Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bugun guzel gecti

Gene tum gun oturdum ama olsun az da olsa yuruyusum var.

Yarin ofise yemek yaptim, biraz sebzeye doneyim bu aralar.

Karabugday hasladim, yanina sebze karisimi kavurdum, az da peynir ekledim protein olsun diye. Hepsini karistirdim

Günaydin,izin gununde bile erken kalkanlara

5gun aksam calisinca sabah da ev isine pek vakit olmuyordu.
erkenden camasir attim makinaya. Kuruyanlari katlayip nevresimleri degisecegim cocuklarin

dun gece firtina ve kar vardi. Ev isini halledip karda yürüyüse cikacagim.

yemek planimida yaptim.

ilk ögün yumurta salatasi
son ögün arpa sehriye corbasi, marul ve kivircik salata

Gunaydin kizlar ,herkes rutinlere koyulmuş kac gundur evde olmamanin sefasini suruyorum bende dun makinelerce camasir yikadim ,bugun utu ve katlama zamani
Ogleden sonra kuafore gitmeyi dusunuyorum yürüyerek gider gelirim adim icin 2gundur baya ipin ucunu kacirmisim

Sende bendensin
Yumurta hasliyorum,ara verdim. Sonra devam

Benim sac uclarim paspas gibi.
Sac maskesi aldim,yag aldim ama hala ayni

Sende bendensin
Yumurta hasliyorum,ara verdim. Sonra devam

Benim sac uclarim paspas gibi.
Sac maskesi aldim,yag aldim ama hala ayni

bence hepimiz ayniyiz sadece caktirmiyorlar
Saclarimi kestirice almistim bende dunde aklimdan gecti kullaniyorum ama bi fark yok vitaminlerle mi ilgili acaba ,saca kirilan ampullerden denedin mi?

Ilk ögün
Yumurta salatasina usendim
Afiyet olsun 1saat sonra salata
yapmak niyetindeyim

Hayir denemedim onu. Sen denedim mi ?
Vitaminlerime de sorun yoktu, d vitamini disinda. Ay bilemedim. Belkide daha iyi bir sac maskesi alinmali. Gerci o dedigim yag haftada 2-3 kullanilacak ben ayda 2 ayca kullandim

Sanada simdiden afiyet olsun

Bugunde mi bisey var acaba ,tek ogun yapiyim dedim ama okul cikisina kadar aciktim cocuklarla tekrar yedim ..
Ardindan erkenden uyumusum uyaninca yine ac kalktim
Ramazana kilo alarak basliycak gibiyim

Bugunde mi bisey var acaba ,tek ogun yapiyim dedim ama okul cikisina kadar aciktim cocuklarla tekrar yedim ..
Ardindan erkenden uyumusum uyaninca yine ac kalktim
Ramazana kilo alarak basliycak gibiyim

Kiz tek ogunle acikmasan kotu.

Hem bak ne duydum
Eger yemekten sonra 5-6 saat icinde acikmiyorsan metabolizman yavas calisiyordur.

Yemekten cok kisa sure sonra da acikiyorsan az yiyorsundur.

Yani ikisinin ortasi yemek seni 5 saat tok tutuyorsa yiter karatay hocam da 4 saat sonra yiyin en az derdi ilk zamanlar hatirlad da.

Aclik hissetmek bu yonuyle dusununce iyi, vucut yakiyor ki yenisini istiyor diyorum.

Bugun sinava gidiyom Lori zwolleye, bana sans dile cicegim, hep bildigim seyleri sorsunlar

Disaridayim tum gun, su falan icmeden kapaticam gunu demektir

Bol yuruyus cepte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…