Fit Club 🏋🏻‍♀️

Valla artık bende kendime şaşıyorum. Önceleri çok kolay kilo veriyordum 1 ayda 5 kilo falan hemde sadece yemeği azaltarak. Doğumdan sonra yatığım hiç bir diyet hiç bir yöntem olumlu ekti vermiyor
Ayda 5 kg zaten çok fazla
Ayda 2 kg’dan fazla vermek sağlıklı olmaz bir, ikincisi bence her şey kafanda bitiyor sen kendini veremem diye sabitlersen veremezsin önce kendin inanman lazım. Ayrıca kilo vermeye takma, sağlıklı olmaya odaklan. Çünkü, tamam eşin seni bu şekilde beğeniyor olabilir bu şekilde kendini yaşamaya alıştırabilirsin ama sağlığın iyi olmayacak yakında dizlerin ağrımaya başlayacak belin ağrımaya başlayacak kalp rahatsızlığı yaşayacaksın o yüzden sağlıklı olmaya odakla kendini. Gerisi kendiliğinden gerçekleşir. Ama tabi ayda 5 kg vermeye niyetlenirsen öyle bir şey olmaz, olmamalı zaten. Ben haftada 250-300 gramı çok büyük başarı olarak görüyorum kendim için, seninkisi de en fazla yarım kilo olmalı.

Sadece yemeği azaltarak yani porsiyon küçülterek haftada 1-1,5 kilo veriyordum. Hey gidi günler

Cok hizli oldu

Yaşınız :35
Boyunuz: 165
Mesleginiz: memur
Şu anda çalışıyor musunuz: evet
Evli/bekar: bekar
Yaşadığınız şehir: tekirdag
Kilo alma hikayeniz : 110 kg'a cikip bir azim ile 68 kg'ya kadar indim ama uzun zamandir 70li kilolardayim. 80 olmaya ramak kala kendimi toparlamak istiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz : kendimi yenilemek icin
Şu anki kilonuz: 79
Hedef kilonuz: 67

Wauw 110 kilodan inmissin 12 kilo ne yaa!
Ben seninle her hafta kapisacam. Bi kac ayda verirsin sen
Tekrardan hosgeldin. Ben grubun en sakin, en terbiyeli, en kibariyim ama yogunum. Tasiniyorum
Buraya döndügümde kapisalim

Neden bilmiyorum bugün çok az yemişim ama aç da değilim, herhalde yarın yola çıkacağım diye biraz heyecan yaptım iştahım kaçtı.

Eklentiler

• 99FA0CD9-A3D7-4661-8330-AAF101FB3D03.jpeg
    65 KB · Görüntüleme: 26
  • 6544539F-58AF-409E-9504-5B5C0B18CCB2.jpeg
    65,4 KB · Görüntüleme: 26
  • E34BF7CB-41A3-43D1-93D0-6A20BECE3736.jpeg
    47,3 KB · Görüntüleme: 30
Çok az uymak da iyi değil Allah yardımcın olsun. Ama vazgeçme eminim başarıcaksın belki, biraz yavaş olacak ama sonuçta olacak mutlaka. Bak Instagram‘dan bu hesabı takip et motive olmana yardımcı olur, çok güzel tarifler falan da veriyor, malum sağlıklı beslenmek için bazı alışkanlıklarımızı değiştirmemiz gerekebiliyor. Ne olursa olsun sağlıklı yaşamaya devam et. Gerisi kolay.

Eklentiler

• 3BB158DF-8297-4269-ABD0-7BDE7D0CE912.png
    456,8 KB · Görüntüleme: 26

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…