- 14 Kasım 2001
- 21.325
- 2
- 69.484
- 1.623
- 101
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #29.301
Eski grup kaptani olarak yaziyorum.
Yogun is hayati olup ,cuma bildirimlerini yapmayip,bir sonraki hafta gelip grup ortalamasini dusurduklerini gormek sinir bozucuydu
Cok basit gorunebilir. Fakat okadar vakit alinan birseyki liste yapmak.
Ben hala iyi oldu diyorum kapandigi icin
Hosgeldin kuzum. Oyy hala yogunsunMerhaba kızlar
Selam vereyim dedim. Nasılsınız ?
Ben en son galiba kayınvalide bacağını kırınca yazmıştım buraya.
Hala tam toparlayamadı iki ev bakıyorum şimdilik o yüzden her günüm ayrı yoğunlukla geçiyor.
Diyet olayları ne alemde motivasyon var mı ?
Yaz geldi göbekler löppe löppe fora
Sosyal medyada artık diyet zor oluyor açıkçası bu pahalılıkta ve deprem dolayısıyla ben orada diyet tabak paylaşımlarımı bıraktım buraya yöneldim topiğime beklerim haftada 2 kiloya yakın veriyorum motivasyon da var yaza fite fit olmak isteyen herkesi beklerimAmaKazen ben neden yokum bir sor, sormuşsun da zaten. Çünkü artık diyet grupları olmadığı için yokum. Varken ne güzel bir gün atlasam bile günaşırı mutlaka okuyup-yazardım gruplara.
Olsa yine devamlılık sağlarım. Herkesin yoğunluğu mutlaka olacak. Zaman zaman ayrılmalar da olacak. Kilo verenler kaybolup gidebiliyor aralarda ama mutlaka devam edenler oluyor. Sürekli bir sirkülasyon oluyor illa ki. Kaybolanlar da mutlaka bir gün geri dönüyor benim gibi
Bence dev hizmet ve motivasyon o gruplar kadınlar için. Hele ki sosyal ortamımızın çok daraldığı ve sıkıntılarımızın had safhada olduğu dönemlerde birbirimize çok iyi geliyorduk. Kadınlar Kulübü ruhu bu değil mi zatenKazen
Yeniden aktifleşmesi çok güzel olur, sanıyorum ki çok kişi de bu konuda beni destekleyecektir ancak tabii son söz sizin
Sevgiler.
Evet yavrum yoğunluk geçmedi. Yine de eskisine göre iyi ama hala tam kaynamadı kırık kısım yaşından dolayı.Hosgeldin kuzum. Oyy hala yogunsunBizde iyiyiz. Löp löp geziniyoz♥
Hoşbuldum kaptanımHosgeldin kuzum
Tek agir sen degilsin. Uzulme
Dur bakalım inşallah böyle devam ederimBomba gibi geliyor biri
SelamMerhaba kızlar
Hala tam toparlayamadı iki ev bakıyorum şimdilik o yüzden her günüm ayrı yoğunlukla geçiyor.
Ya aklima ne geldi.Hoşbuldum kaptanımsorma sorma
Dur bakalım inşallah böyle devam ederim
Selamsedulu sorma ben de löp löp geziyordum dün itibari ile kürkçü dükkanına geri döndüm. Çok geçmiş olsun kayınvalidene seni de bekleriz aramıza ❤
Merhaba kızlar
Buldun mu baklavaGobekler onemli degil,
Popislere zeval gelmesin
Beni bayram baklavasi yakti, etkisinden cikamadim
Buldun mu baklava
Ne tatlisi yedinRuyasini goruyom,
Yok valla,
Herhalde yiyemedim diye icimde kaldibaska tatlilara veriyom kendimi kesmiyor
Is de carpti, yerimden kipirdayamadim bugun
Ne tatlisi yedin
Benide gece kiz carptigrip olmus burnu tikali. Yanimiza geldi,uyutmadi. Evdeydi bugun benimle. Sersem gibiydim.
Benim de dönmem lazım ama yogunluktan bildirim yapmayı unutursam diye gelemedimHoşbuldum kaptanımsorma sorma
Dur bakalım inşallah böyle devam ederim
Selamsedulu sorma ben de löp löp geziyordum dün itibari ile kürkçü dükkanına geri döndüm. Çok geçmiş olsun kayınvalidene seni de bekleriz aramıza ❤
Benim göbek önemli kız squat yapa yapa popoyu büyüttüm ama göbek olunca seksi durmuyorGobekler onemli degil,
Popislere zeval gelmesin
Beni bayram baklavasi yakti, etkisinden cikamadim
Oo güle güle sağlıkla yeni evinizde oturunYa aklima ne geldi.
En son tasiniyordunuz yeni evinize
Bizede kasimda sonunda istedigimiz ev cikti. Tasindik
Çok geçmiş olsunNe tatlisi yedin
Benide gece kiz carptigrip olmus burnu tikali. Yanimiza geldi,uyutmadi. Evdeydi bugun benimle. Sersem gibiydim.
Kaldirildi diye biliyorumyaa kızlar birşey soracağım. Mesajlarımızın altında beden kitle endeksimizi gösteren göstergeler çıkıyordu daha önce şimdi yok. Kaldırdılar mı onu acaba ? Ya da görünmesi için ekstra birsey mi yapmalıyım?
Menu cok guzel bence. Cok kahve dedigin ne kadar ?Kızlar günün özeti bugünde sağlıklı beslendim ( aksam yemeğinde yumurtalı kalenin yanına kuskus yedim o olmasaydı çok daha iyi olacaktı)
Su: 2lt nin üzerinde +
1 bardak kiraz sapı çayı var niyetim yatarken bir de rezene çayı içmek
Spor: 7000 küsür adım vardı üzerine akşam yemeğinden sonra 45dk Leslie yaptım
Kahve çok içiyorum onu azaltmam gerek ama elimden geldiğince kafeinsiz filtre kahve yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?