- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #11.701
OlabilirBenim rahatsızlıklarımla ilgili diye düşünüyorum. Lipödem hastasıyım, ayrıca sindirim sistemi ile ilgili rahatsızlığım var.
Regl dönemimde geldi vücudum afalladı bence.
Oyy geçmiş olsun. Şimdi nasıl?Bennsadece ince telle yuvarlak kısımla yapıyorum sivri olan kısmı kullanmadım kullanım videosu var nette plastik uçlu temizlikte günaşırı kullanınca temizliyor ekliyorum görseli
Günaydın buralardayım geceyi kızımla acilde geçirdik boğaz enfeksiyonu olmuş baş ağrısından duramıyorum uykusuzluk fena yaptı beni
En mantiklisi bu bunu niye dusunmedjm kesin tarti bozuk
Afiyet olsunBenim omad kaldi,
Ben salondayken cocuklar brunch hazirlamislar, masterchef oynuyorlardi, suslemisler falan masayi, oturmasam olmazdi
Good morning
Saolasın şimdi ilaçlarla daha iyi, bende birsaat uyudum rahatladım. Şimdi de okula gidemem ki hastayım ben diyerek evde geziyor.. Ne yapacağım konusunda fikrim yok hasta ama bulaşıcı değil boğaz enfeksiyonu olmuş ilacını içince huzurluda oluyor yarın bir saatte olsa götürmek istiyoeum 3. Günden ara verirsek gitmeyi hep reddedebilir hasta numaraları çıkarabilir diye endişeliyimOyy geçmiş olsun. Şimdi nasıl?
Kitap okuyordumNapıyorsunuz????
Sorun var size
Sıvı diyet yapanınız oldu mu?
Çoçuklar birazcıkda olsa hastalanınca nazlanırlar mızmız olurlar. Annelik çok zorSaolasın şimdi ilaçlarla daha iyi, bende birsaat uyudum rahatladım. Şimdi de okula gidemem ki hastayım ben diyerek evde geziyor.. Ne yapacağım konusunda fikrim yok hasta ama bulaşıcı değil boğaz enfeksiyonu olmuş ilacını içince huzurluda oluyor yarın bir saatte olsa götürmek istiyoeum 3. Günden ara verirsek gitmeyi hep reddedebilir hasta numaraları çıkarabilir diye endişeliyim
Öylede diye biliriz. Yanlızca sıvı besleniyorsun çoba içiyorsun ama sadece sebze çorbası.Kitap okuyordum
Sivi diyeti smoothie mi ?
Sıvı diyet hiç yapmadım 14 kilo ve 2 yıl sonrası 7 kilo verdiğim 2 diyet maceram oldu porsiyon küçültüp kalori sayarak ve spor yaparak kısa sürelerde vermiştim haftada 1 kilo kesin giderdi sonlara doğru yarımşar gibi.. Tek birşeyler yada sadece sıvı gibi diyetler sağlıklı değil her gruptan yiyerek sporla sağlıklı zayıflamak lazım.. Korona illeti çıkıp evde yap ye otur üçlüsüne girmeseydim o 7 kiloyuda alıp zayıflamak zorunda kalmazdım herşeyden ölçülü yemek en güzeli sanada tavsiye etmem kuzum belki detoks gibi 2 3 gün yapılabilir ama daha uzun yapma derimNapıyorsunuz????
Sorun var size
Sıvı diyet yapanınız oldu mu?
Uzunca yapmam 1 hafta yapmak istiyorum.Sıvı diyet hiç yapmadım 14 kilo ve 2 yıl sonrası 7 kilo verdiğim 2 diyet maceram oldu porsiyon küçültüp kalori sayarak ve spor yaparak kısa sürelerde vermiştim haftada 1 kilo kesin giderdi sonlara doğru yarımşar gibi.. Tek birşeyler yada sadece sıvı gibi diyetler sağlıklı değil her gruptan yiyerek sporla sağlıklı zayıflamak lazım.. Korona illeti çıkıp evde yap ye otur üçlüsüne girmeseydim o 7 kiloyuda alıp zayıflamak zorunda kalmazdım herşeyden ölçülü yemek en güzeli sanada tavsiye etmem kuzum belki detoks gibi 2 3 gün yapılabilir ama daha uzun yapma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?