Fit Club 🏋🏻‍♀️

uzun zaman sonra ilk defa yardimci ayarladim ben de
normal haftalik temizligimi gene kendim yapicam ama o da arada gelip rutin disi isleri halledicek.
Hep biri gelsin evimi temizlesin istemisimdir. Onceden maddi ollarak karsilayabiliyordum ama yalniz yasiyorum tembellik yapma dedim, almadim. Simdi ev ve araba kredilerim var. Istesem de tezmizlige birini alamiyorum. Zaten para bulunca robot supurge alsam yetecek, o bile beni epey kurtarir

Bır de benı dusun, aramızda 10 kilo var. Bazen vucutu sasırtmak da işe yarıyor. Ama önce psikolojiyi değiştirmek lazım, belki sürekli bunu düşünmeden birkaç hafta geçirip rahatlarsan vucütta kendini kilo vermeye geçirebilir. Yine de her şey kilo vermek değil. Kaldı ki senin kilon da fazla değil.

Merhaba teşekkür ederim

ahaha bana kalsa ben zaten cok temizlik yanlisi degilim,
esim bizde titizdir, yardimci daha cok onun huzuru icin, yoksa bana fark etmez yani, oldugu kadariyla idare ederim.

ben de zaten maddiyati da dusunerek az istedim,
normal rutindeki temizligi biz yapicaz devam,
ama yardimci daha cok evin genel duzeni icin

Günaydın.
Bugün Türkiye’ye gidecem ve şu maske olayına çok takılıyorum ya, hiç sevmiyorum maske kullanmayı ve iki hafta boyunca her yerde maske kullanmam gerekecek, nefes alamıyorum maske taktığım zaman nefret ediyorum hayattan iki hafta katlanmam lazım ve gözümde büyüyor inanın.
Üstelik hastalıktan falan koruduğuna da inanmıyorum. Çünkü takılan yerlerde daha çok hastalık var.
Normalde de böyle yüzümde boynumda bir şey olmasından aşırı rahatsız olan biriyim boğazlı yakalı kazak gömlek falan giyemem mesela yani maskeden önce de böyleydim, atkı bile kullanamam, hatta kayak yaparken yüzüm o kadar donar üşürüm buz keserim yine de yüzüme bir şey koyamam o kadar rahatsız olduğum bir şey düşündükçe stres oluyorum. Allah dağına göre kış verirmiş yaşadığım yerde öyle bir zorunluluk olmaması benim için çok büyük bir şans. inanın daha yola çıkmadan döneceğim günün hesabını yapıyorum resmen.
Şimdi diyeceksiniz biz ne yapalım? Yeminle sizin için her zaman dua ediyorum bir an önce bu işkence bitsin diye. Yetti artık!!

Diyette en zorlandigim sey cay kahve ve aksam yemekten sonra can sıkıntısından yedıklerım. Sıkıntıdan ye ye bu kilolara kadar geldik

bak ben bir donem cay diyeti yaptim
o ne diyecekler icin aciklayayim:
bir donem aksam cay icmeyi tamamen kestim, cunku aliskanligim vardi, cay yaninda cerezdir abur cuburdur, cay otomatik o istegi uyandiriyordu bende.
halen siyah cayi sadece kahvaltida falan icerim, yaninda yiyecek bir seyle yani.
bitki cayi farkli ama.

ben kumas maskeyi kisin sevdim, sicak tutuyor ahahahahaa

cok rahatsizsan su siperliklerden dusunur musun?

Diyette dun su biberlerden 1 adet yedim, normalde aci beni etkilemez ama bu direk etkiledi
Gece bile kac kez wc ye gittim.
Iyi bir sey mi kotu bir sey mi bilemicem

LadyMiami iyi ucuslar canim,
her sey guzel gitsin, hic bir seyi stres yapma, zaten evde olacaksin, maske falan dert etme.
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim. 2 kere havaalanında bir kerede bir güzellik salonunda fenalık geçirdim hatta bir keresinde kalp krizi geçiriyorum zannettiler, halbuki panik atak olmuşum böyle kalbim hızlı çarpıyor nefes alamadım Ama Allah’tan yanımda eşim falan vardı yalnız değildim bu sefer yalnızım ya o yüzden biraz stres yapıyorum.
Hayırlısıyla bitsin gitsin inşallah.
Bu arada stresten kilo vermişim 50 yi gördüm bugün
Bazı insanlar stresten yemek yerler ben de tam tersi stres yaptığım zaman ne uyku uyurum ne yemek yerim. Uykum gelmez, karnım acıkmaz hiçbir şey hissetmem

rahatlatacak bir seyler acip dinlesen o zaman belki isine yarar, ben kisisel gelisim podcastlari dinliyorum sakinlesmek icin cok panik yaptigimda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…