Fit Club 🏋🏻‍♀️

boyle numaralarla kilo vermeye calisma

saka bir yana, gecmis olsun, off yaaa, kislari hic sevmiyorum.

günaydın kızlar Alys bu hafta bizim haftamız olacak başlayalım . Güne aç karınla limonlu kahve ile başladım 3 saat saat üstüne bırsey yemek yok en az

super,

ben de dun yapamadigim tek ogun beslenmeyi bugun yapicam bakalim,
oglene bol sebzeli bir omlet yapicam, belki yaninda 1 adet wasa da yerim,
bir iki saat sonra sutlu kremali kahve icip kapaticam gunu.
Spor yapmicam, dunden dolayi dinlenmedeyim, ama on bin adim yapacagim minimum.

Gunaydin herkese. Inaniyorum ki sizin de desteginiz ile kilolarimdan kurtulacagim. Sanirim bir suredir birliktesiniz. Birbirinizi daha iyi taniyorsunuzdur. Insalllah ben de hemen size kaynarim Diyete yeniden baslayacagim icin ilk gunler zor gececek ama siiznle zor anlari da atlatacagimi dusunuyorum.
Gece yolculuk yaptigim icin yeni uyandim. Mantarli omletle bir kahvalti yapip ise gidecegim. Aksama kadar kahve disinda bir sey yemem.

Merhaba hosgeldin.

Cok zorlamadan hafif bir baslangic yap,
Cok guzel kilo vermissin öncesinde de. Biz de senden motivasyon alacağız

Kışın azicik modu dusunlerdenim ben de, ama değişiklikler yaparak canlanmaya calisiyorum.

bi-zuzu gecmis olsun
Atesi yoksa ve bulasici degilde 1-2 saatligine gitmesi iyi olur
Sabah iyi olduğunu gördüm ateş falanda yoktu götürdüm 1.5 saat kaldı benimle birlikte koridorda sınıfına bikaçkez girdi ama 5 dk dolmadan özledim diye geri geldi. Alışacak inşallah zamanla 3.gün en azından ağlamadı minik bir ilerleme kaydettik

Wauw 110 kilodan inmissin 12 kilo ne yaa!
Ben seninle her hafta kapisacam. Bi kac ayda verirsin sen
Tekrardan hosgeldin. Ben grubun en sakin, en terbiyeli, en kibariyim ama yogunum. Tasiniyorum
Buraya döndügümde kapisalim

Cok soguk ya, ne tasinmasi, gel battaniyeye sarınıp oturalim, sana yakan cay da yaparım

Alisir annesi
Ilk 2hafta zor olmasi normal

Kuzum güven eksikliği olmuş sende bu moddan çıkmalısın acilen illaki zayıf olmak değildir herşey her kiloda çok güzel ve şık görünebilirsin.. daha zayıf gösterecek kendine yakıştığını düşündüğün kıyafetler tercih et makyajını yap kimseyi ilgilendirmez senin kilon ne kadar densiz insan var aynı tepkileri bende kilo versem bile hususi kayınvalidem yapar zayıflamışsın demez doğumdan sonra 14 kilo verip gittiğimde beni hiç zayıflamış olduğumu söylemez ancak basenlerinde kötü duruyo spormu yapsan göbek kalmış doğumdan sonra falan can sıkmak işleri güçleri hiç tınlamamak lazım buarada kayınvalidem 100 kilo:)) ayrıca öyle tepki verenlerle görüşmemek lazım ben yılda birkez birkaçgün eşimin annesidir diye tahammül ediyorum cevap bile vermiyorum.

Selam kizlar
Izin gunu fakaaat. Cok isim var. 45dk a yuruyuse gidecegim. Aslin cocuklari alacagim. 30dk git 30dk gel derken 1 saat yürüyüs olacak.
Sonra hemen mutfak alisverisine. 14de annemler gelecek .
16da cocuklarin izci kampi var birde buyugu okculuga yazdirdim,yilbasi sonrasi kasiniyorum resmen

Benimki benimle komşu ben napayım peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…