- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #13.021
Sutlac yiyorumKuchisabishii corba yap corba ic
Sana menu
Düşünmek falan yok, bak ne kadan faydaliyim.
Cocuklar da sever.
Bal kabakli, bol sebzeli mercimek corbasi
Yanina tabiki bol ekşili kis salatasi.
Corbayi dev yap, 3 gun içersin
Varsa et/tavuk bulyon da ekle corbaya. Hatta krema
Sutlac yiyorumCay kasigi ile kenari ne pisletmissim. Ama sicak kasigi kenraya siyiriyorum
SayalimSütlaç
Onu ödülden sayariz
Öyle de yiyebilirsin
Tarti bozuk yada bi kan vermelisin troite falan bi baktir bence
Gruptaki en dikkatli beslenen kisi o sayilir daha napsin bu kizBen de verdin sanıyorum farka bakıp almışsın meğer
Kız sen kendini hiç mi sevmiyorsun bu yapılır mı ya hu
Cabalayalim canim aslinda regl oncesi 60.05 i gordum ama ikimizinde zararli vazgecemedikleri var biz seninle uzun surede yavas yavas veririz bence yine ben gecen sene aralikta baslamistim haziranda hedef kilodaydimYerinde saymakta iyi birşey bende buralarda takılmasam her hafta 100 200 gr alarak ilerliyorum bunada şükür.. Hoş buhafta şaşırdım çokta dikkat etmemiştim ama kızın okulu hareketlendirdi az beni ondn sanırım. Bu hafta aynıyız seninle 59u görmek için çabalayalımmı bu hafta 59 u ilk gören kim olacak.. 59 u görmek benc ebize
Zerdeli miSutlac yiyorumCay kasigi ile kenari ne pisletmissim. Ama sicak kasigi kenraya siyiriyorum
Kefir çok iyi yaKefir ayda bir ancak içiyorum, pek sevmiyorum.
Tarcinli :)Zerdeli mi
Hey masallah
Ben o mesajı yazdıktan sonra kapı çaldı Sürpriz!!!! kardeşim çocuklarıyla beraber gelmiş beni gezdirmeye götürdüler. Yeni açılan Istinye park AVM’ye gittik yemek yedik alışveriş yaptık benim için, bayağı bir gezdim dolaştım yani hevesimi aldım.Otelde gez
Yoğundu kuzu bu saate kadar.
Ben tayt faan değil direkt çorapla giyiyorum mis gibi seksi de oluyorAhahahah
Yazin aldigim mini kot etegi simdi taytla giyiyorum, ama yine de giymeye devam
Yanliz acilir nasilsa (ya da kilo veririm) diye aldigim bir kot pantalon var, alt bacaktan sıkıyor, ben alt bacaklari inceltemedigim için o sekilde giyiyorum, tayt gibi oluyor o kisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?