• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Eski grup kaptani olarak yaziyorum.
Yogun is hayati olup ,cuma bildirimlerini yapmayip,bir sonraki hafta gelip grup ortalamasini dusurduklerini gormek sinir bozucuydu 🙄

Cok basit gorunebilir. Fakat okadar vakit alinan birseyki liste yapmak.
Ben hala iyi oldu diyorum kapandigi icin

Açıkçası nasıl demotive olduğunuzu çok iyi anlıyorum ve biliyorum. . Evet ilk yıllar gruplar çok başarılı idi ama başka sosyal medya araçları çıktı whatsapp çıktı insanlar dağıldı gitti. Kaptanları ve gruplar için çalışmaların hakkı ödenmez. Ama her güzel şey bir gün biter...

Bence de böyle daha sağlıklı oldu

Merhaba kızlar
Selam vereyim dedim. Nasılsınız ?
Ben en son galiba kayınvalide bacağını kırınca yazmıştım buraya.
Hala tam toparlayamadı iki ev bakıyorum şimdilik o yüzden her günüm ayrı yoğunlukla geçiyor.
Diyet olayları ne alemde motivasyon var mı ?
Yaz geldi göbekler löppe löppe fora 🤣

Merhaba kızlar
Hala tam toparlayamadı iki ev bakıyorum şimdilik o yüzden her günüm ayrı yoğunlukla geçiyor.
Hosgeldin kuzum. Oyy hala yogunsun🥹Bizde iyiyiz. Löp löp geziniyoz♥🤣

Ama Kazen Kazen ben neden yokum bir sor, sormuşsun da zaten. 😃 Çünkü artık diyet grupları olmadığı için yokum. Varken ne güzel bir gün atlasam bile günaşırı mutlaka okuyup-yazardım gruplara.
Olsa yine devamlılık sağlarım. Herkesin yoğunluğu mutlaka olacak. Zaman zaman ayrılmalar da olacak. Kilo verenler kaybolup gidebiliyor aralarda ama mutlaka devam edenler oluyor. Sürekli bir sirkülasyon oluyor illa ki. Kaybolanlar da mutlaka bir gün geri dönüyor benim gibi😃🤩😍
Bence dev hizmet ve motivasyon o gruplar kadınlar için. Hele ki sosyal ortamımızın çok daraldığı ve sıkıntılarımızın had safhada olduğu dönemlerde birbirimize çok iyi geliyorduk. Kadınlar Kulübü ruhu bu değil mi zaten Kazen Kazen :KK66:
Yeniden aktifleşmesi çok güzel olur, sanıyorum ki çok kişi de bu konuda beni destekleyecektir ancak tabii son söz sizin 👀
Sevgiler.🌺
Sosyal medyada artık diyet zor oluyor açıkçası bu pahalılıkta ve deprem dolayısıyla ben orada diyet tabak paylaşımlarımı bıraktım buraya yöneldim topiğime beklerim haftada 2 kiloya yakın veriyorum motivasyon da var yaza fite fit olmak isteyen herkesi beklerim ❤️

Hosgeldin kuzum
Tek agir sen degilsin. Uzulme 😂
Hoşbuldum kaptanım😍sorma sorma 🙈
Bomba gibi geliyor biri💃
Dur bakalım inşallah böyle devam ederim 🙏🏻
Merhaba kızlar
Selam sedulu sedulu sorma ben de löp löp geziyordum dün itibari ile kürkçü dükkanına geri döndüm. Çok geçmiş olsun kayınvalidene seni de bekleriz aramıza ❤🤗

Selam sedulu sedulu sorma ben de löp löp geziyordum dün itibari ile kürkçü dükkanına geri döndüm. Çok geçmiş olsun kayınvalidene seni de bekleriz aramıza ❤🤗
Ya aklima ne geldi.
En son tasiniyordunuz yeni evinize

Bizede kasimda sonunda istedigimiz ev cikti. Tasindik 😂

Merhaba kızlar

Gobekler onemli degil,
Popislere zeval gelmesin 🤣

Beni bayram baklavasi yakti, etkisinden cikamadim 🥹

Benim de dönmem lazım ama yogunluktan bildirim yapmayı unutursam diye gelemedim 😀 bi kaç gündür diyet moduna girdim aslında
Gobekler onemli degil,
Popislere zeval gelmesin 🤣

Beni bayram baklavasi yakti, etkisinden cikamadim 🥹
Benim göbek önemli kız squat yapa yapa popoyu büyüttüm ama göbek olunca seksi durmuyor 🤣 benim bütün sorun bel göbek
Bayramda baklava bir dilim yedim ben hem de ev baklavası 🤣 anam actiydi mis gibi az şerbetli 😀 ama abartmayayim dedim diyet namına bir sey kalmamisti uzun zamandir 😀

Ya aklima ne geldi.
En son tasiniyordunuz yeni evinize

Bizede kasimda sonunda istedigimiz ev cikti. Tasindik 😂
Oo güle güle sağlıkla yeni evinizde oturun🤗💕 yok biz taşınalı 2 yılı geçti. Ben her yıl burada olduğum için karıştırdın🤗 ben o taşınmanın üzerine 2 defa kilo verip tekrar aldım 🙈🙈🤣
Ne tatlisi yedin 🥹

Benide gece kiz carpti 😂 grip olmus burnu tikali. Yanimiza geldi,uyutmadi. Evdeydi bugun benimle. Sersem gibiydim.
Çok geçmiş olsun

Kızlar günün özeti bugünde sağlıklı beslendim ( aksam yemeğinde yumurtalı kalenin yanına kuskus yedim o olmasaydı çok daha iyi olacaktı)

Su: 2lt nin üzerinde +
1 bardak kiraz sapı çayı var niyetim yatarken bir de rezene çayı içmek 🙏🏻

Spor: 7000 küsür adım vardı üzerine akşam yemeğinden sonra 45dk Leslie yaptım💪🏻

Kahve çok içiyorum onu azaltmam gerek ama elimden geldiğince kafeinsiz filtre kahve yapıyorum 🤷🏻‍♀️

yaa kızlar birşey soracağım. Mesajlarımızın altında beden kitle endeksimizi gösteren göstergeler çıkıyordu daha önce şimdi yok. Kaldırdılar mı onu acaba ? Ya da görünmesi için ekstra birsey mi yapmalıyım?

Kızlar günün özeti bugünde sağlıklı beslendim ( aksam yemeğinde yumurtalı kalenin yanına kuskus yedim o olmasaydı çok daha iyi olacaktı)

Su: 2lt nin üzerinde +
1 bardak kiraz sapı çayı var niyetim yatarken bir de rezene çayı içmek 🙏🏻

Spor: 7000 küsür adım vardı üzerine akşam yemeğinden sonra 45dk Leslie yaptım💪🏻

Kahve çok içiyorum onu azaltmam gerek ama elimden geldiğince kafeinsiz filtre kahve yapıyorum 🤷🏻‍♀️
Menu cok guzel bence. Cok kahve dedigin ne kadar ?

Back