Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bakalım dünden prsiyonumu artırdım bakalım nolacak
Porsiyonunu değilde öğünlerini artırmayı dene. Mesela ben ramazan ayında sahurda ve iftarda çok az yerim ama sağlıklı şeyler yemeye dikkat etmiyorum canım ne isterse onu yapıp yiyorum ramazan ayı sonunda kilo almış oluyorum yani öğünüm ve yediklerim az oluyor ama yine de kilo alıyorum, ikincisi de sporunu artırmayı dene çünkü spor yapmadan kesinlikle kilo verilmiyor. Malum oruçluyken sporda yapamıyorum su içemediğim için, dolayısıyla kilo almamda spor yapmamanın etkisi de var.
Bir de benim uyguladığım sistem çok yavaş ilerleyen bir sistem yani çok yavaş kilo veriyorum ama sonrasında kilo almıyorum mesela hafta sonlarında falan gezmeye gidiyoruz geçen hafta kamp yapmaya gittik bir sürü normalde yemediğim abur cubur şeyler yedim ama eve döndüğümde aynı kilodaydım, dolayısıyla sabırla disiplinli bir şekilde spor yapılarak yediklerine dikkat edilerek kilo verilirse tekrar kolay kolay alınmıyor. Buda çok büyük bir avantaj çünkü bir çok insan diyeti bıraktıkları anda kilo almaya başlıyorlar o yüzden eğer sabırlı biriysen acele etmeden yavaş yavaş kilo vermek istiyorsan benim sistemi deneyebilirsin ama sonucu görmek için en az üç ay denemen lazım.
Tuz tüketimin nasıl onu merak ettim genelde tuz ağırlıklı yiyen insanlarda ödem çok oluşuyor.
Tam günü aymalik bir ogun

Cocuklar gelmiyor dimi, yanliz gidiyorsun tr ye. Herkese değişiklik olacak o zaman.
Ne yaptin, buzlugu falan doldurdun mu
Ben yalnız gidiyorum canım, kardeşim gelecek İzmir’e benimle kalacak, hem zaten çocukların okulu var hem de ailece Şubat sonu 2 hafta Uludağ’a kayak yapmaya gideceğiz. Bu defa da gelmeyiversinler
Ama nasıl kıskanıyorlar beni anlatamam sanki gezmeye gidiyorum. Yok şu yemekleri yiyeceksin yok bunları yapacaksın diye söylenip duruyolar

Alfa RR bu konuya bak derim

1 yıl önce diyetisyene gitdim. Diyet listesi çıkardı bana gündü 3 ana 3 ara öğün 1 ay sonunda kilo almıştım sonra ara öğünleri çıkardı 3 ana öğün kaldı 2 ay kadar yaptım kilo veremedim benim kilo vermem imkansız oldu çıktı başıma. O yüzden kafayı aralıklı oruca omada falan sardım

Napıyorsunuz????
Sorun var size
Sıvı diyet yapanınız oldu mu?
Hiç yapmadım tavsiye etmiyorum. En güzeli dengeli bir şekilde sağlıklı bir şekilde beslenmek. Zaten sıvı bir şeyle kendimi tok bile hissetmem aç hissettiğim zaman da mutsuz oluyorum, mutsuz olunca asabi olup sağa sola saldırıyorum o yüzden kendimi mutlaka tok hissetmem lazım

O zaman kesinlikle yeterince spor yapmıyorsun. Ne kadar spor yapıyorsun buraya yazabilir misin?

Ben burdakı tüm diyet konularını okudum desem inanırmısınız?

Bugün çok güneşli ve biraz fazla sıcak ama yine de dışarda yürümeye karar verdim.

Eklentiler

• DA4DA88D-A9B4-4F2D-B1C8-92AA685FEBB8.jpeg
    227,4 KB · Görüntüleme: 24
  • 974961D9-1987-4544-BAB7-34960741F4FE.png
    333,3 KB · Görüntüleme: 18
Artık eşimde boş ver zaten zayıflayamıyorsun boşuna kendine niye eziyyet ediyorsun diyor. Hayatda hep istediğimi zorda olsa yapan başaran biriyim. Zayıflamayıda belki o yüzden bu kadar kafaya taktım. İnsan tüm gün zayıflamayı düşünür mü diyet yemeğimi yediğimde bile suçlulukla yiyorum.

Haftada 4 kez falan leslie yapıyorum 2veya 3 mil haftada 2-3 kezde 30 dakika bölgesel egzersiz yapıyorum
Ben her gün yaklaşık 2 saat spor yapıyorum. En az 12.000 adım yapıyorum 1,5 saat yürüyorum onun dışında ağırlıkla en az 30- 40 ya da 45 dakika fazladan spor yapıyorum, dolayısıyla bence yeterince spor yapmıyorsun. Bir de sporunu güne yaymayı dene mesela kahvaltıdan sonra 1 saat yürüyorum gün içinde ağırlık kaldırıyorum vakit bulursam akşam yemeğinden sonra da yarım saat mutlaka yürüyorum akşam yemeğinden sonra yürüyüş yapmadan yatağa girmem. Dışarda yürüyemezsen evin içinde yürürüm bir şekilde akşam yemeğinden sonra oturmam yani kesinlikle hatta televizyon karşısında falan da oturman.
Bir de akşam saat 6:00’dan sonra hiçbir şey yemiyorum sadece su içerim. En geç onda yatağa giriyorum ve saat 5:00’te kalkıyorum. Geç saatlere kadar uyumak da kilo yapar.

Kafaya takmak da bir problem olabilir. Biz özellikle burada sağlıklı olmaya öncelik veriyoruz yani kilo vermek zaten oluyor eğer sen de böyle düşünmeye alıştırabilirsen kendini ve daha çok sağlıklı yaşamaya odaklanabilirsen otomatik olarak zaten kilo verirsin. Ama hareket şart. Çok poponun üstünde oturmamak lazım ben öyle düşünüyorum

Bu arada eşinin yaklaşımını yanlış buldum bu senin modunu düşürür çünkü tam tersi vazgeçme demesi gerekir.

Valla ben gün içinde oturmuyorum ki oğlum sağolsun tüm gün peşinde koşturuyor ev işi falan sonrada tüm gün oğlumun peşindeyim 6dan sonra bende bişey yemiyorum. Geç uyuyorum maleseff 2de falan sabahda 6da kalkıyorum toplasan 5 saat falan uyuyorum.

Popom yer görmüyor zaten

Bu arada eşinin yaklaşımını yanlış buldum bu senin modunu düşürür çünkü tam tersi vazgeçme demesi gerekir.
Öyle söylüyordu zaten zayıflarsın falan zayıflamak için her şeyin az yağlısını falan alırdı ama oda bıktı ben böyle seviyorum beğeniyorum sende kendini sev beğen diyor artık bu kadar kafana takma. Ama onuda soğutdum her şeyden. Kalk gidip gezelim diyor yok kilom yüzünden gitmiyorum evden dışarı çıkmıyorum aylardır. Sağolsun kimde görse ne kadar şişmanlamışsın diyor.

Vay anasını arkadaş çevremdekiler de bir tuhafmış. Onlara neymiş senin kilondan?

Popom yer görmüyor zaten
Ben aktif ve sıkı bir şekilde spor yapan Ve dengeli beslenen birinin kg veremeyeceğine inanmıyorum. Mutlaka bir yerde bir yanlış var. Ben 50 yaşına gelmiş menepozlu biri olarak kilo verebiliyorsam yeryüzünde kilo veremeyecek hiç kimse olmaz. Ya bir sağlık sorunun vardır ya da doğru yaptığını düşündüğün şeyleri doğru yapmıyorsundur.

Valla artık bende kendime şaşıyorum. Önceleri çok kolay kilo veriyordum 1 ayda 5 kilo falan hemde sadece yemeği azaltarak. Doğumdan sonra yatığım hiç bir diyet hiç bir yöntem olumlu ekti vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…