87,4
Bu hafta: 86,5
Fark: 0,9
Hedef: 86,0

Haftaya rakibim kimse korksun. Pazartesi box yapmaya baslicam🤣

A Arrietty_ caglacaglacagla caglacaglacagla

Eklentiler

• 8D57EA16-9522-48FF-A418-A9FE509CD1D8.jpeg
    8D57EA16-9522-48FF-A418-A9FE509CD1D8.jpeg
    129 KB · Görüntüleme: 35