- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #29.361
Evin dibide tarla
Sonra yani otoban
Kan degerlerine baktirdin mi ? Corona sonrasi herkes bir garip oldu ya. Ben tek asi oldum, sonra olmadim daha. Kotu etkilendim.Dukanci geldi
Ya ben cok enteresan hasta da olmuyorum,
Boyle enerjim dusuk dolasiyorum.
Koronadan beri boyleyim, duzelmem cok uzun suruyor.
Bu asi haberleri var ya son zamanlarda, ondan da olabilir diyorum.
Boyle sonuk balin gibiyimhic bir sey yapasim yok. Haftasonu hafif bir salona gitmeyi denicem, kisa yaparim, sadece bir acilayim diye.
Yurumem mi. Hava mis yaOh mis,
Bizim yerimize de yuru
Yurumem mi. Hava mis yahep yagmurli,kapaliymis. Erkenden isi bitirdim ciktim
Kan degerlerine baktirdin mi ? Corona sonrasi herkes bir garip oldu ya. Ben tek asi oldum, sonra olmadim daha. Kotu etkilendim.
Hastanede herkes full asili. Felaket carpildilar. Surekli hastalar
Geçmiş olsun sen de mı yurtdışında yaşıyordun? Valla buranın kaderi ölmeden gelmeyin diyorlarKan degerlerine baktirmak mi
Lori ne diyo bu arkidis gene
Gecen cocuk hasta her yere kusuyor diye aradim, biraz dinlensin gecmezse gene arayin dediler
Manyak bunlar. Kendi doktorun yok mu kiz. Durumu anlat kan vermek istiyorum deKan degerlerine baktirmak mi
Gecen cocuk hasta her yere kusuyor diye aradim, biraz dinlensin gecmezse gene arayin dediler
Gecmis olsun. Migren cok kotu yaSelam kızlar dün giremedim buralara migrenim tuttu. Kursa bile gidemedim. Öğlen ikiye kadar uyudum öğleden sonra hava güzel diye yürüyüşe gittim. Benim de dün 13k adım vardı
Kizlar burda comalik olsan ozaman bile bakmazlarKan degerlerine baktirmak mi
Cumartesi veya pazarKızlar hangi gün tartılıyoruz ?
Eski usul fotoğraflı mı ?Cumartesi veya pazar
Yok bu sefer dukanci degilimDukanci geldi
Ya ben cok enteresan hasta da olmuyorum,
Boyle enerjim dusuk dolasiyorum.
Koronadan beri boyleyim, duzelmem cok uzun suruyor.
Bu asi haberleri var ya son zamanlarda, ondan da olabilir diyorum.
Boyle sonuk balin gibiyimhic bir sey yapasim yok. Haftasonu hafif bir salona gitmeyi denicem, kisa yaparim, sadece bir acilayim diye.
Yok foto zorunlu degilEski usul fotoğraflı mı ?
Yarına bakayım o zaman başlangıç yarından itibaren olsun bi acı gerçekleri göreyim
Bende matematik diyeti diye bir diyet varmis. Daha cok hesap isi. Danimarkali bir profesor bulmus . Bugün ona basladimYok bu sefer dukanci degilimingiltereye ozel bi diyete girdim hayrolsun sonumuz
Yok bu sefer dukanci degilimingiltereye ozel bi diyete girdim hayrolsun sonumuz
Bende matematik diyeti diye bir diyet varmis. Daha cok hesap isi. Danimarkali bir profesor bulmus . Bugün ona basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?