Fit Club 🏋🏻‍♀️

Açıkçası nasıl demotive olduğunuzu çok iyi anlıyorum ve biliyorum. . Evet ilk yıllar gruplar çok başarılı idi ama başka sosyal medya araçları çıktı whatsapp çıktı insanlar dağıldı gitti. Kaptanları ve gruplar için çalışmaların hakkı ödenmez. Ama her güzel şey bir gün biter...

Bence de böyle daha sağlıklı oldu

Merhaba kızlar
Selam vereyim dedim. Nasılsınız ?
Ben en son galiba kayınvalide bacağını kırınca yazmıştım buraya.
Hala tam toparlayamadı iki ev bakıyorum şimdilik o yüzden her günüm ayrı yoğunlukla geçiyor.
Diyet olayları ne alemde motivasyon var mı ?
Yaz geldi göbekler löppe löppe fora

Hosgeldin kuzum. Oyy hala yogunsunBizde iyiyiz. Löp löp geziniyoz♥

Sosyal medyada artık diyet zor oluyor açıkçası bu pahalılıkta ve deprem dolayısıyla ben orada diyet tabak paylaşımlarımı bıraktım buraya yöneldim topiğime beklerim haftada 2 kiloya yakın veriyorum motivasyon da var yaza fite fit olmak isteyen herkesi beklerim

Hosgeldin kuzum
Tek agir sen degilsin. Uzulme
Hoşbuldum kaptanımsorma sorma
Bomba gibi geliyor biri
Dur bakalım inşallah böyle devam ederim
Selam sedulu sorma ben de löp löp geziyordum dün itibari ile kürkçü dükkanına geri döndüm. Çok geçmiş olsun kayınvalidene seni de bekleriz aramıza ❤

Ya aklima ne geldi.
En son tasiniyordunuz yeni evinize

Bizede kasimda sonunda istedigimiz ev cikti. Tasindik

Gobekler onemli degil,
Popislere zeval gelmesin

Beni bayram baklavasi yakti, etkisinden cikamadim

Benim de dönmem lazım ama yogunluktan bildirim yapmayı unutursam diye gelemedim bi kaç gündür diyet moduna girdim aslında
Gobekler onemli degil,
Popislere zeval gelmesin

Beni bayram baklavasi yakti, etkisinden cikamadim
Benim göbek önemli kız squat yapa yapa popoyu büyüttüm ama göbek olunca seksi durmuyor benim bütün sorun bel göbek
Bayramda baklava bir dilim yedim ben hem de ev baklavası anam actiydi mis gibi az şerbetli ama abartmayayim dedim diyet namına bir sey kalmamisti uzun zamandir

Ya aklima ne geldi.
En son tasiniyordunuz yeni evinize

Bizede kasimda sonunda istedigimiz ev cikti. Tasindik
Oo güle güle sağlıkla yeni evinizde oturun yok biz taşınalı 2 yılı geçti. Ben her yıl burada olduğum için karıştırdın ben o taşınmanın üzerine 2 defa kilo verip tekrar aldım
Ne tatlisi yedin

Benide gece kiz carpti grip olmus burnu tikali. Yanimiza geldi,uyutmadi. Evdeydi bugun benimle. Sersem gibiydim.
Çok geçmiş olsun

Kızlar günün özeti bugünde sağlıklı beslendim ( aksam yemeğinde yumurtalı kalenin yanına kuskus yedim o olmasaydı çok daha iyi olacaktı)

Su: 2lt nin üzerinde +
1 bardak kiraz sapı çayı var niyetim yatarken bir de rezene çayı içmek

Spor: 7000 küsür adım vardı üzerine akşam yemeğinden sonra 45dk Leslie yaptım

Kahve çok içiyorum onu azaltmam gerek ama elimden geldiğince kafeinsiz filtre kahve yapıyorum

yaa kızlar birşey soracağım. Mesajlarımızın altında beden kitle endeksimizi gösteren göstergeler çıkıyordu daha önce şimdi yok. Kaldırdılar mı onu acaba ? Ya da görünmesi için ekstra birsey mi yapmalıyım?

Menu cok guzel bence. Cok kahve dedigin ne kadar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…