• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Dukanci geldi 🍖🥓🥩🍗

Ya ben cok enteresan hasta da olmuyorum,
Boyle enerjim dusuk dolasiyorum.

Koronadan beri boyleyim, duzelmem cok uzun suruyor.

Bu asi haberleri var ya son zamanlarda, ondan da olabilir diyorum. 🤷🏻‍♀️

Boyle sonuk balin gibiyim 🤣 hic bir sey yapasim yok. Haftasonu hafif bir salona gitmeyi denicem, kisa yaparim, sadece bir acilayim diye.
Kan degerlerine baktirdin mi ? Corona sonrasi herkes bir garip oldu ya. Ben tek asi oldum, sonra olmadim daha. Kotu etkilendim.
Hastanede herkes full asili. Felaket carpildilar. Surekli hastalar

Kan degerlerine baktirdin mi ? Corona sonrasi herkes bir garip oldu ya. Ben tek asi oldum, sonra olmadim daha. Kotu etkilendim.
Hastanede herkes full asili. Felaket carpildilar. Surekli hastalar

Kan degerlerine baktirmak mi 🤪
Lori Lori ne diyo bu arkidis gene 🤣

Gecen cocuk hasta her yere kusuyor diye aradim, biraz dinlensin gecmezse gene arayin dediler 😜🤪

Selam kızlar dün giremedim buralara migrenim tuttu. Kursa bile gidemedim. Öğlen ikiye kadar uyudum öğleden sonra hava güzel diye yürüyüşe gittim. Benim de dün 13k adım vardı

Dukanci geldi 🍖🥓🥩🍗

Ya ben cok enteresan hasta da olmuyorum,
Boyle enerjim dusuk dolasiyorum.

Koronadan beri boyleyim, duzelmem cok uzun suruyor.

Bu asi haberleri var ya son zamanlarda, ondan da olabilir diyorum. 🤷🏻‍♀️

Boyle sonuk balin gibiyim 🤣 hic bir sey yapasim yok. Haftasonu hafif bir salona gitmeyi denicem, kisa yaparim, sadece bir acilayim diye.
Yok bu sefer dukanci degilim :D ingiltereye ozel bi diyete girdim hayrolsun sonumuz 🤣

Back