Hep sen mi beni takip edicenDönme yürü![]()

Ne yaptın buraya mı katılıyorsun ben de geleyim buraya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep sen mi beni takip edicenDönme yürü![]()
Yok kuzu burada bir arkadaş var ona yazdım benim sayfa başka yerde yanlış takipHep sen mi beni takip edicen
Ne yaptın buraya mı katılıyorsun ben de geleyim buraya![]()
Burası da güzel sanki hı ne dersinYok kuzu burada bir arkadaş var ona yazdım benim sayfa başka yerde yanlış takip![]()
Burasi issiz gelir sizeHep sen mi beni takip edicen
Ne yaptın buraya mı katılıyorsun ben de geleyim buraya![]()
İki gün sonrami başlıyacaz olur cumartesi start verelim. Ozaman Bizim sayfa dan devam ederiz kadınlar yürüyorAnnemden yurume bandimi alayim en iyisi
Kahve __Kokusu yarin varim. Cocuklar okul sonra dolu,biri 16.30da gelcek. 1,5 saat yururum
Cuma anneme gidip alayim yurume bandimi![]()
Sen samimiyetten haber ver ?Burasi issiz gelir sizeyaris yok,menu takibi yok
![]()
Ne varBurasi issiz gelir sizeyaris yok,menu takibi yok
![]()
Burasi issiz gelir sizeyaris yok,menu takibi yok
![]()
Ne var![]()
Geçmiş olsunBolca hastamiz var, kimse iyilesemiyor, kurşun dokturcez![]()
Yok yarin basliyalimİki gün sonrami başlıyacaz olur cumartesi start verelim. Ozaman Bizim sayfa dan devam ederiz kadınlar yürüyor![]()
Guzel dostluk varNe var![]()
He Buda aci bir gercekBolca hastamiz var, kimse iyilesemiyor, kurşun dokturcez![]()
He Buda aci bir gercek![]()
Bence cok haklisin bu konudaSağlıklı beslenmiyorlar hep ondan
Salata yeseler![]()
Gecmis olsun ne operasyonu cok onemli bisey degildir umarimHavaalanı gibi hastane, sürekli kayboluyorum![]()
Allah nasip ederse karın gerdirme ameliyatı olcam.Gecmis olsun, ne ameliyatı olacaksın?
Kuru hava evdeki o yuzden sanirimBen suyu az icincede bogazim agriyor. Bir bende mi oluyor bu ?