Fit Club 🏋🏻‍♀️

Kuchisabishii nasıl ilerliyor topik kuzu ben de 5 kilo fazlam var versem iyi olacak. Verip geri alıyorum sabitleme lazım kiloyu.
Öneriniz var mı?
Buraya katılsak nasıl olur?

Yaparsin sen cok yesen bile 1gun,hemen toparliyorsun.
Aman yarin baslarim yine diyip salmiyorsun

Benim en çok ihtiyacım olan şey istahimin kesilmesi bu da hep üzgünken mumkun .
mutsuzsam iştahım kesiliyor

ama mutluysam iştah tavan

Şimdi benim bunu tersine çevirmek lazım hem mutlu hem iştahım az olsun istiyorum mümkün müdür acaba?

Kuchisabishii nasıl ilerliyor topik kuzu ben de 5 kilo fazlam var versem iyi olacak. Verip geri alıyorum sabitleme lazım kiloyu.
Öneriniz var mı?
Buraya katılsak nasıl olur?
Katila bilirsin tabi. Suan sakin sakin takiliyoruz :) yok cok spor olsun anca motive olurum diyor isen dogru yer degil
Eskiler iF tarzi ve donusumlu omad yani tek ögün yapiyor. Yeni uyelerimiz ise gozlemledigim kadar hicde kotu beslenmiyor. Tam cozemedim o yuzden menu takibine tekrar baslamak istiyorum
5kilo fazla degilmis. Beslenme tarzin nasil ? Gun icinde hareketli misin?

Son düzenleme:
Benim iki durumdada istahim acik

Gerci aksam guzel bir ögün patlatmam lazim. Yoksa Alys kizar

ya hic istahi kesilen biri olamadim ben,

uzgunken, hastayken, mutluyken

bende acikcasi if ise yariyor, saatle kisitlamis oluyorum 1.

2. yediklerin onemli. yani istahin var, gittin pizzaciya, 1 kase salata yedin, bak bakalim ustune 1 tam pizza yiyebiliyor musun o yuzden ben kendim bolca salata/sebze koyuyorum ogunlerime, o zaman da otomatik sinirlamis oluyorum.

Iste senin bu olay bence en dogrusu ya

Tam aradığım ben çok disiplinli değilim zaten arada bir gelip takildigimda motivem canlı kalsın yeter
Çok aktif olamıyorum bugün çok takılırım yarın hiç ugramayabilirim.
O yüzden burası bana daha cazip geldi

Gel takil bize
Ben hergun ugrasamda pek ilgilenemiyorum. Saglikciyim onu gectim cocuklarim ,ev derken dinlenmeyi bilemiyorum. 20gibi totom koltuk goruyor

Ben yerim. İştahım çoksa kendimden korkuyorum. Kuru ekmek bile gözüme et gibi görünüyor ama iştahım yoksa önüme açık büfe serseler yüzüne bakasım gelmiyor.

Beni zayıflatan diyet olmadı hiç bir zaman iştah eksikliği oldu.

Önce bunun için beynime mesaj yollamam lazım.

Beyinde bitiyor zaten olay :)
Mini bir katilim formumuz var ilk sayfada. Birkac da kural bir goz gezdir bakalim

if denemek ister misin?

ama oyle 1 hafta denedim olmadi degil, en az bir ay denemen lazim.

bende o cok guzel ise yariyor.

Alys elimin altindaki nimetleri kullansam yine
Tas olurum

Eklentiler

• 16390613464278923892723433992999.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 21
  • 16390613661235012405622028031408.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 19
  • 16390613819178514971738854039448.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…