- 24 Nisan 2023
- 48
- 131
- 8
- 29
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #29.621
Valla senin adımlar da fena yüksek senden birincilik bekliyorum zatenYe baklavalari canim benim. Siz yedikce ben mutlu oluyorum
acik ic baslarda. benim 6 ay surmustu alismam. kizkardesim 3 gunHeeh o iste. Alisma taktigi versene bana. Hic Cay,kahve icmiyorum bu yuzden
Ben çok küçük yaşta bıraktım ailem kullanmıyor diye heveslenmiştim ama birkaç gün zorla kendini zaten tiksinirsin bende öyle olmuştuHeeh o iste. Alisma taktigi versene bana. Hic Cay,kahve icmiyorum bu yuzden
valla bugun ve yarin adim 0 sayValla senin adımlar da fena yüksek senden birincilik bekliyorum zaten
Bakalım yarın kan testim var dua edin bana bisey çıkmasın kızlar
Senden biseyler bekliyorum yine de o yüzden sıfır saymamvalla bugun ve yarin adim 0 saysonra 3 gun evdeyim. ozaman gorun beni
Kiz kardesim in mi cin mi? O nasil olur yaacik ic baslarda. benim 6 ay surmustu alismam. kizkardesim 3 gun
ZorlayimBen çok küçük yaşta bıraktım ailem kullanmıyor diye heveslenmiştim ama birkaç gün zorla kendini zaten tiksinirsin bende öyle olmuştu
yesil cayi 5 dk demlet la. normal cay icerken acik ic. sekersize alismak icinKiz kardesim in mi cin mi? O nasil olur yabende sendenim kesin. Öf yarin deneyim. Sallama var evde. Ozaman az mi demlensin ?
la yok oglen cikmisti yaaa. rekor adimla gelecek gor bak
o nedir? yeniliyomu?Ip atlamayi seven var mi benim gibi
Evet, yicen mila yok oglen cikmisti yaaa. rekor adimla gelecek gor bak
o nedir? yeniliyomu?
Kiz berbat birsey onca saat oturmakson yarim saat. popom 4 kose oldu yaw
Yavrum menü güzel bence o adimlara aktiviteye göre çok normalMenu yazacaktim, Monopoly e takildimneyseki yatma vakti cocuklarin
Sabah
Mantar,kiyma, carliston biberi biraz cheddar
Yanina salata
Ogle
Kiymali lazanya
Ara
30 gr kaju
2 kare bitter
Aksam
1 kase corba
Yogurt
Salata
Su 2 L
Adim 18219
Herhalde bitti adim konusu
Kolay gelsin!Çocuğa ders çalıştır onunla kitap oku derken ben de ders çalışıyorum
trafik oldugu icin 8.30da cikiyoruz canim ,aksamda 23 de cikiyorum eve donene kadar 00.30 en erken ,yarin izinliyim..Günaydin canim
Ise kacda gidiyorsun sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?