• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
3 dilim salam
Peynir domates salatalık kahve

Ara
300 ml çilekli kefir

Akşam
4 ızgara köfte
Büyük bir kase salata ( marul, salatalık, 2 tane taze soğan, mısır, dereotu )

Kuchisabishii Kuchisabishii

Eklentiler

• IMG_7556.jpeg
    IMG_7556.jpeg
    88,4 KB · Görüntüleme: 29
Hepimiz aynı dönemden geçiyoruz sanırım. Yazın bi sıktık kendimizi kış gelince rehavet çöktü 😀 bir de stres çok etkiliyor yeme düzenini.
Ben de epey kilo aldım ve tekrar bu diyet moduna girmem çok zaman aldı.
Ataklarda ben diş fırçalamaya başladım 🤣 öyle yapınca uzun bir süre yiyecek aramıyorum. Bu yöntemi de yeni deniyorum bakalım umarım haftaya etkisini görürüm.
Bir de onu diyeyim artık diş fırçalamaktan benim dişler aşınır🙈🤣🤣 her canım birşey istediğinde fırçalarsam 🤣🤣🤣
Bence haftaicine yayip yemek onemli.

Atiyorum ornek vereyim,
Tatli seviyorsun,
Bundan sonra hic tatli yok dersen boyle atak aninda 5 gunluk tatli yiyorsun.
Ama yarim porsiyon tatli yesen mesela 2 gunde bir (eskiden 1 porsiyon yedigini varsayalim) gene de baya azaltmis olacaksin, bu da yeterli.

Ben cips cok severim, ara ara 100 kalorilik cipr yiyorum hafta icinde, haftasonu abartmasi olmuyor boylece.
Yaa aslında yiyorum ama bilmiyorum ama dediğin doğru çok kısınca sonra saldırıyor insan🥴
Sadece 400 gr diyor ya 😄
Nesini begenmedin, begenmediysen bana ver 😅
Yaa uzun zamandan beri ilk defa bu kadar yürüdüm. Suyu da arttırmıştım üstelik ilk ödemle 1kilo gider diyordum ona bozuldum🤣 Ama dur yarın tartılacağım yine bakalım inşallah bu sefer artı çıkmam 🤭🤭
Adımlar ne alemde ahaliiii haydi oturanın poposunda çıban çıksın 🤣🤣
Kız kahkaha attım 🤣🤣

İyi akşamlar kızlar 😍
Cts günüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış hellim
Küçük parça beyaz peynir
Çeyrek avakado
1 dilim kepekli ekmek
Bol yeşillik

Ara