Fit Club 🏋🏻‍♀️

Herkese selam
Dünün menüsünü yazmamışım soryyy, çok yorucu ve yoğun bir gündü özellikle akşam saatleri.

Kahvaltı
3 minik sandviç ekmeği içine beyaz peynir, maydonoz

1 avuç leblebi
Duble türk kahvesi
2 kupa yeşil çay
Soda

Akşam
1 pors. yoğurtlu spaghetti
1 mandalina

Spor yok
A Arrietty_

Olağanüstü bir hafta sonu ve hafta başı yaşadık.
İlçede büyük bir arıza çıkmış cuma akşamından bu yana sularımız akmadı.
Evimizin altında bu tarz durumlar için depomuz var.
Çok sevgili, üstün zekalı eşim yazın temizletmek için boşalttığı depoyu tekrar doldurmadığı için 3 gündür wc lerde bile para verip aldığımız içme sularını kullandık.

Duş bile alamadık ev halkı olarak resmen koktuk.
Dün işe gelmeden ıslak mendillerle duş aldım resmen

A Arrietty_ daha fazla terlememek için spor yapmadım challenge a dünde katılamadım.
Bak bu canım istemediden daha büyük bir bahaneymiş. Tecrübe ettim.
Bugünde su gelmeseydi otele çıkacaktım 1-2 gün, şaka değil dün akşam ciddi ciddi karar vermiştim.
Akşam yemeği için balık salata niyetim vardı, bu koşullarda ancak makarna haşlayabildim menümün kötüğüde o sebepten

Neyse ki bu sabah normal insanlar gibi başladık güne, su sesi duyduğumuz gibi bütün ev halkı sabah 6 da duş kapışması yaşadık :))
Ardından yürüyüşe çıktım sırf adım hedefime ulaşayım diye.
Yoksunluk ardından gelen varlık itici güç olabiliyormuş bunu da tecrübe ettim.

A Arrietty_ challenge a katılacağım deyip önemsemedi, boşverdi diye düşünmemen için bu kadar açık dert yandım
Hayatta gözümüze gözükmeyen şeyler bile yaşam kalitemizi bozabiliyormuş, musluktan akan su bile çok değerliymiş bunu da tecrübe ettim. Eve büyük bidonlar alıp bu sabah doldurdum su yığdım bodrum kata.
Yeni hedefim eve büyük kazan, maşrapa ve küçük tüp almak olacak.
Yine benzer bir olay olursa su ısıtıp duş alalım diye

Tatile ciktim grip oldum basimda agriyor ama asla pes etmeyecegim spor da yuruyuste yapacagim ...sende öyle dusun
Teşekkür ler evet pes etmiyecegim.yilmak yok Gece spor yapmaya halim yoktu inan.cocukari uyut bulaşık derken gece bir olmuştu. Boğaz ağrısıda üstüne tuz biber . Bugün iyileşmeye çalışıyor um nane limon

Günaydın kızlar kalktım bol meyveli yulafla kahvaltımı yaptım yanındada pancar suyu içtim ama konsantre pancar suyuymuş resmen kandan farkı yoktu midem kalktı hatta eşim tadına baktı bunu nasıl içiyorsun dedi o derece berbattı yani.
Bugün kaplumbağa yürüyüşe devam 20 dakika sabah 20 dakika öğleden sonra yapacağım hedefim 6000 adım, gerçi saatim bunu spor olarak bile kaydetmiyor kalp atışım hızlanmadığı için sadece adım olarak kaydediyor.
Terlemeyeyim diye dışarda yürüyemiyorum malum dışarısı 27° mecburen evin içinde kaplumbağa gibi odalardan odalara yürüyorum.
Bu sabah kalktığımda ödemim bayağı inmişti ve dimdik yürüyebiliyordum demekki dik yürüyememe sebebim ödemin olması, beni iyice gergin hissettiriyor. Tabi akşama kadar yine ödem birikecek yoruldukça daha çok artıyor çünkü ama en azından bu sabah gerçekten normal yürüyebildiğimi görmüş oldum ve çok mutlu oldum.
H3RA_ geçmiş olsun canım, burada kasırga olduğunda sularımız kesilmişti 15 gün aynı şekilde satın alınmış sularla yapıyorduk her işimizi, duş alma konusu gerçekten berbattı en azından orada kış mevsimi olduğu için o kadar etkilenmemişsinizdir ama burada normalde biz günde iki kez duş almak zorunda kalıyoruz çok sıcak çünkü hiç duş almayınca resmen kokarcalara dönmüştük.

Katilim Formu

Yaşınız :36
Boyunuz:1.58
Mesleginiz: ev hanimi öğretmen :/
Şu anda çalışıyor musunuz:hayır
Evli/bekar:evli
Yaşadığınız şehir: denizli
Kilo alma hikayeniz : hamurişi ,tatlı aşkı ,2 cocuğa yedirme telaşı, tatlı seven koca
Iradesizlik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz :görsel amaçlı
Şu anki kilonuz:69
Hedef kilonuz: 62 büyük oğluma hamile kaldığım kilo

aslında gecen sene eylul ekim gibi 78.8 ile başladm.66.7 yi de görmüstum ama malesef geri almaya başladim. Simdi 69 um Yaza kadar 62 sonra da eylülde 57 ye düşmek istiyorum

burda hergün menü yazmak beni motive edecektir insallah. Bir de farklı menüler baskalarinda giden kilolar,haftalik fark hepsi hepsi ayri birer motivasyon sebebi.

simdiden formumu da doldurdum ya insallah grubunuz musaittir

Öğlen için internetten tarif buldum ızgara marul üzerine somon balığı yapacağım, güzel olursa tarifini yazarım buraya. Biliyorsunuz müthiş bir marul aşkı var bende bu seferde ızgara olarak yemek istiyorum. I zmir’deki otelde yemiştim çok hoşuma gitmişti bakalım birde evde deneyeyim becerebilecek miyim?

Kahvaltıda yediklerimi zaten yazmıştım öğlen ve akşam içinde menü planımı yaptım gayet dengeli olduğunu düşünüyorum. Ağır bir vitamin aldığım için çok acıktırıyor o yüzden arada iki tane ekşi yeşil elma yiyorum açlığımı bastırıyor. Toplamda 1400 kaloriyi de geçmeyecek, zaten bugünlerde 1300-1400 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum.

Eklentiler

• 10CBA567-0DDC-40F1-A09B-5519545BAF5D.png
    234,7 KB · Görüntüleme: 24
  • 5CE21BD9-D668-4259-A424-1666C918CD8B.jpeg
    55,4 KB · Görüntüleme: 23
  • 58888987-2421-48D8-BA1B-7ED295C5B8FA.png
    226,1 KB · Görüntüleme: 26
20 dakika yürüyecektim ama farkında olmadan 30 dakikayı geçmişim yaklaşık 3000 adım aynı şekilde akşamüstü de yürüyeceğim inşallah 6000 adıma tamamlayacağım bugün, belki geçer.

Eklentiler

• CAAFFAF6-EAB9-4EF9-A7B7-5BE68CB35B9B.jpeg
    102,5 KB · Görüntüleme: 19
Bugünlerde su içme konusunda çok zorlanıyorum hareketsizlikten midir nedir canım hiç su içmek istemiyor. Ameliyat sonrası günde 2-3 litre içiyordum şimdi 1,5 litreyi zor tamamlıyorum.

15 gün susuz nasıl olur düşünemiyorum bile.
Büyük konuşmayayım yine de ama nasıl zorlandığınızı tahmin edebiliyorum.

Selam ben bugün henüz adım atamadım rutin iş ve ev temposu 4251 oldu.

Kapışacak isek tamamlayım 10.000 e

Benimkini güncelleme
Regl olduğum için saylanmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…