• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ciddiyim tabi 😁
Ayniyim galiba. Uyku sorun suan. Agzim,dudagim cok kuru. Uykuya dalsam felaket sekilde uyaniyorum
Yaa Allah bi an önce şifa versin canım benim.
Iyi oldu cumartesi olması cumartesi günüm var bende odul yapmış olurum ahaha 🤣🤣

Iyi akşamlar hatunlar menumu yazayım uygun mu değil mi bilemedim ama diyete
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 dilim süzme peynir 3 zeytin domates
Ogle 1 kase şehriye çorbası dünden kalan tavuk ızgara bi kaç parça
Akşam Arnavut ciğeri 1 tabak kadar
Soğan salatası 1 barsak ayran Alys Alys Ciğer seviyorsan şimdi de bundan çekecek canin 😄
Sizce diyete uyar mı Arnavut ciğeri kizlar biraz fazla yedim sanki yarın da tartı var ama dayanamadım
Su 3 lt

Ciger severim😍

Sabah limonlu su

1 avuç ceviz içi

Duble türk kahvesi

14:00
İzmir köfte
1 ayran

1 mandalina

19:00
1 kase tarhana çorba
1 pors. karnabahar musakka

Arrietty_ Arrietty_
5B914969-53F7-4BB6-A83C-A687720E0C13.webp

Makrolar böyle diyor 🙄 Eve girdiğimde gözüm döndü ya, yarın toparlarım hadi bugün şımart kendini moduna girdim.
Eşim pasta, baklava yedin sanki diyo, nasıl vicdan yaptımsa. Bizim şımarma bu kadar oluyo😃

Senin uygulama oyle hesapladi.
Kas yapmak istiyorum yazdim hedef olarak, ondan mi. Valla bence de çok ya.
Ay bence cok Ama kas yapma seceneginden dolayidir evet. Sen whey tozu alsana. Bende var ya Bodylab in. Nl de bulunur herhal ? Proteini yuksek. Yag ve karb cok az. Ikisi 35gr toz da 7gr di. Protein ise galiba 35gr porsiyon basi.

Iyi akşamlar hatunlar menumu yazayım uygun mu değil mi bilemedim ama diyete
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 dilim süzme peynir 3 zeytin domates
Ogle 1 kase şehriye çorbası dünden kalan tavuk ızgara bi kaç parça
Akşam Arnavut ciğeri 1 tabak kadar
Soğan salatası 1 barsak ayran Alys Alys Ciğer seviyorsan şimdi de bundan çekecek canin 😄
Sizce diyete uyar mı Arnavut ciğeri kizlar biraz fazla yedim sanki yarın da tartı var ama dayanamadım
Su 3 lt
Sadece ciğer yemişsin,
yanında pilav, çorba tarzı bir şey olsaydı ucu kaçmış olurdu. Günün güzel bence.

Ay bence cok Ama kas yapma seceneginden dolayidir evet. Sen whey tozu alsana. Bende var ya Bodylab in. Nl de bulunur herhal ? Proteini yuksek. Yag ve karb cok az. Ikisi 35gr toz da 7gr di. Protein ise galiba 35gr porsiyon basi.

kiz ben sana da kullanma diyom onu ki :)

guvenmiyom ben bu whey cilere :KK47:

neyse su aralar oyle cok sporum da yok zaten, eksik kalabilir sanki.

Back
X