- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #29.421
Tükürme deyince bu geldi aklımaParali bi watsapp grubu da denedim
Ama kesmedi. Yuzume tukurulmesi lazim illa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tükürme deyince bu geldi aklımaParali bi watsapp grubu da denedim
Ama kesmedi. Yuzume tukurulmesi lazim illa
kiloları yakın olanların eşlenmesi tabi daha mantıklı geliyor bana azdan az çoktan çok giderTamamdir. Kilolari yakin olanlari eslerim diye dusundum.
Eller Yaris halinde mi olsun obur eslere karsi mi olsun ?
Alys Melegimkorusun sedulu tavsannesi Lori Sismaniye caglacaglacagla
Ay Birde yarin veya bugun bildirim yapmayanlari eklemeyecegim.
76.5 bugunTamamdir. Kilolari yakin olanlari eslerim diye dusundum.
Benden daha yeni gitti8bindeyim. Eve donuyoruz. Biraz dinlenip adimda devam edecegim. Menepozda gibi hararet geciriyorum. Geliyor gelmekde olan
Adımlar ne alemde ahaliiii haydi oturanın poposunda çıban çıksın
Ayakta boş durma adımlaValla sabahtan beri ayaktayim ha. Almanyadan misafirlerim var
Tamamdir. Kilolari yakin olanlari eslerim diye dusundum.
Sabahtan beri bende ayaktayim ama adima bakarsan hic yok ,telefonumu cekmecede birakiyorum
Sen eskiye nazaran cok aktifsin, etkisi olacak muhakkak
Bir de onu diyeyim artık diş fırçalamaktan benim dişler aşınır her canım birşey istediğinde fırçalarsamHepimiz aynı dönemden geçiyoruz sanırım. Yazın bi sıktık kendimizi kış gelince rehavet çöktü bir de stres çok etkiliyor yeme düzenini.
Ben de epey kilo aldım ve tekrar bu diyet moduna girmem çok zaman aldı.
Ataklarda ben diş fırçalamaya başladım öyle yapınca uzun bir süre yiyecek aramıyorum. Bu yöntemi de yeni deniyorum bakalım umarım haftaya etkisini görürüm.
Yaa aslında yiyorum ama bilmiyorum ama dediğin doğru çok kısınca sonra saldırıyor insanBence haftaicine yayip yemek onemli.
Atiyorum ornek vereyim,
Tatli seviyorsun,
Bundan sonra hic tatli yok dersen boyle atak aninda 5 gunluk tatli yiyorsun.
Ama yarim porsiyon tatli yesen mesela 2 gunde bir (eskiden 1 porsiyon yedigini varsayalim) gene de baya azaltmis olacaksin, bu da yeterli.
Ben cips cok severim, ara ara 100 kalorilik cipr yiyorum hafta icinde, haftasonu abartmasi olmuyor boylece.
Yaa uzun zamandan beri ilk defa bu kadar yürüdüm. Suyu da arttırmıştım üstelik ilk ödemle 1kilo gider diyordum ona bozuldum Ama dur yarın tartılacağım yine bakalım inşallah bu sefer artı çıkmamSadece 400 gr diyor ya
Nesini begenmedin, begenmediysen bana ver
Kız kahkaha attımAdımlar ne alemde ahaliiii haydi oturanın poposunda çıban çıksın