Fit Club 🏋🏻‍♀️

bencede toparlan öncelikle
zaten günlük 10.000 hedefini tutturmuşsun
test yaptırdın mı?
ne durumda tat ve koku olayı

Kiz sakla hakkini yilbasisina

Beni 3 gun beklemeyin

Ketosu çok ağır geldi. 10 günde 2,5 kg kadar verdirmişti diye hatırlıyorum gerçi.
Şimdi oğluş çalışıyor onunla, ikimizin parası zor geldi

Kopya cek

Keto agir ya, ilk sistem iyiydi ama, yapilamyacak gibi degildi.

Keto bir tek Kuchisabishii icin bence, zaten bi sevdigi jelibon var, onu da yemesin

Aslında oldun sen. Hani 55’i sabitleyelim. 1-2 kg da salma hakkı verelim diyorduk ya. Sen oralardasın aslında.

Baya toparlandim valla.
Gobek, karin hatta bacaklar falan.

Simdi de kas istiyom
Saka maka hayatimin en fit halimdeyim. Uni zamani daha zayiftim ama o sayilmaz, o zaman param yoktu

bencede toparlan öncelikle
zaten günlük 10.000 hedefini tutturmuşsun
test yaptırdın mı?
ne durumda tat ve koku olayı
Yerine geliyor gibiler.
Gribim ya.
Olmadim. Is den 10.15 de gidip olacaktim. Fakat tipik bizim is. Ben gitsem tek kaliyordu is arkadasima. Toplanti vardi ve hasta olup gelmeyen. Patrona dedim covid isem sorumlusu sensin. Asiliyim ve maske ile durursam sorun olmaz dedi. Öldüm tüm gun kosturmaca icinde maskeli maskeli durmakdan.
Her sali ve cuma test oluyoruz is yerinde. Yarine kaldi

Kopya cek

Keto agir ya, ilk sistem iyiydi ama, yapilamyacak gibi degildi.

Keto bir tek Kuchisabishii icin bence, zaten bi sevdigi jelibon var, onu da yemesin
Valla jelibon basimin belasi. Bugun isde ,esi vefat eden kisi. Durmadan al al cikolata,jelibon teklif ediyor. Senin yuzunden kilo aliyorum dedim cok tehlikeli is
Keto severim.

Valla jelibon basimin belasi. Bugun isde ,esi vefat eden kisi. Durmadan al al cikolata,jelibon teklif ediyor. Senin yuzunden kilo aliyorum dedim cok tehlikeli is
Keto severim.

Keto tam senlik

Beni korkutuyor, ama bazen baya ketoya uygun menu çıkartıyorum. Tabi oyle 30 gr falan degil de 100 gr falan oluyordur gunluk, yeter bana

20 bindeyim

Ama playlistim cok guzel, devam mi etsem.

Bakalim bilebilceniz mi

---
Bu deliye akil veren sen olasin, sen olasin,
Her yarama merhem suren sen olasin, sen olasin
Iyi gunde kotu gunde, dusersem dustugumde
Yerli yersiz guldugumde, sen olasin, sen olasin
---

Selam kızlar
Bugun yamıyım menumu dünde yaMadım cunku abuk sabuk bıseyler yazıcam hıc yazmasam daha ıyı. Inş yarın düzgün bı menuyle gelırım

Haftasonu gorustugumuz arkadas bugun pozıtıf cıktı moralım sıfır ınsallah bulasmamıstır bana. Daha 1.cının wtkısını atlatamadım. Bıtmedı gıttı şu vırus ne ıgrenc bı doneme denk geldık ya

Asili ise bulasmamistir ya

Herkese sahur soframdan merhaba

H3RA_ dediğin gibi bir sofra kurdum.
Ekmeklerin acil kepeğe donmesi lazım .
Salata yumurtam hazır.
Bardakta olanlar

Kekik çayı ve pekmez şerbeti.
.bunları yedikten 10 dakika sonra 2 bardak da suyum var içilecek.

Afiyet olsun canim. Allah Kabul etsin

Benim de borclarim var. Regl bitince bende oruc tutmaya karar verdim.

Ne guzel bi can oyle keske benimkide istemese

Kizlar gunaydin
Cumartesi gunu pijamalarla 60.75 tim
Bugunse 61.80
Regl oldum ve her reglde 2 gunluk bas agrim var bu agri da bana ekstra yediriyo
Dun 2 ye kadar bisey yemedim sonra bas agrim gcsin diye atistirma basladim 2 sandvic ekmekgi goturmusum
Aksamda 2 tabak kiymali makarna
2 3 ad biskuvi yedim
Saat 22 gibi yarim elma 1 dilim muz ve portakal
Aytac gibi kendimi düzene sokmak istiyorum butun gun su kahve vs aksamda yemek niyet olmadan basaramiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…