- 12 Ekim 2008
- 6.691
- 2
- 15.140
- 773
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #28.521
Kızlar bana iç ferahlığı için dua edin. Çok kötüyüm. Çok korkuyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil gecti bamyam?Bugun sinava gidiyom Lori zwolleye, bana sans dile cicegim, hep bildigim seyleri sorsunlar
Disaridayim tum gun, su falan icmeden kapaticam gunu demektir
Bol yuruyus cepte
Hayirdir canim?Kızlar bana iç ferahlığı için dua edin. Çok kötüyüm. Çok korkuyorum.
İyiyim. Çok korktum. Çok stres oldum. Doktora gidene kadar ağladım.gebito iyimisin?
Doktora gidene kadar 1001 senaryo yazdin tabi.İyiyim. Çok korktum. Çok stres oldum. Doktora gidene kadar ağladım.
Sabah uyandım boynumda ben çıkmış ve etrafı kırmızı. Aynada gördüm. Çok korktum. Hemen doktordan randevu aldım. Gittim. Alerji dedi. Krem verdi. Geçecek bak göreceksin dedi.
Aynen öyle çok teşekkür ederimDoktora gidene kadar 1001 senaryo yazdin tabi.
Gecmis olsun canim
Çok teşekkür ederimgebito gecmis olsun kuzum.
Kiz tek ogunle acikmasan kotu.
Hem bak ne duydum
Eger yemekten sonra 5-6 saat icinde acikmiyorsan metabolizman yavas calisiyordur.
Yemekten cok kisa sure sonra da acikiyorsan az yiyorsundur.
Yani ikisinin ortasi yemek seni 5 saat tok tutuyorsa yiter karatay hocam da 4 saat sonra yiyin en az derdi ilk zamanlar hatirlad da.
Aclik hissetmek bu yonuyle dusununce iyi, vucut yakiyor ki yenisini istiyor diyorum.
gecmis olsun ,İyiyim. Çok korktum. Çok stres oldum. Doktora gidene kadar ağladım.
Sabah uyandım boynumda ben çıkmış ve etrafı kırmızı. Aynada gördüm. Çok korktum. Hemen doktordan randevu aldım. Gittim. Alerji dedi. Krem verdi. Geçecek bak göreceksin dedi.
Ben de bu yaz hocanın kitabını almak istiyorum. Hangi kitapları alınmalı?karatay hocam da 4 saat sonra yiyin en az derdi ilk zamanlar hatirlad da.
Ben de bu yaz hocanın kitabını almak istiyorum. Hangi kitapları alınmalı?
Nasil gecti bamyam?
Zwolle uzak degilmi la?
Bu egitim icin gunluk 1 saat git 1 saat gel yapiyorum sinir oluyorum.
Hayirdir canim?
Kotu bisey yoktur insallah. Allah yardimcin olsun
İlk kitabının adı ne? Okuyayım ikisini deBence ilk kitabi yeter, sonra tekrara dusuyor.
Onu ya da ahmet aydinin ‘tas devri diyeti’ kitabini alabilirsin. Benzer tarzdalar ikisi de.
İlk kitabının adı ne? Okuyayım ikisini de
Sen kacirmamissindir ipin ucunu cogu beslenmen saglikliBugun diyetsel anlamda kotu gecti,
Kar yagdigi icin spor da iptal kendimi hizlica attim eve.
Evde turlayayim barisi.