Fit Club 🏋🏻‍♀️

İnşallah senin için hayırlı uğurlu olur yeni evin.
Biz de senin kilonu merak ediyoruz.

Cok geçmiş olsun rabbim şifa versin,benimkiler de ucubirden hasta oldu balgamlı öksürük ateş çok yok şimdilik. Sana da bulasmai olmalı bol bol dinlen atlatirsiniz inşallah

Malesef butun cocuklari etkisi altina aldi benim kiziminda butun okul hastaydi 3 gece ates sonrasini hafif gecirdik cok gecmis olsun canim

Cok gecmis olsun. Hastalik donemi yine
Çok teşekkür ederim kızlar. Kızım daha iyi ateşi çıkmıyor artık bende koronanın tüm belirtilerini gösterdiğim için test yaptırdım negatif çıktı şükür ağrılarım devam ediyor ama menü yazarak devam etmeyi düşünüyorum yazmayınca hepten kaçtı ipin ucu bu sabah az bi kahvaltı sonrası ince pijamalarımla 62 geldim verdiğim 500grcık geri geldi kesin üstüme. Bu hafta inşallah daha verimli geçer hepimiz adına

Çok geçmiş olsun canm. Ameliyat olmussun iyi olmana sevindim.

Bende menümu yazayım sabah çok çok geç kalktım isguc derken kahvaltım öğleye kaldı.
12 gibi kahvaltı
Bir dilim ekmek, kk peynir, 7 yeşilzeytin, bol salata, haşlanmış bir adet yumurta bir tane de yumurtanin sarisi
kızım yemedi ben yedim,

Arada birtane mandalina, bir ceviz bir kuru incir

Akşam yemeği 5gibi
Bir tabak et kavurma,salata ,küçük kase tarhana çorbası
7 buçuk gibi 3 ceviz , 3 parça cips tarhana bunu yemeswm iyiydi
Şu iki litre ye yakin
Sporumu henüz yapamadım bir kaç isim var oğlumda uyumadi,
A Arrietty_

Geçmiş olsun

Sagol juniorbamyam
Nasil oldun?
Çok şükür her geçen gün daha da iyileşiyorum gerginliğim tam olarak geçmedi ama zaten iki aya kadar geçmemesi normalmiş bir de ben zaten çok zayıf olduğum için daha da gerginim. Onun dışında çok şükür bir şikayetim yok bu korseden de kurtulursam 3-4 hafta sonra normal hayatıma geri döneceğim inşallah. Sen de düşünüyordun galiba zamanı gelince şimdiden söyliyim kolay bir şey değil ama kesinlikle değer yani bir hafta çok aşırı zor geçiyor, o bir hafta dişini sıkar sabredersen kesinlikle pişman olmazsın. Özellikle sigara falanda içmiyorsan daha hızlı iyileşıyorsun yani ben de en azından öyle oldu normalden daha hızlı iyileşıyorum mutlaka sen de yaptır.
Çok geçmiş olsun canm. Ameliyat olmussun iyi olmana sevindim.
Çok teşekkür ederim daha iyiyim şükürler olsun.

Şimdi eşimin kız kardeşi, annesi ve annesinin erkek arkadaşı ve kız kardeşinin çocukları geldiler tabi ben yemek falan yapamadığım için gidip dışarda yiyeceğiz canım hiç istemiyor ama mecburen gitmem lazım.

Kahvaltı 12:00
2 yk yumurta salatası
0.5 dl beyaz peynir
3-4 zeytin
1 küp tahin helva
1 dl ekmek

Filtre kahve

Akşam
1 çinekop
1 br şalgam suyu

1 avuç çekirdek

A Arrietty_ Bugün akşam 1 saate yakın yürüyüş yaptım. Adım fotoğraflarını yarın paylaşmaya başlıcam. Adım sayarımı bulamadım yine. Ofiste şarja takmıştım orda kaldı sanırım.
1.5 dk plank (30*3)

Selam bebis. Cok ozlendin
Ya harikasin onca is arasinda nasil vakit buluyorsun
15 dakika kaplumbağa gibi yürüdüm
Hic yokdan iyidir
A Arrietty_ bugünkü spor bildirimim

-3 derecede
(Hissedilen - 11derecede) 30 dakika yuruyus
Bu sogukda,bravo
Ben begendim yine. Birkac parca tarhana cipside ödül olsun
Tebrikler
Tek paylasan siz olmussunuz
Utanalim bir kösede.
Afiyet olsun canim

Artik ise gitmek icin hazirlanayim. 1gun izinden hicbirs anlamiyorum. Ev isi, cocuklar,biraz dinlenmece derken yetmiyor carsamba izinliyim fakat baska sehirde oglumun hastane isi var
Seni anlıyorum canım. Çalışan anneler için hafta sonu bir gün izin olayı çok zor.
Çalışma hayatım boyunca bir işyerinde denk geldim böyle bir duruma, 2 ay dayanabildim.
Sonra ki iş görüşmelerimde ilk kriterim olmuştur hafta sonu iki gün tatil olayı.
Ev düzeni, aile aktiviteleri, dinlenme derken hepsini aynı günde yapmak imkansız.

Ya harikasin onca is arasinda nasil vakit buluyorsun
Yoga kursundan vazgeçtim. Bu daha cazip geldi :)
Bu bitsin yazarlık kurslarına başlamayı planlıyorum.
Alys dil kursu bekleyecek şimdilik, çocukların yurtdışına yerleşmelerine en iyi ihtimalde 5 sene var nasılsa :))

Ver istifayı diyom sana

Sevdim çok suankini, dil beklesin madem ki

Ver istifayı diyom sana

Sevdim çok suankini, dil beklesin madem ki
İstifa işi de rafa kalktı. Bu eğitimler için paraya ihtiyacım var.
Ciddi paralar istiyorlar ve yol uzun, ben en başındayım.
Şimdi ki işim orayı finanse edecek, köprüyü geçene kadar devam.
Böyle düşününce iş daha çekilebilir geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…