- 3 Mart 2020
- 992
- 3.910
- 63
- 36
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #11.681
He he he,
Esine uzulsem mi sevinsem mi bilemedim, aci severim ama her gun de feci yapar adami
Cilt tavsiyeleri bende yok, bana hic bir sey yaramiyor, o tonikler temizleyiciler falan hep yara yapiyor.
turkiyedeyken zeytinyagli sabun kullaniyordum sade. Simdi de dogal bir sabun buldum sadece onunla temizliyorumy
Fotosunu atarmısın aletin yaptığın zaman ? TeşekkürlerAfiyet olsun ne güzel menü tebrik ederim. bu hafta bende böyle yapmayı planlıyorum ekmeksiz olmasada sadece kahvaltıda ekmekli olanından.. Noel elması nedir acaba merak ettim
Benim kızımın kabızlığı için çözüm bulamadım yetişkinde güzel bir çözüm bulmuşsunuz bende her o biberleri yediğimde rahatsız olurum bağırsaklarım daha yoğun çalışır:)) Siyah nokta için ben yoğun buharlı banyodan sonra haftada birkez aparatla temizliyorum. Tığ gibi olup ucu yuvarlak olan bi aparattı trendyoldan almıştım bant falan denedim ama bu kesinlikle daha iyi haftada birkaçkezde yüzümü yıkarken özel minik silikon fırçayla temizliyorum.
Evde olmamalı kontrol edemıyorum her duygusal zayıflığımda sinir üzgün stres bana da çok yediriyor bu aralar kocadan uzak duruyorum motıvem iyiBen de psikolojik yerim.
Baya aştım ama is stresi falan varsa gene kaciyor. Sadece artik daha saglikli atistirmaliklar var evde.
Bunu da bakayımDiyette ben yeni bir maske aldim. Dun ilk defa denedim. Bende siyah noktalar yuzumu temizlesemde gitmiyordu
Ama bu maske goturdu.
Ismi
So Natural; Carbonic Bubble maske
Türkiyede var mi bilmiyorum
Tamam senden benımbol hareket yapalım
Günaydınlar...
Geçen hafta 69.3
Bu hafta 70
Fark 0.7
Zayıflamak yerine kilo alıyorum
1 aydan uzun zaman önce diyete başladığımda da 70 kiloydum şimdide 1 aydır yerimde sayıyorum. Moralim çok bozuk. Başka biri olsa yerimde şimdiye kadar 7-8 kilo vermişti
Eki Görüntüle 2964052
Belki benim gibisindir. Aç kalarak kilo veremem. Yarım porsiyonlarla 3 öğün sağlıklı ve dengeli beslenme ve bol spor yaparak kalori hesabıyla verebilirsin belki. Çok disiplinli bir şekilde devam ederek belki yavaş ama kalıcı bir şekilde kilo verebilirsin. 50 yaşa merdiven dayayan ben veriyorsam verebiliyorsam herkes verir.Çok yiyecem bakalım nolucakhelecek hafta 75 olurum kesin
Bakalım dünden prsiyonumu artırdım bakalım nolacakBelki benim gibisindir. Aç kalarak kilo veremem. Yarım porsiyonlarla 3 öğün sağlıklı ve dengeli beslenme ve bol spor yaparak kalori hesabıyla verebilirsin belki. Çok disiplinli bir şekilde devam ederek belki yavaş ama kalıcı bir şekilde kilo verebilirsin. 50 yaşa merdiven dayayan ben veriyorsam verebiliyorsam herkes verir.
SelamGünaydın ve yine kimsecikler yok
Afıyet olsun canım bol salata ıle yersin yemekten önce su ile şişir karnınıGunaydin,
Uzun zaman sobra salondayim.
sedulu baslangic gibi olsun bu hafta dedim, her seyden az az cok asiri yormayacak kadar yaptim.
5 dak eliptik, yarim saat agirlik, 10 dakika da full body esneme yaptim. Cok güzel oldu
Diyette bugun tek ogun yapicam ama menude pizza var
ama ev yapimi, tam bugday unuyla yapicam, incecik yapicam, bol sebze ve tavuk koyucam. Bence dengeli bir öğün olacak
112 mi? Noldu ?Selam
Isteyim ben
Cok yogun birgun.
7de gelir gelmez ilk isim 112i aramak oldu.
Ben dün 70 kilo geldim bu gün tartıldım 68 kilo geldimEki Görüntüle 2964641
Geçen hafta 59.65
Bugün 60.55
Fark +900 gr
Dün tüm gün dışarıda olunca tartılamamıştım.
Bu sabah tartıldım 61.5 çıktım. Kahvaltı ettim, çay, kahve ve su içtim. Tam tersi 1 kg eksi çıktım.
Sanırım gece ödem tutuyorum bende anlamadım.
Bugün ki tartı paylaşımından sonra bir süre ara vermek istiyorumKuchisabishii
Biraz toparlanınca eski motivasyonumla sahalara dönebilirim inşallah.
En mantiklisi bu bunu niye dusunmedjm kesin tarti bozukBen dün 70 kilo geldim bu gün tartıldım 68 kilo geldimtartımı bozuk bilemedim yarın yeni tartı alıcam
Ben dün 70 kilo geldim bu gün tartıldım 68 kilo geldimtartımı bozuk bilemedim yarın yeni tartı alıcam
Bennsadece ince telle yuvarlak kısımla yapıyorum sivri olan kısmı kullanmadım kullanım videosu var nette plastik uçlu temizlikte günaşırı kullanınca temizliyor ekliyorum görseliFotosunu atarmısın aletin yaptığın zaman ? Teşekkürler
Günaydın buralardayım geceyi kızımla acilde geçirdik boğaz enfeksiyonu olmuş baş ağrısından duramıyorum uykusuzluk fena yaptı beniGünaydın ve yine kimsecikler yok
Benim rahatsızlıklarımla ilgili diye düşünüyorum. Lipödem hastasıyım, ayrıca sindirim sistemi ile ilgili rahatsızlığım var.Ben dün 70 kilo geldim bu gün tartıldım 68 kilo geldimtartımı bozuk bilemedim yarın yeni tartı alıcam
Ben boyle bi on kez falan tartiliyorum tarti gunu
Bazen tartiyla oynuyor cocuklar, o zaman saçmalıyor bi sure, sonra ayarliyor kendini galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?