• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Yaa kızlar ben yürüyüşü bu hafta soktum hayatıma çok şükür 🙏🏻 kendime karşı acımasız da olmak istemiyorum ama diyet dün Allah affetsin resmen tatlı-tuzlu atağına girdim. Bir yarım saat içinde yediklerimi şuna düşününce bile miden bulanıyor 🥴🥴
Neden öyle oldum bilmiyorum. Ben çok zorlanıyorum yaa diyet istikrarında bu sefer. Bu kadar kilo alacağımı beklemiyordum bu beni baya demotive etti. Ama sizin sayenizde bunu diyete uyma kısmını da çözeceğim. Siz mesela bu tür ataklar için evde sağlıklı ne bulunduruyorsunuz. O anda ilk ne yapıyorsunuz. Aç değildim yediğimden de birşey anlamadım sadece öylece tıktım ağzıma 🙈🥴🥴

Yaa kızlar ben yürüyüşü bu hafta soktum hayatıma çok şükür 🙏🏻 kendime karşı acımasız da olmak istemiyorum ama diyet dün Allah affetsin resmen tatlı-tuzlu atağına girdim. Bir yarım saat içinde yediklerimi şuna düşününce bile miden bulanıyor 🥴🥴
Neden öyle oldum bilmiyorum. Ben çok zorlanıyorum yaa diyet istikrarında bu sefer. Bu kadar kilo alacağımı beklemiyordum bu beni baya demotive etti. Ama sizin sayenizde bunu diyete uyma kısmını da çözeceğim. Siz mesela bu tür ataklar için evde sağlıklı ne bulunduruyorsunuz. O anda ilk ne yapıyorsunuz. Aç değildim yediğimden de birşey anlamadım sadece öylece tıktım ağzıma 🙈🥴🥴
Bu ben. Skntidan resmen.
Birkac gündür iyiyim.
Bitter ve ceviz atlatiyorum bu durumu.sevdigin bir bitter bul.
Ben nane ve Matcha li buldum. Baya guzel. 15 gr ediyor bir parca. Onu Minik minik dogradim.
Sonra ceviz de ekledim. Bir ondan bir ondan yavas yavas,cikolata tadini cikarana kadar agzimda dolandirdim 😂

Sadece sen degil ,cogumuz aldik.
Birlikte hallederiz.

cuma günü yediklerim
Sabah:
kepek ekmeği ve peynir ile tost gibi yapıp yedim( geç kalıyordum), 1 tane de kuru kayısı

Ara:
1 kare bitter çikolata , filtre kahve

Öğlen: fırın balık ve sebze haşlama ( karnabahar, renkli havuçlar vardı)
(dışarıda yedim)

Ara: 3 kuru kayısı ve bir 7-8 tane badem

Ara;( evde bulduğum gereksiz ne varsa biraz biraz herseyde götürdüm🙈🙈🙈)

Akşam: yarım kase tavuk suyu çorba, 4-5 kaşık enginar yemeği

Su: 1,5lt
Spor: 7300 adım

Artık bende yazacağım yazınca insan utanıyor yediklerinden 😂😂😂 öğlen yemeğini dışarda yedim. Vaktim vardı hem kendi kendime keyif yapayım hem de evde saçma sapan şeyler olmasın diye 😂(hatta aklıma Krovasan kahve geldi ilk, Dedim hem doymayacaksın hem gereksiz kalori alacaksın.balık yedim. Sonra nasıl yoldan çıktım hatırlamıyorum🙈😂

Bu ben. Skntidan resmen.
Birkac gündür iyiyim.
Ben nane ve Matcha li buldum. Baya guzel. 15 gr ediyor bir parca. Onu Minik minik dogradim.
Sonra ceviz de ekledim. Bir ondan bir ondan yavas yavas,cikolata tadini cikarana kadar agzimda dolandirdim 😂

Birlikte hallederiz.
Evde vardı da ondan da yedim çubuk kraker, milka çikolatada yedim🤷🏻‍♀️
Bugün tartildim. Fakat yarin de tartilayim. Regl olacagim diyor app. Sirf o yuzden yarin de tartilayim diyorum
Ben de tartıldım sadece -400 farkı görünce yarın da bir tartılayım. Bugün su içmeye özen göstereyim bakayım yarın nasıl olacak

Hepimiz aynı dönemden geçiyoruz sanırım. Yazın bi sıktık kendimizi kış gelince rehavet çöktü 😀 bir de stres çok etkiliyor yeme düzenini.
Ben de epey kilo aldım ve tekrar bu diyet moduna girmem çok zaman aldı.
Ataklarda ben diş fırçalamaya başladım 🤣 öyle yapınca uzun bir süre yiyecek aramıyorum. Bu yöntemi de yeni deniyorum bakalım umarım haftaya etkisini görürüm.

Bence haftaicine yayip yemek onemli.

Atiyorum ornek vereyim,
Tatli seviyorsun,
Bundan sonra hic tatli yok dersen boyle atak aninda 5 gunluk tatli yiyorsun.
Ama yarim porsiyon tatli yesen mesela 2 gunde bir (eskiden 1 porsiyon yedigini varsayalim) gene de baya azaltmis olacaksin, bu da yeterli.

Ben cips cok severim, ara ara 100 kalorilik cipr yiyorum hafta icinde, haftasonu abartmasi olmuyor boylece.

Bu ben. Skntidan resmen.
Birkac gündür iyiyim.

Birlikte hallederiz.

Bunu ben cok yaptim ama ise yaramiyir bende, aklimdakini yemem lazim 🤪

Ama ben cikolata falan genelde ogunume katip yiyorum, o da guzel taktik tavsiye ederim. Cok az cikolata ile tatmin yasiyorsun, ogun yedigin icin karnin doyuyor cunku.

Yogurtlu veya sutlu yulaf yedigimde ustune hafif cikolata serpsem yetiyor.

Bende matematik diyeti diye bir diyet varmis. Daha cok hesap isi. Danimarkali bir profesor bulmus . Bugün ona basladim
Ayy hesap kitap isleri zor.
Ama sagolsun chat gbt var, su diyete uygun menu oner diyorum sak diye yaziyor :D
Abaha
Kiz turk genlerine ingiliz diyeti olmaz 😹 sutlu cay falan icirirler aman diyim 🥴

Hahah, yok oyle menulu degil. Serbest gidalar var, gunde iki sut urunu ve bir dilim ekmek (veya tahilsi) izni var bi de. 15 gunah (syn) hakki var. yiyecegin seyin bilgisini gidiyosun gunahi ne soyluyor. Serbest gidalar arasinda meyve sebze baklagil falan da var. ben sinir koymazsam kilo bile alirim bu diyetle diye bi kokrmuyorum degil :D

En onemli kismi haftada bi gruba gidip tartiliyoruz 😅 o sebeple sectim zaten. Tarti korkusu lazim bana, yillardir burada bedavaydi simdi parayla gidiyorum 🥹

Hepi topu 5-6 kisiyiz. 3 grup cikar 🤭

Lori Lori
Alys Alys
Melegimkorusun Melegimkorusun
tavsannesi tavsannesi
sedulu sedulu
Ben 😁 oo harika

Sismaniye Sismaniye dondun mu emin degilim 😂
Evet evet dondum yaz beni de temmuza kadar diyetteyim kesin :KK14:

Ayy hesap kitap isleri zor.
Ama sagolsun chat gbt var, su diyete uygun menu oner diyorum sak diye yaziyor :KK70:

Hahah, yok oyle menulu degil. Serbest gidalar var, gunde iki sut urunu ve bir dilim ekmek (veya tahilsi) izni var bi de. 15 gunah (syn) hakki var. yiyecegin seyin bilgisini gidiyosun gunahi ne soyluyor. Serbest gidalar arasinda meyve sebze baklagil falan da var. ben sinir koymazsam kilo bile alirim bu diyetle diye bi kokrmuyorum degil :KK70:

En onemli kismi haftada bi gruba gidip tartiliyoruz 😅 o sebeple sectim zaten. Tarti korkusu lazim bana, yillardir burada bedavaydi simdi parayla gidiyorum 🥹

Evet evet dondum yaz beni de temmuza kadar diyetteyim kesin :KK14:

Para vermeden akillanmayan kesim 🤪
Hadi bakalim dene 👍

Back