- 3 Mart 2020
- 992
- 3.910
- 63
- 36
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #11.761
HoşgeldinBeni de araniza alabilir misiniz?
Günaydın kızlar. Menü yazmak ısterdım ama 2 gundur agzıma bısey gırmıyo. Mide bulantısı kusma yatıyorum 2 gundur. Yagmurlu havada cam silersem boyle olur. Şuan bıraz kahvaltı yapmaya çalışıyorum. Midem agzımda
günaydın kızlarAlys bu hafta bizim haftamız olacak başlayalım . Güne aç karınla limonlu kahve ile başladım 3 saat saat üstüne bırsey yemek yok en az
Gunaydin herkese. Inaniyorum ki sizin de desteginiz ile kilolarimdan kurtulacagim. Sanirim bir suredir birliktesiniz. Birbirinizi daha iyi taniyorsunuzdur. Insalllah ben de hemen size kaynarimDiyete yeniden baslayacagim icin ilk gunler zor gececek ama siiznle zor anlari da atlatacagimi dusunuyorum.
Gece yolculuk yaptigim icin yeni uyandim. Mantarli omletle bir kahvalti yapip ise gidecegim. Aksama kadar kahve disinda bir sey yemem.
Sabah iyi olduğunu gördüm ateş falanda yoktu götürdüm 1.5 saat kaldı benimle birlikte koridorda sınıfına bikaçkez girdi ama 5 dk dolmadan özledim diye geri geldi. Alışacak inşallah zamanla 3.gün en azından ağlamadı minik bir ilerleme kaydettik
Wauw 110 kilodan inmissin12 kilo ne yaa!
Ben seninle her hafta kapisacam. Bi kac ayda verirsin sen
Tekrardan hosgeldin. Ben grubun en sakin, en terbiyeli, en kibariyimama yogunum. Tasiniyorum
Buraya döndügümde kapisalim
Ne guzel olurdu bamyammmmCok soguk ya, ne tasinmasi, gel battaniyeye sarınıp oturalim, sana yakan cay da yaparım
Ne guzel olurdu bamyammmmSabah 6da uyudum
Alisir annesiSabah iyi olduğunu gördüm ateş falanda yoktu götürdüm 1.5 saat kaldı benimle birlikte koridorda sınıfına bikaçkez girdi ama 5 dk dolmadan özledim diye geri geldi. Alışacak inşallah zamanla 3.gün en azından ağlamadı minik bir ilerleme kaydettik
Kuzum güven eksikliği olmuş sende bu moddan çıkmalısın acilen illaki zayıf olmak değildir herşey her kiloda çok güzel ve şık görünebilirsin.. daha zayıf gösterecek kendine yakıştığını düşündüğün kıyafetler tercih et makyajını yap kimseyi ilgilendirmez senin kilon ne kadar densiz insan var aynı tepkileri bende kilo versem bile hususi kayınvalidem yapar zayıflamışsın demez doğumdan sonra 14 kilo verip gittiğimde beni hiç zayıflamış olduğumu söylemez ancak basenlerinde kötü duruyo spormu yapsan göbek kalmış doğumdan sonra falan can sıkmak işleri güçleri hiç tınlamamak lazım buarada kayınvalidem 100 kilo:)) ayrıca öyle tepki verenlerle görüşmemek lazım ben yılda birkez birkaçgün eşimin annesidir diye tahammül ediyorum cevap bile vermiyorum.Öyle söylüyordu zaten zayıflarsın falan zayıflamak için her şeyin az yağlısını falan alırdı ama oda bıktı ben böyle seviyorum beğeniyorum sende kendini sev beğen diyor artık bu kadar kafana takma. Ama onuda soğutdum her şeyden. Kalk gidip gezelim diyor yok kilom yüzünden gitmiyorum evden dışarı çıkmıyorum aylardır. Sağolsun kimde görse ne kadar şişmanlamışsın diyor.
Geçmiş olsunGünaydın kızlar. Menü yazmak ısterdım ama 2 gundur agzıma bısey gırmıyo. Mide bulantısı kusma yatıyorum 2 gundur. Yagmurlu havada cam silersem boyle olur. Şuan bıraz kahvaltı yapmaya çalışıyorum. Midem agzımda
Benimki benimle komşu ben napayım pekiKuzum güven eksikliği olmuş sende bu moddan çıkmalısın acilen illaki zayıf olmak değildir herşey her kiloda çok güzel ve şık görünebilirsin.. daha zayıf gösterecek kendine yakıştığını düşündüğün kıyafetler tercih et makyajını yap kimseyi ilgilendirmez senin kilon ne kadar densiz insan var aynı tepkileri bende kilo versem bile hususi kayınvalidem yapar zayıflamışsın demez doğumdan sonra 14 kilo verip gittiğimde beni hiç zayıflamış olduğumu söylemez ancak basenlerinde kötü duruyo spormu yapsan göbek kalmış doğumdan sonra falan can sıkmak işleri güçleri hiç tınlamamak lazım buarada kayınvalidem 100 kilo:)) ayrıca öyle tepki verenlerle görüşmemek lazım ben yılda birkez birkaçgün eşimin annesidir diye tahammül ediyorum cevap bile vermiyorum.
Kolay gelsin.Ben şimdi bitirdim oğlumu uyuttum eşimide işe gönderdim kafa dinlicem birazEv temizligine kaciyorum
Ev temizligine kaciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?