- 23 Temmuz 2021
- 2.048
- 6.423
- 73
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #11.721
Porsiyonunu değilde öğünlerini artırmayı dene. Mesela ben ramazan ayında sahurda ve iftarda çok az yerim ama sağlıklı şeyler yemeye dikkat etmiyorum canım ne isterse onu yapıp yiyorum ramazan ayı sonunda kilo almış oluyorum yani öğünüm ve yediklerim az oluyor ama yine de kilo alıyorum, ikincisi de sporunu artırmayı dene çünkü spor yapmadan kesinlikle kilo verilmiyor. Malum oruçluyken sporda yapamıyorum su içemediğim için, dolayısıyla kilo almamda spor yapmamanın etkisi de var.Bakalım dünden prsiyonumu artırdım bakalım nolacak
Bir de benim uyguladığım sistem çok yavaş ilerleyen bir sistem yani çok yavaş kilo veriyorum ama sonrasında kilo almıyorum mesela hafta sonlarında falan gezmeye gidiyoruz geçen hafta kamp yapmaya gittik bir sürü normalde yemediğim abur cubur şeyler yedim ama eve döndüğümde aynı kilodaydım, dolayısıyla sabırla disiplinli bir şekilde spor yapılarak yediklerine dikkat edilerek kilo verilirse tekrar kolay kolay alınmıyor. Buda çok büyük bir avantaj çünkü bir çok insan diyeti bıraktıkları anda kilo almaya başlıyorlar o yüzden eğer sabırlı biriysen acele etmeden yavaş yavaş kilo vermek istiyorsan benim sistemi deneyebilirsin ama sonucu görmek için en az üç ay denemen lazım.
Tuz tüketimin nasıl onu merak ettim genelde tuz ağırlıklı yiyen insanlarda ödem çok oluşuyor.Eki Görüntüle 2964641
Geçen hafta 59.65
Bugün 60.55
Fark +900 gr
Dün tüm gün dışarıda olunca tartılamamıştım.
Bu sabah tartıldım 61.5 çıktım. Kahvaltı ettim, çay, kahve ve su içtim. Tam tersi 1 kg eksi çıktım.
Sanırım gece ödem tutuyorum bende anlamadım.
Bugün ki tartı paylaşımından sonra bir süre ara vermek istiyorum Kuchisabishii
Biraz toparlanınca eski motivasyonumla sahalara dönebilirim inşallah.
Ben yalnız gidiyorum canım, kardeşim gelecek İzmir’e benimle kalacak, hem zaten çocukların okulu var hem de ailece Şubat sonu 2 hafta Uludağ’a kayak yapmaya gideceğiz. Bu defa da gelmeyiversinlerTam günü aymalik bir ogun
Cocuklar gelmiyor dimi, yanliz gidiyorsun tr ye. Herkese değişiklik olacak o zaman.
Ne yaptin, buzlugu falan doldurdun mu
Ama nasıl kıskanıyorlar beni anlatamam sanki gezmeye gidiyorum. Yok şu yemekleri yiyeceksin yok bunları yapacaksın diye söylenip duruyolar