• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bennsadece ince telle yuvarlak kısımla yapıyorum sivri olan kısmı kullanmadım kullanım videosu var nette plastik uçlu temizlikte günaşırı kullanınca temizliyor ekliyorum görseli

Günaydın buralardayım geceyi kızımla acilde geçirdik boğaz enfeksiyonu olmuş baş ağrısından duramıyorum uykusuzluk fena yaptı beni
Oyy geçmiş olsun. Şimdi nasıl?

Good morning 🌞☀️😃

Eklentiler

• 90849465-253D-44EF-BA56-A4DC5F30D210.jpeg
    90849465-253D-44EF-BA56-A4DC5F30D210.jpeg
    221,9 KB · Görüntüleme: 22
Oyy geçmiş olsun. Şimdi nasıl?
Saolasın şimdi ilaçlarla daha iyi, bende birsaat uyudum rahatladım. Şimdi de okula gidemem ki hastayım ben diyerek evde geziyor.. Ne yapacağım konusunda fikrim yok hasta ama bulaşıcı değil boğaz enfeksiyonu olmuş ilacını içince huzurluda oluyor yarın bir saatte olsa götürmek istiyoeum 3. Günden ara verirsek gitmeyi hep reddedebilir hasta numaraları çıkarabilir diye endişeliyim

Menüm
Kahvaltı 10.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz ekmek
Maydanoz
3 zeytin
1 kk ezine peyniri

Ara 15.00
2 hurma
2 ceviz
1 tane fındık
10 tane antep fıstık
Saya saya yedim :))

Akşam 18.30
20 25 tane mezgit
2 dilim beyaz ekmek
200 ml şalgam suyu
Salata

Su 1 lt
Spor yok

Saolasın şimdi ilaçlarla daha iyi, bende birsaat uyudum rahatladım. Şimdi de okula gidemem ki hastayım ben diyerek evde geziyor.. Ne yapacağım konusunda fikrim yok hasta ama bulaşıcı değil boğaz enfeksiyonu olmuş ilacını içince huzurluda oluyor yarın bir saatte olsa götürmek istiyoeum 3. Günden ara verirsek gitmeyi hep reddedebilir hasta numaraları çıkarabilir diye endişeliyim
Çoçuklar birazcıkda olsa hastalanınca nazlanırlar mızmız olurlar. Annelik çok zor

Napıyorsunuz????
Sorun var size🤪
Sıvı diyet yapanınız oldu mu?
Sıvı diyet hiç yapmadım 14 kilo ve 2 yıl sonrası 7 kilo verdiğim 2 diyet maceram oldu porsiyon küçültüp kalori sayarak ve spor yaparak kısa sürelerde vermiştim haftada 1 kilo kesin giderdi sonlara doğru yarımşar gibi.. Tek birşeyler yada sadece sıvı gibi diyetler sağlıklı değil her gruptan yiyerek sporla sağlıklı zayıflamak lazım.. Korona illeti çıkıp evde yap ye otur üçlüsüne girmeseydim o 7 kiloyuda alıp zayıflamak zorunda kalmazdım herşeyden ölçülü yemek en güzeli sanada tavsiye etmem kuzum belki detoks gibi 2 3 gün yapılabilir ama daha uzun yapma derim

Sıvı diyet hiç yapmadım 14 kilo ve 2 yıl sonrası 7 kilo verdiğim 2 diyet maceram oldu porsiyon küçültüp kalori sayarak ve spor yaparak kısa sürelerde vermiştim haftada 1 kilo kesin giderdi sonlara doğru yarımşar gibi.. Tek birşeyler yada sadece sıvı gibi diyetler sağlıklı değil her gruptan yiyerek sporla sağlıklı zayıflamak lazım.. Korona illeti çıkıp evde yap ye otur üçlüsüne girmeseydim o 7 kiloyuda alıp zayıflamak zorunda kalmazdım herşeyden ölçülü yemek en güzeli sanada tavsiye etmem kuzum belki detoks gibi 2 3 gün yapılabilir ama daha uzun yapma derim
Uzunca yapmam 1 hafta yapmak istiyorum.

Back