- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 30
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #29.461
sedulu kilomuz ayni ama sende hem boy hem kas daha cok
Benim yuzum hemen kilo aliyor.
Suan yatiyorum hala. Sabah esimi aglayarak uyandirdim. Sicak su torbasi icin. Hic regl agrisindan agladigimi hatirlamiyorum
Ama mutlaka yuruyuse cikacagim
Bu ay daha kotuydu. Hep agrili zatende. Hic Boyle olmadi. Tahmini aldirmak istiyorum. Okadar berbat durumda oluyorumnasil oldun daha iyi misin? gecen ayda xok agrim var dedigini hatirliyorum
Kilo kaybindan canim. Eski usul yuzde hesabi da yapabiliriz. Veya sadece kilo kaybindan da olur hesapyarismayi kilo kaybi uzerinden mi yapiyoruz yoksa adimlar mi? adimlarsa alys beni yener
Geçmiş olsun canım inşallah toparlamışsındırBu ay daha kotuydu. Hep agrili zatende. Hic Boyle olmadi. Tahmini aldirmak istiyorum. Okadar berbat durumda oluyorum
12k şimdilik adım boş durmadım tabi kiYap temizlik sedu
Yeni kalktim. Dus aldim kendime geldim az. Cocuklari esim avm e ordan da kebab yemeye goturecek. Bende evin buralarda yuruyuse cikarim o ara. 409 adimim var.
Omg12k şimdilik adım boş durmadım tabi ki
Bu ay daha kotuydu. Hep agrili zatende. Hic Boyle olmadi. Tahmini aldirmak istiyorum. Okadar berbat durumda oluyorum
Kilo kaybindan canim. Eski usul yuzde hesabi da yapabiliriz. Veya sadece kilo kaybindan da olur hesap
Yok rahmim tersmis. Ondan.Tahmin ediyorum canim benimde agrili cok oluyor ,gittikcede artiyor bu ay ilac aldim gunumu uzatti sacma sapan birsey oldu bu regl isi olsada olmasada madinlar icin hep sıkıntıcok yorma bugun kendini surekli ayaktasin onunda etkisi olur mutlaka
evet isterlerse yuzdelemek daha adil olabilir kilo bazina bakinca ,hepsine uyarım
hepsine
Tartildim canim 61.70siteye giremiyorum arada mesajlari atiyor yazamiyorum Kuchisabishii Alys sen bana gelmeyince ben sana geldim
yarismayi kilo kaybi uzerinden mi yapiyoruz yoksa adimlar mi? adimlarsa alys beni yener
Uuuuu rakibim çok hırslı
Selam insallah hadi bakalim, patir patir gitsin kilolar
Dogru bak. Bir an hatirliyamadimPisi pisi kopatim di unutmusum bak, kullanici adi degistirmeye girdim aklima gelmedi tee temmuza kadar da degistiremeyecekmisim.
Soyle afilli bisey bulmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?