Fit Club 🏋🏻‍♀️

Sutlac yiyorum Cay kasigi ile kenari ne pisletmissim. Ama sicak kasigi kenraya siyiriyorum

Eklentiler

• 16398322466495960991808798469044.jpg
    106,5 KB · Görüntüleme: 28
Kizlar uyanir uyanmaz disari ciktim. Bu son 5 gun icinde yeni eve gecmem lazim vucudum bagiriyor yeter diyeee
Ailem herkes coronaliydi. Hep tek basima kostum. Bugun karantina bitti onlarin. Son gunler bi bastirmak lazim ki bitsin. Eve gectigimde yavas yavas duzenimi yaparim o sikinti degil.

Cabalayalim canim aslinda regl oncesi 60.05 i gordum ama ikimizinde zararli vazgecemedikleri var biz seninle uzun surede yavas yavas veririz bence yine ben gecen sene aralikta baslamistim haziranda hedef kilodaydim

H3RA_ hala tartilamadin mi

Ne var aksam menüde, ben cok aciktim
Yoğundu kuzu bu saate kadar.
3.doz aşımı olacağım şimdi hastaneye geldim. Randevu saatine kadar temizlik yetişsin diye koşturdum.
Halsiz olursam yarın bir şey yapamam.
Akşam tam belli değil, yani bellide ben ikna olamadım
Mutfak eşimin bugün akşam balık ve salata çeşitleri yapacak. Ama kızımda dışarıda yemek istiyor.
Bana fikrimi sordular “herkese uyarım yaşamak için yiyorum sadece” dedim, gıcık oldular
Havam batsın
Motivasyonu bozmamak için bu kafadan çıkmamam lazım, yoksa pizzacı süper olurdu

Ben tayt faan değil direkt çorapla giyiyorum mis gibi seksi de oluyor kışlık şort alicam bende yazlık şortlar yirtikli pirtikli alt bacak için april han da var bir iki video bi göz at istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…