- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #13.221
Ozaman devam :))
Gittim bullet journal aldim.
Hergun 30dk bisiklet
1kase salata
Minimum 1,5 L su yazdimmutlaka tamamlaliyim bu 3hedefi.
Sağol canımGecmis olsun canim
Kizmadim
Hala beklenti icinde mi kilo vermek isteyenler emin olamiyorum
Kaptan yok ,yaris yok o yuzden motive olamiyoruz mu diyorlar. Yoksa hallerinden memnunlar mi bilemiyorum.
Ergin kirbac videosu yapabilmis miydin ?
Insta profilini gorunce gaza geliyorum.
Cardio kismi bitti bende. Salonu Sil supur,koltugu cektim derken koltuga yerlesti evdekileryamuk yumuk duruyor. Artik yatana kadar kalir oyle
Aslinda sinirliydim.Sağol canım
Bugün belki kış indirimdedir diye mayo bikini modellerine baktım. Acayip motiveyim mesela şu anda. Bence bizim yöntemi değiştirmemiz lazım. Her sabah 5 dk bu fotolara bakma şartı koymalıyız
Şaka bir yana seninle ilgili değil, yapmak isteyen yine çabalıyor. Bknz. Şekil AAlys en çalışkan öğrenci
Ergin Kırbaç bir kez denedim adamın kolay videosu yok ona karar verdimBizim yaptığımız sporsa bu adamın ki ne
Ama yapıcam yine çünkü faydalı ki zorluyo kafasındayım.
Sal evi gitsin arkanı dönünce yine aynı oluyor.
Bir psikolog koltuğun altını süpürmek istiyorsanız kumandayı altına ittiriverin. Kocanız almak için çektiğinde de ay bi dur alıvereyim altını deyiverin demişti. Saf muamelesi yapıcaz yani adamlara, aklında olsun
Sağol canım
Bugün belki kış indirimdedir diye mayo bikini modellerine baktım. Acayip motiveyim mesela şu anda. Bence bizim yöntemi değiştirmemiz lazım. Her sabah 5 dk bu fotolara bakma şartı koymalıyız
Şaka bir yana seninle ilgili değil, yapmak isteyen yine çabalıyor. Bknz. Şekil AAlys en çalışkan öğrenci
Ergin Kırbaç bir kez denedim adamın kolay videosu yok ona karar verdimBizim yaptığımız sporsa bu adamın ki ne
Ama yapıcam yine çünkü faydalı ki zorluyo kafasındayım.
Sal evi gitsin arkanı dönünce yine aynı oluyor.
Bir psikolog koltuğun altını süpürmek istiyorsanız kumandayı altına ittiriverin. Kocanız almak için çektiğinde de ay bi dur alıvereyim altını deyiverin demişti. Saf muamelesi yapıcaz yani adamlara, aklında olsun
Kızlar size bir tavsiye: hemen gidiyorsunuz ve sert bir korse alıp geliyorsunuz, böylece her yemeğe oturmadan önce bu korseyi takarsanız yeminle sadece yemeğin yarısını yiyebilirsiniz bu şekilde çok hızlı kilo vereceğinizden eminim. Mide küçültme ameliyatı falan hiçbir şeye gerek yok bu sistem inanılmaz iyi işliyor. Açlıktan ölüyordum ve Deli gibi makarna yemek istedim sadece makarnanın yarısını yiyebildim. İşin garip tarafı AÇTA hissetmiyorum full doymuş hissediyorum kendimi.
Sen muafdin zaten citirim
Nerden bulcez oyle korseKızlar size bir tavsiye: hemen gidiyorsunuz ve sert bir korse alıp geliyorsunuz, böylece her yemeğe oturmadan önce bu korseyi takarsanız yeminle sadece yemeğin yarısını yiyebilirsiniz bu şekilde çok hızlı kilo vereceğinizden eminim. Mide küçültme ameliyatı falan hiçbir şeye gerek yok bu sistem inanılmaz iyi işliyor. Açlıktan ölüyordum ve Deli gibi makarna yemek istedim sadece makarnanın yarısını yiyebildim. İşin garip tarafı AÇTA hissetmiyorum full doymuş hissediyorum kendimi.
Yağ tam da orada toplanıyor beslenme ve sporla alakalı bir şey yağ yapan her şeyden uzak durman gerekiyor. Alt karın kaslarını çalıştıran sporlar bulman lazım sen bu konuda uzmansın bul birkaç tane.Ya ben bir ara göbek fotosu aticam +18buna napmak lazim diye, ust karin toparlandi, alt taraf yumus hala
Bana doktor verdi ama Amazon‘da var, aynısını iki ay boyunca Giyemem leş gibi olacak yıkamam lazım o yüzden Amazondan aldım bi tane daha mutlaka bulursunuz. Ben bir ara resmini koyayım alın bence çok işe yarıyor çok ciddiyim.Nerden bulcez oyle korse
Regli bitiminde sen yap tribiniAslinda sinirliydim.
Eve geldim ev dandini. Ben haric hepsi evde. Camasir duruyor,mutfak da. Yani heryer. Regl ustune grip iken Adam triplerde
Ladyim Camdaki Kız’ın korsesiyle ilgisi yok dimi bununYağ tam da orada toplanıyor beslenme ve sporla alakalı bir şey yağ yapan her şeyden uzak durman gerekiyor. Alt karın kaslarını çalıştıran sporlar bulman lazım sen bu konuda uzmansın bul birkaç tane.
Bana doktor verdi ama Amazon‘da var, aynısını iki ay boyunca Giyemem leş gibi olacak yıkamam lazım o yüzden Amazondan aldım bi tane daha mutlaka bulursunuz. Ben bir ara resmini koyayım alın bence çok işe yarıyor çok ciddiyim.
Yağ tam da orada toplanıyor beslenme ve sporla alakalı bir şey yağ yapan her şeyden uzak durman gerekiyor. Alt karın kaslarını çalıştıran sporlar bulman lazım sen bu konuda uzmansın bul birkaç tane.
Bana doktor verdi ama Amazon‘da var, aynısını iki ay boyunca Giyemem leş gibi olacak yıkamam lazım o yüzden Amazondan aldım bi tane daha mutlaka bulursunuz. Ben bir ara resmini koyayım alın bence çok işe yarıyor çok ciddiyim.
Selam kızlar bugün if yapmaya çalıştım
10:00 Yağ yakan kahve
15:00
1 rosto köfte
2 yk patates püresi
3-4 yk pilav
1 ayran
1 türk kahvesi
1 soda
1 mandalina
19:00
1 kase mercimek çorba
2 yk patates yemeği
1 saat koşu bandı
80 sguat
150 twisting
9.200 adım
1.5 lt su
Kuchisabishii sedulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?