- 4 Kasım 2018
- 26.202
- 108.681
- 598
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #28.701
Direnme al bence. Gecmis olsun. Bas agrisi berbat birseyBugunu sayma 3 gun.
Bas agrim var cok ya, hasta olmasam bari.
Su az ictim diye olmustur diyordum ama 3 gunu gecti, hic iyilesme yok. Agri kesici almaya direnmeyeyim en iyisi.
Direnme al bence. Gecmis olsun. Bas agrisi berbat birsey
Donuyorum bende. Umarim ateslenmem
Sanki ben de biliyordum bunu ama low carb mi fasting mi bozuyordu regli karistirdim.
Bozdum, ettim kahvaltimi
Ben bu ay soylemedi ayip cok guzel regl oldum. O zaman bundan sonra keto degil dusuk karb besleneyim, bu vucut ritmimi bozmamaya ozen gostereyim diye dusundum. Karistirdim low carb mi if mi donguye zarar veriyordu. Biraz okuyqyim, bilgilerimi tazeleyeyim.40-48 saati pek gecmemek lazim.
Eski if cilerdenimbaya video izledim hepsi ezberimde .
Genelde if uzerine bilimsel calismalar erkekler uzerinde yapilmis, o yuzden kimse tam net kadinlar yapsin yapmasin diyemiyor aslinda. Ama son yillarda iyice ortaya cikiyor. Hatta regl dongusunu yitiren kadinlara tedavi olarak yuksek kalorili ve de sik yiyecekleri diyetler veriyorlar. Denk geldim bi yerlerde sasirdim acikcasi, cok varmis.
Adim uyar yavrum. 2-3 mahkum gozume kestirir peslerijde kosarimSana adim kismi uyar mi ki
3ay sonraya hedefine nedir ?
MuhahahahaEyi hadi kaptan seni mi kircam yapayim 10 bin adim.
Belki mental health ime iyi gelir
BDY ye gidiyom. Sesim cikmazsa yarin bilinki haci abiye yakalandim
Saol canim
Pazar günü saatler ileri alinacak
Aksam 20 e dogru oluyor iftar
Hu hu
Tartiya iki gun kala yeni hedefler koyalim mi
Kuralci olup hergun en az 10bin adim ,kalori sayimi ve aksam menu paylasimi da mecburi diyelim mi
Aman aman hasta falan olmayalim.
Sen de git sicak bir dus al isin
Hu hu
Yine yok kimsecikler.
Iste 10bin adimi tamamladimevdede bir 5bin atmayi hedefliyorum.
Hava kapali. Dun ki gibi olsaydi . Gerci cikabilirim yinede,kiz sayesinde
Niyetli degilim bugun. Is cok yogun,iyiki kalkamadim
Ayari yanlistir telefonun. Bende yarin eski saati bulacagim. Daha sarj almadim kendi saatime.Saatimi sarj edeyim en iyisi, telefonla olmuyor. 3 bindeymisim daha, inanmayin, o kadan tuvalete gittim geldim ofiste
Saatle 10 bin yapip cikarmayi dusunuyorum, adim sayisi takinti yapsin istemiyorum. On binden sonrasi keyfine olsun
Ayari yanlistir telefonun. Bende yarin eski saati bulacagim. Daha sarj almadim kendi saatime.
12bindeyim. Eve geldim sarjim bitmisti. Yeni taktim.
Kizlar disari cikip mini tur attik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?