• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bugun sinava gidiyom Lori Lori zwolleye, bana sans dile cicegim, hep bildigim seyleri sorsunlar 😀

Disaridayim tum gun, su falan icmeden kapaticam gunu demektir 🤣

Bol yuruyus cepte ✌️
Nasil gecti bamyam?
Zwolle uzak degilmi la?
Bu egitim icin gunluk 1 saat git 1 saat gel yapiyorum sinir oluyorum.
Kızlar bana iç ferahlığı için dua edin. Çok kötüyüm. Çok korkuyorum.
Hayirdir canim?
Kotu bisey yoktur insallah. Allah yardimcin olsun🙏🏻😘

İyiyim. Çok korktum. Çok stres oldum. Doktora gidene kadar ağladım.

Sabah uyandım boynumda ben çıkmış ve etrafı kırmızı. Aynada gördüm. Çok korktum. Hemen doktordan randevu aldım. Gittim. Alerji dedi. Krem verdi. Geçecek bak göreceksin dedi.
Doktora gidene kadar 1001 senaryo yazdin tabi🥹.
Gecmis olsun canim😘

Kiz tek ogunle acikmasan kotu.

Hem bak ne duydum
Eger yemekten sonra 5-6 saat icinde acikmiyorsan metabolizman yavas calisiyordur.

Yemekten cok kisa sure sonra da acikiyorsan az yiyorsundur.

Yani ikisinin ortasi yemek seni 5 saat tok tutuyorsa yiter 😀 karatay hocam da 4 saat sonra yiyin en az derdi ilk zamanlar hatirlad da.

Aclik hissetmek bu yonuyle dusununce iyi, vucut yakiyor ki yenisini istiyor diyorum.

Yani bu aciklamaya gore evet vücudumun yaktigina ihtiyacim olduguna bende inaniyorum ,ama tuhaf olan calisirken simdide öncesinde de asla yemek aklima gelmiyor evd eoldugum an basliyor yada psikolojik olarak rahatladigim icin🤫😅
Yedigimi yaksamda herseyi yesem keske 🤣🤣

İyiyim. Çok korktum. Çok stres oldum. Doktora gidene kadar ağladım.

Sabah uyandım boynumda ben çıkmış ve etrafı kırmızı. Aynada gördüm. Çok korktum. Hemen doktordan randevu aldım. Gittim. Alerji dedi. Krem verdi. Geçecek bak göreceksin dedi.
gecmis olsun ,

İlk kitabının adı ne? Okuyayım ikisini de

Karatay diyeti

Bence baya guzel kitaplar, detayli anlatiyor, anlasilir ve net,
tvde izledigin gibi gergin bir havasi da yok. Ben severim karatayi ama dovecek gibi anlatinca antipatik oluyor 😀

Yine de sifir ekmek deyince ben soguyorum.
Gecen bir ekmek aldim, 100 gr da 10 gr protein iceriyormus, e bir o kadar da lif, bu ekmek nasil sagliksiz olabilir ki 🥺 1 dilimi 50 gr, doyuruyor resmen. Daha iyisi samda kayisi diyorum 😁

Ama kitaplari oneririm.

Bugun diyetsel anlamda kotu gecti,
Kar yagdigi icin spor da iptal 😕 kendimi hizlica attim eve.

Evde turlayayim barisi.
Sen kacirmamissindir ipin ucunu cogu beslenmen saglikli🙁
Ben yazicaktim sen yazmissin uzerimde oyle bi hal varki uyanmak icin yemek yedim resmen😪 Tekrar kananaliz zamani geldi sanirim ..
Bu hafta tartilip moralimi bozmak hic istemiyorum sanki detoks filan yapsam iyi olucak

Su orucu yap perileri, gidin basimdan 🥲
En son dun aksam yemek yedim.
Aksam icin kiz mercimek koftesi isteyince tek ogunum oldu.
10tane yedim herhal
Sonra Cay Yanina bir kucuk 5li eti burcak yedim
Suyu 2 L yaptim
Oda sadece iste ictim 🙄
Yarin 2,2 hedefim
12bin de adimim var.
Sabah 5de kalkip totom simdi koltuk gordu.
Ne spor ne temizlik. Mutfagi kaldirdim yetti

Back