Fit Club 🏋🏻‍♀️

Kahvaltı:
Mantarlı ve kabaklı yumurta, 2yk lor, domates salatalık, 1 dilim ekmek
Ara: 10gr tuzsuz fıstık
Öğle : 2 dilim ekmek arası patates kızartması (ödül yemeği )
Ara: 1 sade Türk kahvesi 2 küçük kare çikolata
Akşam : 3 yk ıspanak, 2 yk taze fasulye

Spora gittim bugün. 20 dk kardiyo yaptım bu sefer hiit şeklinde yapmaya çalıştım yürüme bandında hızı 9.30 a çıkarıp sonra 6.30 a indirdim. 10 dk bisiklet 20 dk ağırlık üst vücuttaki çalıştım yine
Su 2 lt hala içiyorum

Ödülün bence sahane kizarmis biberde olsa, yemede yaninda yat
Sporun cok guzel olmus

Ödülün bence sahane kizarmis biberde olsa, yemede yaninda yat
Sporun cok guzel olmus

Ben de kasim_pati ya diyecektim, ne sacma ödül o diye
Seveni varmis demek ki.

Gerci bu ekmek arasi seylere kizartma isini ben yurtdisinda gördüm ilk, kasimpati sen de yurtdisinda miydin?

Menu yazayim

2tk fistik ezmesi
Sarimsakli baguet. 4 kucuk dilim yedim
1 teneke ton icine yarin domates biraz mayonez

Felaket sacma menu
En son dun aksam yedigim ileydim. 12e kadar su bile icemedim. Oruclu iken MR a girmem gerekiyormus diye.

Su miktarim simdilik 1L
Spor Vs yok
1667 adim atmisim Oda hastanede cikisi bulamayip kayip oldugum icin attigim adimlar

Merhaba ölçü bildirimi şart mı

Ben de kasim_pati ya diyecektim, ne sacma ödül o diye
Seveni varmis demek ki.

Gerci bu ekmek arasi seylere kizartma isini ben yurtdisinda gördüm ilk, kasimpati sen de yurtdisinda miydin?
Yok İstanbuldayım Annem akşama karnıyarık yapacağı zaman genelde patates de kızartır fazladan , öğlen onu öyle yeriz. Genelde sıcak sevilir patates kızartması ama ben böyle soğuyunca çok daha seviyorum ekmeğin arasında misss

Ben hollandadayim.
Boyle ekmek ici donere patates kizartmasi koyuyorlar, cok şaşırmıştım ilk gördüğümde.

Afiyet olsun sana

Doyurdu mu bu kadarcık şey ya bu arada ağrın geçti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…