- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #12.001
Yaparsin senben gecen yilbasi tatilinde birkac kilo aldim,
hava cok soguktu,
e misafirim de var,
onu yiyelim bunu yiyelim, azicik yuruyuse cikiyoruz, burnumuz donup donuyoruz, e evde misafir varken zaten spor olmuyor,
bu sene dikkat etmem lazim, kilo koruma yapmam lazim kesinlikle.
Benim en çok ihtiyacım olan şey istahimin kesilmesi bu da hep üzgünken mumkun .ben gecen yilbasi tatilinde birkac kilo aldim,
hava cok soguktu,
e misafirim de var,
onu yiyelim bunu yiyelim, azicik yuruyuse cikiyoruz, burnumuz donup donuyoruz, e evde misafir varken zaten spor olmuyor,
bu sene dikkat etmem lazim, kilo koruma yapmam lazim kesinlikle.
72 pazartesiden tartilmadim kilo almıs olabilirinmŞu an kaç kilosun migim
Yaparsin sencok yesen bile 1gun,hemen toparliyorsun.
Aman yarin baslarim yine diyip salmiyorsun
Katila bilirsin tabi. Suan sakin sakin takiliyoruz :) yok cok spor olsun anca motive olurum diyor isen dogru yer degilKuchisabishii nasıl ilerliyor topik kuzu ben de 5 kilo fazlam var versem iyi olacak. Verip geri alıyorum sabitleme lazım kiloyu.
Öneriniz var mı?
Buraya katılsak nasıl olur?
Olsundu. Hedefe ulastin mi tartida ?ulastin.evet baya duzene girdim ya, ben de begeniyorum,
ama o dediklerini de zamaninda cok yaptim
Benim iki durumdada istahim acikBenim en çok ihtiyacım olan şey istahimin kesilmesi bu da hep üzgünken mumkun .
mutsuzsam iştahım kesiliyor
ama mutluysam iştah tavan
Şimdi benim bunu tersine çevirmek lazım hem mutlu hem iştahım az olsun istiyorum mümkün müdür acaba?
Benim en çok ihtiyacım olan şey istahimin kesilmesi bu da hep üzgünken mumkun .
mutsuzsam iştahım kesiliyor
ama mutluysam iştah tavan
Şimdi benim bunu tersine çevirmek lazım hem mutlu hem iştahım az olsun istiyorum mümkün müdür acaba?
Iste senin bu olay bence en dogrusu yaya hic istahi kesilen biri olamadim ben,
uzgunken, hastayken, mutluyken
bende acikcasi if ise yariyor, saatle kisitlamis oluyorum 1.
2. yediklerin onemli. yani istahin var, gittin pizzaciya, 1 kase salata yedin, bak bakalim ustune 1 tam pizza yiyebiliyor musuno yuzden ben kendim bolca salata/sebze koyuyorum ogunlerime, o zaman da otomatik sinirlamis oluyorum.
Tam aradığım ben çok disiplinli değilim zaten arada bir gelip takildigimda motivem canlı kalsın yeterKatila bilirsin tabi. Suan sakin sakin takiliyoruz :) yok cok spor olsun anca motive olurum diyor isen dogru yer degil
Eskiler iF tarti ve donusumlu omad yani tek ögün yapiyor. Yeni uyelerimiz ise gozlemledigim kadar hicde kotu beslenmiyor. Tam cozemedim o yuzden menu takibine tekrar baslamak istiyorum
5kilo fazla degilmis. Beslenme tarzin nasil ? Gun icinde hareketli misin?
Gel takil bizeTam aradığım ben çok disiplinli değilim zaten arada bir gelip takildigimda motivem canlı kalsın yeter
Çok aktif olamıyorum bugün çok takılırım yarın hiç ugramayabilirim.
O yüzden burası bana daha cazip geldi
Ben yerim. İştahım çoksa kendimden korkuyorum. Kuru ekmek bile gözüme et gibi görünüyor ama iştahım yoksa önüme açık büfe serseler yüzüne bakasım gelmiyor.ya hic istahi kesilen biri olamadim ben,
uzgunken, hastayken, mutluyken
bende acikcasi if ise yariyor, saatle kisitlamis oluyorum 1.
2. yediklerin onemli. yani istahin var, gittin pizzaciya, 1 kase salata yedin, bak bakalim ustune 1 tam pizza yiyebiliyor musuno yuzden ben kendim bolca salata/sebze koyuyorum ogunlerime, o zaman da otomatik sinirlamis oluyorum.
Beyinde bitiyor zaten olay :)Ben yerim. İştahım çoksa kendimden korkuyorum. Kuru ekmek bile gözüme et gibi görünüyor ama iştahım yoksa önüme açık büfe serseler yüzüne bakasım gelmiyor.
Beni zayıflatan diyet olmadı hiç bir zaman iştah eksikliği oldu.
Önce bunun için beynime mesaj yollamam lazım.
Oruca ne zaman başlayalım?72 pazartesiden tartilmadim kilo almıs olabilirinm
Hemen bakıyorumBeyinde bitiyor zaten olay :)
Mini bir katilim formumuz var ilk sayfada. Birkac da kuralbir goz gezdir bakalim
Ben yerim. İştahım çoksa kendimden korkuyorum. Kuru ekmek bile gözüme et gibi görünüyor ama iştahım yoksa önüme açık büfe serseler yüzüne bakasım gelmiyor.
Beni zayıflatan diyet olmadı hiç bir zaman iştah eksikliği oldu.
Önce bunun için beynime mesaj yollamam lazım.
Vaaaav hazine var ya burda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?