Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ben bugünden itibaren kalori miktarımı 1300’e çıkardım, günlük 1300 olarak devam edeceğim bu hafta.
Kilo vermemdeki en büyük etkenin tırmanma egzersizi ve protein miktarını artırmam olduğunu düşünüyorum çünkü kalori miktarımı artırmıştım.

Bu arada dün gecemiz bayağı bir maceralı geçti gerçi bizim macerasız geçen yolculuğumuz pek olmuyor, mutlaka bir macera yaşıyoruz. Bu seferde tekneyi taşıyan trailerın lastiği patladı ve yolda kaldık, otele yarım saat kala eşimin de kullandığı araç kamyonet gibi maşallah hiç sevmiyorum ben kullanmayı ama mecburen çocukları onla otele götürmek zorunda kaldım, saat sabahın 2 siydi, park etmek o kadar zordu ki koskoca şeyi daracık yere, normalde hiç küfür etmem ama muhtemelen en az on kez küfür etmişimdir şu an saat 11:30 neredeyse öğlen olacak hala onu tamir etmekle uğraşıyoruz,yani henüz okyanusun yanına bile yaklaşamadık.

Eklentiler

• 83C4B2C3-76BF-4956-B4E1-A693B3E00D34.jpeg
    147,9 KB · Görüntüleme: 25
Kadın doğum kontrollerimizi aksatıyoruz genelde, kendi adıma ben öyleyim en azından.
İnşallah tekrarlamaz, böyle bir riskten bahsettimi doktor?
Ayaklanınca İbrahim Saraçoğlu’nun rahim kistleri için önerdiği soğan kürünü araştır. Kardeşim denedi gerçekten küçülme oldu kistlerinde.

Ben aksatmiyorum. Gerci kadin dogum kontrolu dedin smear icinse eger. Sene basinda gittim. 3senede bir cagriliyoruz zaten.
Tekrarlaya bilir dedi. Sivida baski yapiyor. Wc e cikmak iskence.
Bakayim simdiden

Sanssizlik olmus resmen. Kac gunlugune gittiniz ?

Tırmanma egzersizi dediğin mountain climber hareketi mi oluyor, yerde plank pozisyonunda yapılan? Yoksa aletli bir şey mi

Kizlar ilk sayfa tablosu guncellendi. 4 kisinin ölcümlerini buldum. Beni unuttun diyen var mi ?

Aa bizim spor salonundaki yürüme bandında da var o deneyeyim bakalım. Teşekkür ederim
Cok iyi kilo verdiriyor. Pandemi oncesi 59yasinda ki babam ile spor yapayim dedim.
7 ile yuruyoruz tirmanma ise 12 veya 13 du. Öldüm ben 10dk yapamadim. Babam 30dk yapti. Bayada fitdir kendisi utandim kendimden. Dahada babam ile spora gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…