- 4 Kasım 2018
- 26.283
- 108.796
- 598
Ciddiyim tabiKiz ciddi misin ben yarın sanıyorumsen nasıl oldun bu arada

Ayniyim galiba. Uyku sorun suan. Agzim,dudagim cok kuru. Uykuya dalsam felaket sekilde uyaniyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddiyim tabiKiz ciddi misin ben yarın sanıyorumsen nasıl oldun bu arada
Yaa Allah bi an önce şifa versin canım benim.Ciddiyim tabi
Ayniyim galiba. Uyku sorun suan. Agzim,dudagim cok kuru. Uykuya dalsam felaket sekilde uyaniyorum
Ödül neydi unuttukYaa Allah bi an önce şifa versin canım benim.
Iyi oldu cumartesi olması cumartesi günüm var bende odul yapmış olurum ahaha![]()
O zaman süperÖdül neydi unuttukbiraz rahat davraniyoruz
Saol kuzum
Ne yidin
Iyi akşamlar hatunlar menumu yazayım uygun mu değil mi bilemedim ama diyete
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 dilim süzme peynir 3 zeytin domates
Ogle 1 kase şehriye çorbası dünden kalan tavuk ızgara bi kaç parça
Akşam Arnavut ciğeri 1 tabak kadar
Soğan salatası 1 barsak ayranAlys Ciğer seviyorsan şimdi de bundan çekecek canin
Sizce diyete uyar mı Arnavut ciğeri kizlar biraz fazla yedim sanki yarın da tartı var ama dayanamadım
Su 3 lt
101 cok ya
Kilona gore protein almalisin benceaklimda oyle kalmis.
Eve gelince yine çıktım tartıya. Tartı manyağı oldum bu ara yineNe yidin
Bende kotu beslendim bugun
Bu hafta hep sabit ciktim
Ay bence cok Ama kas yapma seceneginden dolayidir evet. Sen whey tozu alsana. Bende var ya Bodylab in. Nl de bulunur herhal ? Proteini yuksek. Yag ve karb cok az. Ikisi 35gr toz da 7gr di. Protein ise galiba 35gr porsiyon basi.Senin uygulama oyle hesapladi.
Kas yapmak istiyorum yazdim hedef olarak, ondan mi. Valla bence de çok ya.
Sadece ciğer yemişsin,Iyi akşamlar hatunlar menumu yazayım uygun mu değil mi bilemedim ama diyete
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 dilim süzme peynir 3 zeytin domates
Ogle 1 kase şehriye çorbası dünden kalan tavuk ızgara bi kaç parça
Akşam Arnavut ciğeri 1 tabak kadar
Soğan salatası 1 barsak ayranAlys Ciğer seviyorsan şimdi de bundan çekecek canin
Sizce diyete uyar mı Arnavut ciğeri kizlar biraz fazla yedim sanki yarın da tartı var ama dayanamadım
Su 3 lt
Teşekkür ederim canımSadece ciğer yemişsin,
yanında pilav, çorba tarzı bir şey olsaydı ucu kaçmış olurdu. Günün güzel bence.
Ay bence cok Ama kas yapma seceneginden dolayidir evet. Sen whey tozu alsana. Bende var ya Bodylab in. Nl de bulunur herhal ? Proteini yuksek. Yag ve karb cok az. Ikisi 35gr toz da 7gr di. Protein ise galiba 35gr porsiyon basi.
cuma degilmiydi canimOn numara bence :))) niye olmasin kiz
Bu arada tarti cumartesi![]()
Yok kuzum. Sadece yilbasi aksami oyleydi. Gerci isteyen yarin de paylasabilir. Sorun yokcuma degilmiydi canim
Gecmis olsunİyi akşamlar...
Menü yok. Tüm gün su çay süt anca böyle geçiyor. Konuşamıyorum yutkunamıyorum. Eczanede ilaç kalmadı hepsini eve taşıdık 5 günde hiç birininde faydası yok.
kiz ben sana da kullanma diyom onu ki :)
guvenmiyom ben bu whey cilere
neyse su aralar oyle cok sporum da yok zaten, eksik kalabilir sanki.
Nen bamya sen sebzelerin karb saymiyordun demiTotalde 33 gr carb tahmini
Ama protein cok eksik kaldi